Γράψε λάθος από δεξια ήθελα να πω :blush:Κώστα στην δεύτερη αν την κρόπαρες λίγο από αριστερά νομίζω θα απογειωνόταν!
Θοδωρή και η δικη σου πολύ όμορφη! Λίγο φως παραπάνω νομίζω το έπαιρνε.
Κώστα στην δεύτερη αν την κρόπαρες λίγο από αριστερά νομίζω θα απογειωνόταν! Ο φόντος και το φως είναι υποδειγματικά!
Σε ευχαριστώ φίλε μου.
Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο μια nex 5n.Οσο για την επεξεργασία δεν τραβάω σε raw γιατι είναι αρκετα μεγάλα τα αρχεία και θα χρειαζόμουν τον διπλάσιο χρόνο για να τα επεξεργαστώ με το μηχανάκι που έχω.
Σκέψου 100 raw μαζί.
Τα stack τα δουλεύω με το zerene stacker, PS και CameraRaw(σπάνια και το lightroom). Όσον αφορά το κοντράστ τη μισή δουλειά την κάνει ο φακός.
Πολλαπλά καρέ που μετα τα ενοποιείς.
Διάφραγμα χρησιμοποιώ το ίδιο σε όλες τις εικόνες με εξαίρεση καμιά φορα το τελευταιο.
Η εστίαση πραγματοποιείται πηγαίνοντας την μηχανη εμπρός ή πίσω. Αυτο μπορεί να γίνει ή στο χέρι (αλλά είναι πολύ δύσκολο και θέλει πολύ καλή τεχνικη) ή με την βοήθεια ενός macro rail.
Tι να το κάνεις εσύ το σεμινάριο!gianou: Ακόμα περιμένω πρόσκληση για το σεμινάριο ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.