ε βεβαια....οταν δεν εχω την μηχανη μαζι θα ερθει η λιβελουλα να κατσει μπροστα στο παραθυρο μεσα στο γραφειο μου.....
Ουτε μία δεν έχω βγάλει φέτος, άσε που μικρές λιβελούλες (damsefly) σαν αυτή του Θοδωρή είναι ζήτημα αν εχω βγαλει 2-3.Νόμος του Μέρφυ Θοδωρή! Και γω απο όταν ψαχνω να βρω καμία, τίποτα! Κυνηγαν όλες τον NtinNton!
Νόμος του Μέρφυ Θοδωρή! Και γω απο όταν ψαχνω να βρω καμία, τίποτα! Κυνηγαν όλες τον NtinNton!
καλα να παθεις!:smash:
...να πω οτι εχεις και καμια dslr...
Ουτε μία δεν έχω βγάλει φέτος, άσε που μικρές λιβελούλες (damsefly) σαν αυτή του Θοδωρή είναι ζήτημα αν εχω βγαλει 2-3.![]()
b by thanasis aoratos, on Flickr<script async src="//widgets.flickr.com/embedr/embedr.js" charset="utf-8"></script>+1, πολύ ωραίο κάδρο, αλλά άλλο μισό στοπ φως θα τη βελτιωνε αρκετά νομίζω.Μου αρέσει πολύ το κάδρο της μυγας και με λιγο φως στο στόμα θα ήταν καλυτερη.
Μου αρέσει πολύ το κάδρο της μυγας και με λιγο φως στο στόμα θα ήταν καλυτερη.
struggler ωραίες αν και κάποιες έχουν θέματα φοκους, τα αστραφτερά μικρά κολεόπτερα (2,3) εχουν απίστευτα χρώματα . Ενδιαφέρουσα οπτικη η τελευταία (από κάτω!!!) ίσως να αξίζει μια προσπαθεια με φόντο ουρανό
P1020511 by struggler1972, on Flickr
P1020504 by struggler1972, on Flickr
P1020457 by struggler1972, on Flickr
P1020413 by struggler1972, on Flickr
P1020340 by struggler1972, on Flickr
P1020258 by struggler1972, on Flickr+1, πολύ ωραίο κάδρο, αλλά άλλο μισό στοπ φως θα τη βελτιωνε αρκετά νομίζω.
Lurking spider by Teo Bot, on Flickr
Just walking around by Teo Bot, on FlickrWe use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.