MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Απάντηση: Re: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

ναι ωραια αλλα δε στελνει με αντικαταβολη ...

Μπορείς να επιλέξεις και κατάθεση.

Πάντως το νέο OS X πουλάει τρελά. Έχει πουλήσει 2 φορές περισσότερο από το 10.5 και 4 φορές περισσότερο από το 10.4 στο αντίστοιχο διάστημα.

Σύμφωνα με το Macrumors.

Last edited:
Μετά από λίγες ημέρες παρέα με την χιονισμένη λεοπάρδαλη, μπορώ να πω με σιγουριά ότι διαθέτει απίστευτη ΤΑΧΥΤΗΤΑ !!!!!!!!!

Ανοίγει & κλείνει το λειτουργικό ταχύτατα, ενώ ανοίγει οποιαδήποτε εφαρμογή 50% και γρηγορότερα !

Η καλύτερη αναβάθμιση του υπολογιστή μου, με μόνο 30 ευρώ.

Δεν σταματά να με εκπλήσει η Apple !!!

Οντως, με 30 Εθρω κανεις και καθαρη εγκατασταση;

Επισης, η λυση του upgrade ποσο ''ΟΚ'' ειναι; Στα WIN παντως (οκ οκ μη βαρατε) το upgrade παντα ηταν προς αποφυγη (αν θες να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν χανεις κατι καπου..)

από όσο έχω διαβάσει το clean install έχει να κάνει με την λογική του format στα pc...

στα mac δεν κάνουμε format...

άλλωστε στο install dvd του snow δεν λέει πουθενά αυτή την διαδικασία..απλά install dvd...

αν γράφω λανθασμένα πράγματα παρακαλώ διορθώστε με...

Repair permissions ? δλδ ? ερωτηση άλλη ...

Εχω partition με windows ... Πρέπει να το σβησω ... ?

και αν αποφασίσω να κάνω clean install θα σβηστουν ολα τα δεδομένα τα προγράμματα αρχεία κλπ έτσι ?

Παιδια εχω 2 mac. Ενα imac και ειναι macbook σχετικα καινούργια χρονο δεν εχουνε κλείσει. Στο 1ο έκανα clean install και στο 2ο απλά install απο πάνω. Καμια σχεση. Με clean install το imac έγινε αγνώριστο. Το macbook απο την άλλη δεν μου φάνηκε να έχει κάποια σημαντική βελτίωση σε ταχύτητα.

Η έκδοση με την μία άδεια χρήσης, κοστίζει 30 ευρώ.
Αυτή η έκδοση είναι για αναβάθμιση αλλά κ για 'καθαρή' εγκατάσταση.
Εγώ έκανα αναβάθμιση από λεοπάρδαλη 10.5.
Έχει πολύ μεγάλη διαφορά κ πιο πολύ δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση, γιατί ήθελα να δω την διαφορά της αναβάθμισης.
Συν ότι δεν επέλεξα εκτυπωτές κ κάποια ακόμα κ είχα μια μεγάλη δίαιτα κέρδος, περί των 10gb.
Πιθανότατα να κάνω κ καθαρή εγκατάσταση για να δω αν έχει διαφορά κ πόση.

Last edited:
Μπορω να αγορασω το family pack με καποιους φιλους μου που εχουμε mac ;
Yπαρχει προβλημα που θα παρω εγω δυο αδειες,μια καποιος αλλος κτλ ;
Η family εκδοση(με τις 5 αδειες) ειναι και για clean και για full install ;

Ευχαριστω.

Last edited: