Macro

Μια πιο κοντινή προσέγγιση (2 ή 3x) στο άνθος της παραπάνω πρώτης. Όντως κι εμένα σαν μικροσκοπικοί χορευτές μου φάνηκαν, και αντί να πάω σε κλειστό διάφραγμα κλασικά για βάθος πεδίου, προσπάθησα να απομονώσω μερικούς στο πλήθος

tiny dancers by S_end, on Flickr

και από εμένα ένα ημιπτερο εχω μαζέψει πια πολλές τις τελευταίες εβδομάδες

Εντυπωσιακό και το σκαθάρι atari και πολύ καλός φωτισμός σε δυσκολο εντομο

Σε ευχαριστω πολυ!

Καταπληκτικό το ημίπτερο!!

Και μιας και ειναι περασμενη η ώρα ας βαλω και μια ακαταλληλη... :Banane0:

orgy
by dinikolaoy, on Flickr

Πολυ καλη με το ημιπτερο!! Που πας κ τα βρισκεις;; :)
Κ το τριο πολυ καλο αν κ ειναι για >18 :p
Κ το μπυρακι δεν παει πισω! ;)

Ζήλεψα και βγήκα κι εγώ για λίγο macro. Όχι μακρυά, μέχρι το μπαλκόνι, όπου αυτή η σφήκα έχει στήσει μια φωλιά στην τέντα και έρχεται κάθε τόσο και φροντίζει τα αυγά της (μερικά φαίνονται κιόλας). Το φως είναι από φλας σε ένα μικρό softbox.

Wasp at nest (with some eggs in it) by NassosT, on Flickr

Wasp at nest by NassosT, on Flickr

καταπληκτική η σφηκα!!αυτο που φαινεται απο πισω τι ειναι;;χαρτι κουζινας;;

Οντως γαματη! Που και που μας προσγειωνει κανενας και μας δειχνει τι εστι πραγματικο macro!

αυτο που φαινεται απο πισω τι ειναι;;χαρτι κουζινας;;

Η τεντα.

Ευχαριστώ! Τούτη εδώ φαίνεται κουλ. Ίσως να έχει εξοικειωθει, ποιος ξέρει?

Γιωργο πολύ ωραια! Εχεις κανει πολύ ωραία δουλειά και ο φόντος πολύ καλος!
Νάσο πολύ καλές επίσης! Η πρώτη μου αρέσει περισσότερο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χμμμ κ εμενα στο contrast πηγε το μυαλο μου αλλα δεν πειραξα καθολου το jpg της μηχανης...ααα κ τωρα που το θυμηθηκα...λετε να επηρεασε αρνητικα η λειτουργια DRO(dynamic range optimizer) της μηχανης;; ειπα να την δοκιμασω αφου ειχα σκοτεινα κ φωτεινα σημεια...
Θοδωρή είσαι σε καλό δρόμο με το stack! Προσεξε λίγο παραπάνω το retouch και τα τεχνουργήματα που "αφήνει" το στακ. Στην πρώτη με το λουλούδι πχ έχει αφήσει ίχνη κάτω από την γύρη και δεν έχει βάθος στο συγκεκριμένο σημείο.
Σαν πρόγραμμα σου συστήνω το zerene. Εχει πολύ καλό retouch με αρκετές βούρτσες και πολλά ακόμα καλούδια!

Γιωργο πολύ ωραια! Εχεις κανει πολύ ωραία δουλειά και ο φόντος πολύ καλος!
Νάσο πολύ καλές επίσης! Η πρώτη μου αρέσει περισσότερο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θοδωρή είσαι σε καλό δρόμο με το stack! Προσεξε λίγο παραπάνω το retouch και τα τεχνουργήματα που "αφήνει" το στακ. Στην πρώτη με το λουλούδι πχ έχει αφήσει ίχνη κάτω από την γύρη και δεν έχει βάθος στο συγκεκριμένο σημείο.
Σαν πρόγραμμα σου συστήνω το zerene. Εχει πολύ καλό retouch με αρκετές βούρτσες και πολλά ακόμα καλούδια!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! !θα το δω το zerene

@atari ωραία όλο και πιο κοντά πλησιάζεις (raynox?). Μόνο τα χρώματα είναι αρκετά παραπάνω κορεσμένα από το συνηθισμένο

Θενξ! NtinNton η οθονη του laptop μου φταιει που ειναι γτπ.
Δεν εχω raynox παντως, οτι βλεπετε ειναι με τη μηχανη σκετη.