Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Το παρτυ της επεξεργασιας γινεται με τα remux. Απο οταν αρχισα να τα χρησιμοποιω το hardware αφανιστηκε. Χωρις lav ο 6850 (3ghz) που ηταν super ανετος με τις καλες 1080 τερματιζει στο task manager και δεν παιζει ΚΑΘΟΛΟΥ την ταινια. Με lav παιζει με την 4850 στο 1g. Αν παμε για mad στα remux χρειαζεται hardware. Ο Browser θα μας πει.
Το παρτυ της επεξεργασιας γινεται με τα remux. Απο οταν αρχισα να τα χρησιμοποιω το hardware αφανιστηκε. Χωρις lav ο 6850 (3ghz) που ηταν super ανετος με τις καλες 1080 τερματιζει στο task manager και δεν παιζει ΚΑΘΟΛΟΥ την ταινια. Με lav παιζει με την 4850 στο 1g. Αν παμε για mad στα remux χρειαζεται hardware. Ο Browser θα μας πει.
Εχω την εντυπωση οτι τα νουμερα θα αλλαξουν εαν παιξεις κανονικα στα 24 κι οχι στα 60 που ειναι τα screenshots.
Ο 8400 (που μαλλον εννοεις) ειναι ιδιο χρονισμο με τον 6850 που εχω απλα εχει 2mb επιπλεον cache (6 με 4 του 6850). Ξερω οτι παιζεις μονο remux για αυτο με ενδιαφερει πως δουλευεις. Θελω να αποφυγω αλλαγη cpu-mb-μνημες. Αν κανω τη δουλεια μου με την αγορα μιας 7750 θα γλυτωσω και κοπο και χρημα....Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι παιζω μονο remux.
Το pc εχει μια παλια cpu 8800 στα 3ghz και nvidia 660.
Με φιλτρα σε μια θεση κατω απο τις μαξ ρυθμισεις, σε luma chroma και downscale, σε windowed ψιλοβηχει, αλλα σε exclusive παιζει τζαμι.
Βεβαια τις δουλειες τις κανει η nvidia.
Mολις βρω χρονο θα δω ακριβως τα load.
ΥΓ
Να προσθεσω οτι ακριβως με τις ιδιες ρυθμισεις στο mpc παιζω και κανονικα BR.:ernaehrung004:
Ο 8400 (που μαλλον εννοεις) ειναι ιδιο χρονισμο με τον 6850 που εχω απλα εχει 2mb επιπλεον cache (6 με 4 του 6850). Ξερω οτι παιζεις μονο remux για αυτο με ενδιαφερει πως δουλευεις. Θελω να αποφυγω αλλαγη cpu-mb-μνημες. Αν κανω τη δουλεια μου με την αγορα μιας 7750 θα γλυτωσω και κοπο και χρημα....
Γιατί?
Άρα Γιάννη άνετα...
δεν ξέρω τι φταίει... μια εβδομάδα δοκιμάζω μόνο, πιθανότατα τα έκανα μαντάρα με τις ρυθμίσεις γιατί δεν πάει καλά το πράγμα, ούτε στην αντίθεση ούτε στη φωτεινότητα ούτε στο refresh rate... πόσο μάλλον στο κόμπιασμα σε μερικά αρχεία!
Kάτι δεν μου κάθεται καλά στο θέμα ati. ...ελπίζω να μην φταίει το dual boot και αν είναι η κάρτα η αιτία να υπάρχει τρόπος να πάρει φόρτο ο επεξεργαστής γιατί η όλη ιδέα έχει βασιστεί στην απουσία θορύβου και μέγεθος του mac... στο οποίο δεν αλλάζει η κάρτα ούτε το βρίσκω φρόνιμο να ψάξω τρόπο να παίζει μόνο win7!
άντε πάλι απο την αρχή...
Γιατι η επεξεργασια γινεται 60 φορες το δευτερολεπτο αντι για 24.
Μιλάμε μάλλον για 2 διαφορετικά πράγματα. Τον madvr που έχει το jriver μέσα και δεν ξέρω εγώ προσωπικά τι κάνει και σε τι ρυθμίσεις είναι και το κλασσικό madvr που μπαίνει στα pot - mpchc και μπορούμε να επιλέξουμε ρυθμίσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.