Macro

Ανοιξε έπιασε που εξαφανιστήκατε όλοι? Ετοιμάζετε μεγενθύσεις?
Από τα δυσκολότερα εντομα για φωτισμό μακρο στη φυση που έχω δει στα λίγα χρόνια που ασχολούμε. Ευτυχώς βρήκα αποικία οπότε στο τέλος νομίζω το πέτυχα. 2 από τις πρώτες προσπάθειες θα ακολουθήσουν και καλυτερες( η 2η γιατι μου άρεσε το κάδρο δεν έχει ιδιαιτερο ενδιαφέρον σαν μακρο)

Last edited:
Γενικά το συγκεκριμένο είδος μου έδωσε αρκετές καλές το Σκ αν και σε πολύ δυσκολο φοντο
Καμμία μάκρο βόλτα θα κάνουμε φέτος (νωρίς όχι το Μαη που καιει ο τόπος)?

Έχω ζόρια, αλλά στο πάρκο δίπλα στο Δαφνί θα έρθω έστω για δυο ωρίτσες, αν το κανονίσουμε...

εμενα μαρεσει η δευτερη σαν ιδεα , απλα ΙΜΗΟ ηθελε λιγο πιο σημετρικο καδρο, να τραβαγες δηλαδη απο λιγο πιο δεξια

Καταλαβαίνω τι λες προσπάθησα αλλά δεν γινοταν το σκηνικό στο οποίο κινείτα το συγκεκριμένο για να καταλάβεις είναι το παρακάτω. Σκεφτόμουνα να πάω κανα πρωί και να στήσω φλας από πίσω από το θάμνο αλλά δεν έχω προλάβει

Attachments

• IMGP4686.jpg
    IMGP4686.jpg
    72.2 KB · Views: 138
Last edited:
Για την μακρο-βολτα εννοείται ότι είμαι μέσα με εξαίρεση αυτο το ΣΚ που έχω κάτι οικογενειακές υποχρεώσεις και θα πρέπει να είμαι με το ρολόι στο χέρι και αν

Γιωργο ομορφες! Η πρωτη εχει πολύ καλο φως και η δευτερη είναι ιδιαίτερη σαν αποψη και μου αρέσει επίσης!

Για μακρο- βόλτα αν κανονίσεις κατι σε κανα δυο εβδομάδες θα είμαι διαθέσιμος γιατι τώρα εχω αρκετό τρέξιμο με καποιες δουλειές και περιμένω τρίποδο και κάποια εξαρτήματα από ebay που πήρα σήμερα.
Αν είναι να κάνουμε κάτι να το κάνουμε νωρίς το πρωί για να έχουμε ακινησία ;)

Εχω και καλύτερες αλλες μέρες απλώς δεν εχω προλάβει να τις ανεβάσω Χαρη.
Κατά τα άλλα στο Δαφνί αν θυμάμαι ανοίγει 10 για ποιο νωρίς πρέπει να πάμε αλλού
29-30 δεν έχω πρόβλημα και καταρχήν μέσα οπουδήποτε

Ζέστη και 2 μποφόρ προβλεπονται για το ΣΚ
Ας ανεβάσω καμμιά παλιά εχουν πια μαζευτεί πολλές

4.jpg

Πολύ καλή! Γεμίζει όλο το κάδρο!

Στα πέταλα, στα άκρα του που μωβίζει λίγο, ήταν έτσι και κανονικά?

Thanks Alex!
Έτσι ήταν, όντως μωβίζει στα άκρα στην πραγματικότητα.
Τι λουλούδι είναι... ιδέα δεν έχω :p

Thanks Alex!
Έτσι ήταν, όντως μωβίζει στα άκρα στην πραγματικότητα.
Τι λουλούδι είναι... ιδέα δεν έχω :p

Εχω ενα ιδιο, μονο που ολοκληρα τα πεταλα ειναι ανοιχτο μωβ.