Macro

Χάρη μας χαροποίησες για άλλη μία φορά.
Κάδρο,πίνακας,αριστούργημα.
Δεν συνεχίζω, δεν περιγράφεται έτσι απλά η δημιουργία σου.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Χάρη κάνεις σπουδαία δουλειά,έχεις αναγάγει το μακρο σε επιστήμη,θα έλεγα να γράψεις ένα βιβλίο θα βοηθούσε πολύ.Καλη συνέχεια στις αναζητήσεις σου.

Χάρη, ότι και αν πούμε είναι πραγματικά πολύ λίγο.
Είσαι κορυφή στο είδος !!!
Παρά την κουβέντα που κάναμε, εγώ προσωπικά ακόμη δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν έχω την υπομονή να ασχοληθώ με την μάκρο φωτογραφία.

Ξέρω 'γω.... μπάμπουρας? :flipout:

Στα Τρίκαλα μου είπαν πως φωτογραφίζω "μψίτσια" (έτσι το άκουσα), ξεμπερδεύοντας με ο,τιδήποτε μικρό στο ζωϊκό βασίλειο

Re: Απάντηση: macro

Ξέρω 'γω.... μπάμπουρας? :flipout:

Στα Τρίκαλα μου είπαν πως φωτογραφίζω "μψίτσια" (έτσι το άκουσα), ξεμπερδεύοντας με ο,τιδήποτε μικρό στο ζωϊκό βασίλειο

χεχε κατι παραπανω ξερουν ;) Μαλλον λεγεται περιφραστικα μυγα των λουλουδιων (flower fly)

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας άρεσε!
Τιμαίε το βιβλίο είναι ένας διακαής πόθος. Είναι αρκετά δύσκολο εγχείρημα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω κάποτε να το κάνω πράξη. Ελπίζω στο μέλλον :smile:

P1040788 by Fotis Bougadakis, on Flickr

Απο φωτογραφική πλευράς δεν είναι κάτι το ενδιαφέρον όμως το ρίσκο για να τραβηχτεί αξίζει κάτι............ τραβήχτηκε απο τον κουμπάρο μου

Σε ευχαριστώ Γιώργο!
Ναι είναι εντελώς φυσικό φόντο.
Η φωτογραφία όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο πόστ είναι τραβηγμένη στα 1000μ περίπου και εκείνη την εποχή υπάρχει ακομη πρασινάδα.Αν θυμάμαι καλά ήταν μια συστάδα από ψηλό πλατύφυλλο γρασίδι (δεν ξερω το είδος για να σου πω).
Απλά το εντομο και ο φακός είναι σε μια απόσταση από το γρασίδι και γι αυτό είναι και τόσο απαλό το φόντο.Αν πήγαινα ποιο κοντά θα φαινόντουσαν ίσως κάποια κενά αλλά και κάποιοι μικροχρωματισμοί που μπορεί να υπήρχαν.
Γενικά αν έχω χρόνο στο σημείο που βρίσκομαι (και δεν παίζω με τα λεπτά για να προλάβω) το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι να βρω τον φόντο για να στήσω εκεί τον εξοπλισμό μου και μετά αρχίζω το "ψάξιμο".

Μήπως επρεπε να την κροπαρω λικακι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι είναι ετούτο το ζωντανό ? Καβουρο-αράχνη κατηγορίας φτερού?

χεχε ναι μαλλον κατι τετοιο :)