Τωρα που συνήλθα
για στακινγκ κ.λ.π έχω διαβάσει και έχω δοκιμάσει αλλά το "χτενισμα" πως το κάνεις?
Χιωτης, send , paul ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Send αυτο ειναι μεγαλο προβλημα δυστυχως πρεπει ο αισθητηρας να ειναι καθαρος απο πριν γιατι αν σου κατσει η σκονη σε καιριο σημειο θα βγει θαμπο.Μπορεις να τα σβησεις βεβαια μετα με την στάμπα στο PS .Ηθελα να ανοιξω ενα θεμα και να ρωτησω τι μπορουμε να κανουμε με αυτο γιατι τα swabs ειναι πολυ ακριβα και δεν συμφερουν.Εγω καθαριζω μια στο τοσο με swabs και μεχρι να κολλησει η σκονη και να μην βγαινει χρησιμοποιω το φυσερο και μετα παλι swabs.Πρεπει να βρω μια λυση γιατι και τα bellows μαζευουν σκονη και ειναι μεγαλο πακετο.
Παυλο δεν ήθελα να την ισιώσω την συγκεκριμενη.Δεν μου αρεσει η απόλυτη συμμετρια εκτος και αν ειναι καθαρό πορτρετο και αυτο υπο προυποθέσεις ή ειναι η ποζα συγκεκριμενη που θελει απο μονη της συμμετρια.Συντομα θα ανεβασω μια μικρη hoverfly που ειναι καθαρο πορτρετο και η συμμετρία της παει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.