... εκτ ει θεται ...
:slapface: :slapface: :slapface:
Όσο για το cinema, ήταν το Village στο Βόλο, αίθουσα 4, 2D προβολή. Massive dirty screen effect στην οθόνη, έβλεπα τα pixels στους υπότιτλους και το αριστερό κανάλι ήχου δεν ακούστηκε ΚΑΘΟΛΟΥ σε όλη την ταινία. Θα την ξαναδώ σήμερα στα Ster στη Λάρισα για πρώτη φορά, σε 4Κ 2D προβολή.
[/SUP]The frame rate was also manipulated to achieve a desired effect. "Something like 50 or 60 percent of the film is not running at 24 frames a second, which is the traditional frame rate," said Seale. "It'll be running below 24 frames because George, if he couldn't understand what was happening in the shot, he slowed it down until you could. Or if it was too well understood, he'd shorten it or he'd speed it up back towards 24. His manipulation of every shot in that movie is intense."[SUP][56]
fixed....κάτι το οποίο δεν θα πω για την ταινία. Δεν την έχω δει ακόμα αλλά είμαι σίγουρος για το χάλι της.
fixed....κάτι το οποίο δεν θα πω για την ταινία. Δεν την έχω δει ακόμα αλλά είμαι σίγουρος για το χάλι της.
Αμα επαιρνες και μενα .... θα σου διωχνα ολη την "ηλικια" .... στο λεπτο.
Χτυπιεμαι πανω-κατω (και δεξια-αριστερα) :drummer: ... στις γλεντζεδικες σκηνες !
Θα γελαγες με μενα .... (πω πωωωω, κοιτα χαρα ο πουρεϊντζερ ...)
ερχομαι να σε παρω Θα ερθεις ?
Τι να σε κανω .... δεν εχει ανακαλυφθει η τηλεμεταφορα ακομα. :icon15:
Oχι για μαζες σαν τις δικες μας ! .....
Επιφυλασομαι ...![]()
Δεν εισαι για σταργουρς, εσυ. Ειδικα ΕΣΥ. Βιαστηκα να μιλησω.
Εσυ θελεις πιο ωριμες ξεναγησεις. Αλλου επιπεδου. Aλλα μηκη και πλατη.
Και δεν ξερω αν ειμαι ο καταλληλος. Εχω μεινει στα 16 (... maybe less).
Εχω κρατηθει πολυ μακρια απο ωριμοτητες, για πολυ καιρο και πολυ σθεναρα.
Αλλα δεν αποκλειεται να βρεθουμε σε καποιο εργακι. Δεν το αποκλειω καθολου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.