send
AVClub Fanatic
Νομίζω πως θέλει λιγάκι επεξεργασία φίλε μου, είτε από έτοιμο φίλτρο είτε με παίξιμο στα κατ' ιδίαν χρωματικά κανάλια, για να αναδειχθεί το κόντραστ μεταξύ των χρωμάτων και έτσι οι δομές του άνθους.
Κάποιο ημίπτερο είναι, τώρα το είδος δεν έχω κάτσει να το ψάξω ακόμη..
Send πολύ καλές... όσο για την προκοπή, κι εγώ ακόμα πρέπει να έχω κάποιες εκατoντάδες καλοκαιρινές που τις ψάχνω όποτε προλαβαίνω![]()
Μάλλον το βρήκα. Coreus marginatus.
Ειδες τι γινεται αμα φωτογραφιζεις συνεχεια raw? Δεν τις χαιρεσαι ουτε μοιραζεσαι τη χαρα αμεσα. Ασε που τις ξεχνας ενιοτε)
Τράβαω πάντα raw+jpeg, οπότε ανάλογα με την χρήση της φωτογραφίας επιλέγω. Χαλάω χώρο στην κάρτα μνήμης, αλλά πολλές φορές το jpeg της Oly είναι άπαιχτο. Με την S95 τα πράγματα αλλάζουν, τα jpeg είναι εντυπωσιακά σε πρώτη ανάγνωση, αλλά σε ενδελεχή έλεγχο χμμμ... Και φίλε μου, ο καθένας μας έχει διαφορετική προσέγγιση, εμένα η επικαιρότητα φωτογραφικά δεν με συγκινεί - μου αρέσει να σκαλίζω το σεντούκι)
Ατυχημα..]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.