Macro

sorry για το offtopic αλλα μολις μου την ''ειπαν'' απο ενα group με θεμα εντομα στο Flickr, οπου ειχα βαλει την αραχνουλα. Μου σβησαν την καταχωρηση λεγοντας μου οτι η αραχνη δεν θεωρειται εντομο... :huh2:

Πες τους να σου παρουν και την φωτογραφικη μηχανη για 20 μερες για τιμωρια! :p

χεχε την γλυτωσα :D Απλα μου φανηκε περιεργο κ ειπα να το μοιραστω

Οι αράχνες πράγματι δεν ανήκουν στην τάξη των εντομων. Πολύ καλά σου έκαναν :p

Ενδιαφέρον θέμα (και ας μην είναι μάκρο) το παιχνίδι με τις σκιές. Συνήθως το χρώμα μπερδεύει τέτοια κάδρα και ίσως ήθελε και άλλη γωνία λήψης

Τάσο πολύ όμορφη!
Γιατι την αποχρωμάτισες? Χωρις να έχω δει την έγχρωμη νομίζω ότι χάνει σε ΑΜ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θοδωρή εδώ δεν φαίνεται ότι λέει ο τίτλος. Οι σταγόνες δεν είναι πολύ ευδιάκριτες.
Η έχεις πολύ μεγάλο διάφραγμα ή είσαι πολύ κοντα ή και τα δύο με αποτέλεσμα να έχεις πολύ μικρο βάθος πεδίου.
Με τέτοιο βάθος αν έκανες stack 3-4 φωτο θα είχες ενα ωραίο το αποτέλεσμα πιστεύω.

Θοδωρή εδώ δεν φαίνεται ότι λέει ο τίτλος. Οι σταγόνες δεν είναι πολύ ευδιάκριτες.
Η έχεις πολύ μεγάλο διάφραγμα ή είσαι πολύ κοντα ή και τα δύο με αποτέλεσμα να έχεις πολύ μικρο βάθος πεδίου.
Με τέτοιο βάθος αν έκανες stack 3-4 φωτο θα είχες ενα ωραίο το αποτέλεσμα πιστεύω.

Εχεις δικιο Χαρη! Επρεπε να κλεισω κ αλλο το διαφραγμα :2thumb22sup: Νομιζω ειχα 5,6 ή 8. Δεν θυμαμαι...Σε ευχαριστω πολυ για τις επισημανσεις!!

Last edited: