etsap
Supreme Member
Όχι τίποτα, μία ταπεινή compact έχω, που την έχω βάλει να παλεύει με τα θηρία!![]()
Tην πουλας ?? :SFGSFGSF:
Όχι τίποτα, μία ταπεινή compact έχω, που την έχω βάλει να παλεύει με τα θηρία!![]()
Δημητρη μπορείς να χρησιμοποιήσεις διπλά μπράτσα σαν αυτό πχ http://www.ebay.com/itm/Flexible-Ma...221?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19fe7f3e0d αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο το reflector να το στηρίξεις πάνω στο μπράτσο.Έχω το FL36 το απλό + ζευγάρι ραδιοσυχνότητες, αλλά πως μπορώ να βάλω δυο βραχίονες (έναν για το φλας κι έναν για το σκιάδιο)? Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Φίλε Atari4 η δεύτερή σου είναι ωραία! αν έλειπε το φύλλο αριστερά και πάνω δεξιά θα αναδείκνυε καλύτερα το θέμα αλλα και τον φόντο.
Η πρώτη ένα crop θα την βοηθουσε αλλά το φως είναι πολύ έντονο στο φύλλο.
...Επίσης ένα πολύ καλό υλικό και παρα πολύ φτηνό είναι η διάφανη πολυστερίνη(ελπίζω να το λέω καλά) που είναι αφρώδης και πολύ εύκαμπτη. Κάνει καταπληκτική διάχυση του φωτός και σε αυτό βοηθούν οι φουσκάλες που έχει μέσα!

Το υλικο είναι αφρώδες ημιδιάφανο. Το χρησιμοποιούν για συσκευασίες και αυτό, βγαίνει σε διάφορα σχήματα,μεγέθη και καλούπια.Ευχαριστώ! Που το βρίσκουμε αυτό? Μήπως εννοείς το aeroplast? Έχεις φωτογραφία? (πολλές ερωτήσεις...)

εξαιρετικός !!
Super....!!!
@atari είναι ημιπτερο (όπως η κλασσική βρωμούσα) και όχι κολεοπτερο (πασχαλίτσα) η ανεστίαστη στο κεφάλι Calocoris Nemoralis. Είναι η εποχή τους
ομορφο το πασχαλοειδες αλλα μου κανει εντυπωση πως η olympus αλλες φορες εχει εστιασει με μεγαλυτερο βαθος πεδιου, ενω εδω αφηνει οπως λες κεφαλι ανεστιαστο..Απο οτι ειδα ιδιο f εχει... μηπως επειδη εδω το θεμα ειναι παρα πολυ μικρο;; Παντως τελευταια εχεις παρει φορα κ εχεις βγαλει πολυ ωραιες macro
Οπως κ ολες οι φωτο των παιδιων ειναι πολυ καλες κ μαθαινουμε απο αυτες![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.