Μαγεία 2015 (σύγχρονες απόψεις)

Status
Not open for further replies.
Βασικά αν δεν απαντήσει ο potter σε αυτά που τον ρώτησα, το νήμα θα κλειδωθεί.

Εδώ είναι χώρος συζήτησης όχι διδασκαλίας και κατήχησης.

Εσυ να μην βιαζεσαι τοσο ... υπαρχει χωρος και για βλακειες σ'αυτο τον κοσμο.
Τις τρως απο το πρωι μεχρι το βραδυ απο πολιτικους και μεσα μαζικης ενημερωσης.
Αντε πια .... :icon15:

Πολύ το κουράζεις χωρίς λόγο.
Μια ιδέα μπορεί να προέλθει από κάποιον και να συνεχίσει να υφίσταται στο μυαλό πολλών.
Τίποτε μαγικό περί τούτου.

Ακόμα και τα ζώα το καταφέρνουν αυτό.

Δεν ειπα το αντιθετο σ'αυτο. Ουτε ειπα οτι ειναι "μαγεία".

Δεν βλεπω να αρεσκεται κανεις στον Επιμερισμο .... εννοιων, ιδεων, μορφων, προθεσεων !
Τι στα διαλα .... μονο εγω ? :chinscratch:

Potter,
ο Χρηστος εγραψε οτι αν σκεφτω ενα πιατο τοτε παω και βρισκω πηλο να το μορφοποιησω.
Αυτο ειναι μια σκεπτομορφη ? Μια δημιουργια απο μια αϋλη εννοια στο μυαλο μου ?

Το ξέρω βρε CR για αυτό σου είπα το κουράζεις.
Καταρρίπτεται η κοτσάνα με πολύ λιγότερα λόγια.

1) Ποιοι ειναι οι μαγοι ?
2) Πως στηριζεται μια ιδεα ενεργειακα ?
3) Γιατι επαψαν να την στηριζουν ?
4) Τι στηριζουν τωρα, σημερα ?

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ.... 4 points.

Εμένα με ενδιαφέρουν οι απαντησεις του Ποτερ κυρίως για να δω "που παέι η Υφηλειος" LOL :BDGBGDB55:

Εσυ να μην βιαζεσαι τοσο ... υπαρχει χωρος και για βλακειες σ'αυτο τον κοσμο.
Τις τρως απο το πρωι μεχρι το βραδυ απο πολιτικους και μεσα μαζικης ενημερωσης.
Αντε πια .... :icon15:

Κοίταξε!
Εδώ είναι ένα φόρουμ τεχνολογίας.
Ο μέσος όρος είναι πολύ ανεβασμένος.
Κάποιος θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει αυτό που λέει.
Ξέρεις η παλιά καλή αρχή: Αυτός που ισχυρίζεται κάτι πρέπει και να το αποδείξει.

Δεν είναι νηπιαγωγείο εδώ να έρχεται κάποιος να λέει ότι να'ναι και οι άλλοι να χαζεύουμε με το δάκτυλο στο στόμα.
Είναι θέμα σεβασμού.
Τόσο απλά.

Κοίταξε!
Εδώ είναι ένα φόρουμ τεχνολογίας.
Ο μέσος όρος είναι πολύ ανεβασμένος.
Κάποιος θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει αυτό που λέει.
Ξέρεις η παλιά καλή αρχή: Αυτός που ισχυρίζεται κάτι πρέπει και να το αποδείξει.

Δεν είναι νηπιαγωγείο εδώ να έρχεται κάποιος να λέει ότι να'ναι και οι άλλοι να χαζεύουμε με το δάκτυλο στο στόμα.
Είναι θέμα σεβασμού.
Τόσο απλά.

Oλα αυτα (που υπογραμμισα)....
ισχυουν και για το σημερινο debate των πολιτικων αρχηγων
(που σηζητιεται καπου αλλου, εδω μεσα) ?

Πριν απαντήσει ο potter στον Μάνο, περιμένω εγώ τις απαντήσεις στις δικές μου απορίες:

- τι εννοεί με τη λέξη διάσταση.
-ποιες και πόσες είναι οι "άλλες" διαστάσεις
- σε ποια ενέργεια αναφέρθηκε όταν είπε ότι οι μάγοι δεν υποστηρίζουν "ενεργειακά" τον Δία.
- μονάδες μέτρησης της ενέργειας αυτής.
- τα κβάντα που κολλάνε?
- τι ορίζει σαν κβάντα και τις βασικές εξισώσεις τους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Oλα αυτα (που υπογραμμισα)....
ισχυουν και για το σημερινο debate των πολιτικων αρχηγων
(που σηζητιεται καπου αλλου, εδω μεσα) ?

Η πολιτική δεν έχει ανάγκη αποδείξεων ούτε κάνει αναφορές σε κβάντα.

Και ενω εισαι με τις επιστημες που ΑΠΑΙΤΟΥΝ αποδειξη ...
εντουτοις πας και ψηφιζεις αναποδεικτες πεποιθησεις καποιων (...)
(οχι EΣΥ ειδικα ... ο περισσοτερος κοσμος, μεσα και εξω απο δω).

Δεν υπαρχει μια αντιφαση εδω ? :p

Πριν απαντήσει ο potter στον Μάνο, περιμένω εγώ τις απαντήσεις στις δικές μου απορίες:

- τι εννοεί με τη λέξη διάσταση.
-ποιες και πόσες είναι οι "άλλες" διαστάσεις
- σε ποια ενέργεια αναφέρθηκε όταν είπε ότι οι μάγοι δεν υποστηρίζουν "ενεργειακά" τον Δία.
- μονάδες μέτρησης της ενέργειας αυτής.
- τα κβάντα που κολλάνε?
- τι ορίζει σαν κβάντα και τις βασικές εξισώσεις τους.

Re-bravo... 4 points to

(Οχι 6 ponts γιατι στα 2 πρωτα μπορει να σου απαντησει οχι εμπειρικά αλλα μαθηματικά )

Potter: σεβάσου τους συνομιλητές σου και απάντησε όταν σε ρωτούν.
Μην πας την κουβέντα παρακάτω.

Όταν μιλάς για άλλες διαστάσεις τι εννοείς?
Δώσε ένα ορισμό.

Εκτός αν δεν μπορείς.

Επίσης λες ότι οι μάγοι " έπαψαν να την υποστηρίζουν ενεργειακά." (την μορφή του Δία).
Τι εννοείς ενεργειακά? τι είδους ενέργεια?

Απαντήσεις σε αυτά που τσαμπουνάς μπορείς να δώσεις? ή θα ακούσουμε ποιηματάκι?

Δεν μπορώ να δώσω ορισμό στις άλλες διαστάσεις. Υπάρχει η διάσταση του χρόνου. Ξέρουμε ότι ο χρόνος που αντιλαμβανόμαστε σαν άνθρωποι είναι γραμμικός και ορίζεται έτσι για να τον αντιλαμβανόμαστε. Γραμμικός, μάλλον δεν είναι. Τώρα είναι κυκλικός φυσικά όχι. Σφαιρικός; μάλλον όχι, επιταχυνόμενος θετικά ή αρνητικά; σταματημένος; Σίγουρα υπάρχει ένα θέμα με τον χρόνο. Υπάρχει χρόνος; Εντάξει υπάρχει και η ενέργεια από μόνος του ο χρόνος δεν υφίσταται ή υφίσταται; Θέλεις να μου αναλύσεις τις θεωρίες για τις διαστάσεις; Τι ακριβώς θέλεις να γράψω για να μη αισθάνεσαι τσαρλατανισμό;

Δεν ξέρω τι επιδιώκεις να μάθεις και τι φοβάσαι από το "ποίημα". Με ενοχλεί αφάνταστα η πεποίθηση ότι αισθάνεσαι μειωμένος πνευματικά γνωσιακά που μιλάς μαζί μου. Θεωρείς ότι προσβάλω την νοημοσύνη σου ή το γνωστικό σου επίπεδο;

Re-bravo... 4 points to

(Οχι 6 ponts γιατι στα 2 πρωτα μπορει να σου απαντησει οχι εμπειρικά αλλα μαθηματικά )

Όχι!
Δεν θα δεχτώ "εμπειρικές" απαντήσεις για το τι είναι διάσταση, τι είναι ενέργεια και τι δουλειά έχουν τα κβάντα.
Αυτά είναι 100% καθορισμένα.

Εμπειρικές απαντήσεις σε αυτά σημαίνει .... μπαρμπούτσαλα.
Σαν να λέω εγώ τον αφαλό γόνατο και να καμώνομαι ότι βρήκα νέα ιατρική.

Δεν μπορώ να δώσω ορισμό στις άλλες διαστάσεις. Υπάρχει η διάσταση του χρόνου. Ξέρουμε ότι ο χρόνος που αντιλαμβανόμαστε σαν άνθρωποι είναι γραμμικός και ορίζεται έτσι για να τον αντιλαμβανόμαστε. Γραμμικός, μάλλον δεν είναι. Τώρα είναι κυκλικός φυσικά όχι. Σφαιρικός; μάλλον όχι, επιταχυνόμενος θετικά ή αρνητικά; σταματημένος; Σίγουρα υπάρχει ένα θέμα με τον χρόνο. Υπάρχει χρόνος; Εντάξει υπάρχει και η ενέργεια από μόνος του ο χρόνος δεν υφίσταται ή υφίσταται; Θέλεις να μου αναλύσεις τις θεωρίες για τις διαστάσεις; Τι ακριβώς θέλεις να γράψω για να μη αισθάνεσαι τσαρλατανισμό;

Δεν ξέρω τι επιδιώκεις να μάθεις και τι φοβάσαι από το "ποίημα". Με ενοχλεί αφάνταστα η πεποίθηση ότι αισθάνεσαι μειωμένος πνευματικά γνωσιακά που μιλάς μαζί μου. Θεωρείς ότι προσβάλω την νοημοσύνη σου ή το γνωστικό σου επίπεδο;

Ναι θεωρώ ότι προσβάλλεις και τη νοημοσύνη μου και το γνωστικό μου επίπεδο.
Αυτά που ρωτάς για τον χρόνο, είναι ήδη απαντημένα.
Απλά να ανοίξει κανείς λίγα βιβλία φυσικής χρειάζεται και θα βρει τις απαντήσεις ακριβό´ς
Το ίδιο και για το τι είναι διάσταση, πόσες είναι και σε τι διαφέρουν.
Το να ακούω έτσι χαλαρά για "άλλη διάσταση" γενικώς και αορίστως προσβάλλει και το διάβασμα που έκανα και την προσπάθεια που κατέβαλα και την νοημοσύνη μου της οποίας έκανα χρήση για να τα κατανοήσω.
Λυπάμαι αλλά για να μπορεί να καταλάβει κανείς αυτά τα "μυστήρια" πρέπει να γίνει πρώτα μύστης.
Κοινώς να κάτσει κάτω και να διαβάζει για χρόνια μέχρις σιχάσεως.
Η γνώση δεν δίνεται έτσι για πλάκα ούτε αποκτιέται έτσι εύκολα.
Και όταν κάποιος έχει κάποια ελάχιστη γνώση δεν ανέχεται να του λένε για αυτή τη γνώση ότι τους κατέβει.

Όταν ακούω για παράδειγμα για "κυκλικό" χρόνο ή "επιταχυνόμενο αρνητικά" τότε βαράνε τα καμπανάκια του τσαρλατανισμού.

Δεν μπορώ να δώσω ορισμό στις άλλες διαστάσεις. Υπάρχει η διάσταση του χρόνου. Ξέρουμε ότι ο χρόνος που αντιλαμβανόμαστε σαν άνθρωποι είναι γραμμικός και ορίζεται έτσι για να τον αντιλαμβανόμαστε. Γραμμικός, μάλλον δεν είναι. Τώρα είναι κυκλικός φυσικά όχι. Σφαιρικός; μάλλον όχι, επιταχυνόμενος θετικά ή αρνητικά; σταματημένος; Σίγουρα υπάρχει ένα θέμα με τον χρόνο. Υπάρχει χρόνος; Εντάξει υπάρχει και η ενέργεια από μόνος του ο χρόνος δεν υφίσταται ή υφίσταται; Θέλεις να μου αναλύσεις τις θεωρίες για τις διαστάσεις;

H αντιληψη του Χρονου, που (εικαζω) εχουμε οι περισσοτεροι, ειναι αυτη του Γραμμικου Χρονου.
Δηλαδη, μια χρονικη ευθεια που ενωνει το Χθες, στο Τωρα και στο Αυριο. Ετσι το αντιλαμβανομαι και εγω.

Πως εννοεις τον Κυκλικο Χρονο ? Οτι τα γεγονοτα της ανθρωπινης ιστοριας εχουν επαναληψιμοτητα ?
Θα συμφωνησω ! Αν ομως θεωρεις οτι επαναλαμβανονται αυτουσια μεχρι την παραμικρη λεπτομερεια
ΔΕΝ θα συμφωνησω. Αυτονοητο γιατι ! Δεν βλεπω κανα Δια να πεταει κεραυνους απο τον Ολυμπο.
AΝ ποτε πεταγε ...

Πες μου τωρα τι εννοεις Σφαιρικο Χρονο ? Μηπως οτι υπαρχουν πολλοι Κυκλικοι Χρονοι που πατανε
στην ιδια σφαιρα αλλα ειτε παραλληλιζονται (δεν ακουμπουν) ειτε τεμνονται ? Πως να το εννοησω αυτο
σε γεγονοτα ? Οτι υπαρχει ενας κυκλικος χρονος οπου ΔΕΝ υπηρξε ποτε ο Χριστος (η ο Διας) και ενας
αλλος κυκλικος χρονος οπου υπηρξε ΜΟΝΟ ο Χριστος (η ο Διας) και ... ΔΕΝ συναντιονται πουθενα ?
Η συναντιονται καπου ? Και γιατι συναντιονται ? Και πως το γνωριζουμε αυτο ? Γιατι να το γνωριζουμε
αυτο ? ..... και ουκ εσται τελος ...

Η Ενεργεια ειναι αρρηκτα δεμενη του Χρονου. Δεν μπορει να εκδηλωθει (η μετατραπει) χωρις αυτον.
Συμφωνουμε εδω. Με σταματημενο τον Χρονο δεν υπαρχει διαδοχη γεγονοτων, αρα ροη ενεργειας.
Ομως, γραφεις καπου οτι ο Χρονος ισως να ειναι σταματημενος. Ως στασιμοτητα εξελιξης του
συλλογικου ασυνειδητου (που γραψε και ο Πετειναρακης) να το δεχθω (με μερικα ερωτηματικα).
Αλλα .... μηπως εννοεις κυριολεκτικα αυτο που γραφεις ? Το οποιο μου ειναι ακαταληπτο.
DO clarify ... please !

Μετα λες για επιταχυνομενο χρονο.
Επιταχυνομενο ως μια αλλυσιδα γεγονοτων που επιθυμει μια ραγδαια αλλαγη των ισορροπιων
στον πλανητη. Να το ξαναδεχθω. Ομως, μηπως εννοεις με την εννοια των τρελλαμενων ρολογιων ?
Οπως αυτη που βιωνει οποιος πλησιαζει καποια μεγαλη βαρυτικη ελξη (αν γνωριζεις Σχετικοτητα λιγο).
Δεν νομιζω να εννοεις αυτο. Μαλλον. Για επιταχυνομενο αρνητικα χρονο ... παλι δεν καταλαβαινω.

Yours trully -bye-

Last edited:
Όχι!
Δεν θα δεχτώ "εμπειρικές" απαντήσεις για το τι είναι διάσταση, τι είναι ενέργεια και τι δουλειά έχουν τα κβάντα.
Αυτά είναι 100% καθορισμένα.

Εμπειρικές απαντήσεις σε αυτά σημαίνει .... μπαρμπούτσαλα.
Σαν να λέω εγώ τον αφαλό γόνατο και να καμώνομαι ότι βρήκα νέα ιατρική.

Ναι θεωρώ ότι προσβάλλεις και τη νοημοσύνη μου και το γνωστικό μου επίπεδο.
Αυτά που ρωτάς για τον χρόνο, είναι ήδη απαντημένα.
Απλά να ανοίξει κανείς λίγα βιβλία φυσικής χρειάζεται και θα βρει τις απαντήσεις ακριβό´ς
Το ίδιο και για το τι είναι διάσταση, πόσες είναι και σε τι διαφέρουν.
Το να ακούω έτσι χαλαρά για "άλλη διάσταση" γενικώς και αορίστως προσβάλλει και το διάβασμα που έκανα και την προσπάθεια που κατέβαλα και την νοημοσύνη μου της οποίας έκανα χρήση για να τα κατανοήσω.
Λυπάμαι αλλά για να μπορεί να καταλάβει κανείς αυτά τα "μυστήρια" πρέπει να γίνει πρώτα μύστης.
Κοινώς να κάτσει κάτω και να διαβάζει για χρόνια μέχρις σιχάσεως.
Η γνώση δεν δίνεται έτσι για πλάκα ούτε αποκτιέται έτσι εύκολα.
Και όταν κάποιος έχει κάποια ελάχιστη γνώση δεν ανέχεται να του λένε για αυτή τη γνώση ότι τους κατέβει.

Όταν ακούω για παράδειγμα για "κυκλικό" χρόνο ή "επιταχυνόμενο αρνητικά" τότε βαράνε τα καμπανάκια του τσαρλατανισμού.

Προφανώς θέλεις να ακούσεις για υπερχορδές για 10 διαστάσεις Νανόπουλου ή μάλλον έφτασες στο επίπεδο όπως είδα πριν να αντιληφθείς και την 11η διάσταση που αγνοούμε εμείς οι υπόλοιποι.

Πάντως εγω για να πω την μυστικη συνταγη στους Χαϊενταδες για να μετατρεψουν την ακουστικη τους σε άλλη διασταση ζητάω 1 χρυση λιρα για κάθε αποκάλυψη του μυστικου...

Πρέπει να ασημωσεις για το φιλτρο που θα σε κάνει να ακουσεις την ηχητική διαφορά άλλων διαστάσεων...
Να την ακουσεις που λέμε...

Αντε... μια χρυση λιρα για να περάσεις σε αλλες διαστασεις τι ψυχη εχει ;

Φίλε potter_1 να σε διευκολύνω λιγάκι.

Πιστεύω ότι τις απαντήσεις που ζητάς μπορείς να τις πάρεις άνετα από άλλο πιο εξειδικευμένο Ελληνικό φόρουμ, το esoterica π.χ.

Εδώ δε μπορούμε να κατανοήσουμε "απλά" τεχνικά ζητήματα, π.χ. γιατί παίζουν καλύτερα τα R2R dac και το βινύλιο, πόσο δε να είμαστε σε θέση να αναλύσουμε τις "άλλες" διαστάσεις... :)

Προφανώς θέλεις να ακούσεις για υπερχορδές για 10 διαστάσεις Νανόπουλου ή μάλλον έφτασες στο επίπεδο όπως είδα πριν να αντιληφθείς και την 11η διάσταση που αγνοούμε εμείς οι υπόλοιποι.

Γιατι 10 διαστάσεις Potter_1 ?

Γιατι δεκα και οχι δεκαεννιά για παράδειγμα...

Γιατι οχι άπειρες ;

Τι σε κάνει να "πιστευεις" σε περισσότερες διαστάσεις απο αυτες που γνωριζουμε και ελέγχουμε...και τι προσδιορίζει τον αριθμό τους ;

Δηλαδη εαν υπάρχουν περισσότερες απο 4 (εμπεριέχοντας τον χρόνο σαν 4η που ειναι άλλη ερωτηση) πιστευεις οτι αντιπροσοπευουν αλλη πραγματικότητα απο την πραγματικότητα ;

Ζητω συγνωμη εαν φαινεται να θετω ερωτησεις, , ειναι για να καταλάβω, οχι γιατι κάνω "ιερη εξέταση".
Προσπαθω να καταλάβω πως σκεφτεσαι την μαγεια...και όλο το θέμα απομακρύνεται.
Πραγματικά δεν εχω καμμια διάθεση trolling αν και το στυλ μου ειναι να κάνω πλάκα γενικά.

Ποιοι ειναι αυτοι οι μάγοι τελικά ;

Και βασικότερο όλων, όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες συζητήσεις, να φροντίζουν οι εξειδικευμένες λέξεις που χρησιμοποιούν να έχουν σαφές, και επεξηγήσιμο νόημα, γιατί άλλιώς αντιλαμβάνεται ο ένας με τον άλλον πχ τις λέξεις "διάσταση" "σκεπτομορφή" "ενέργεια" κλπ...

H αντιληψη του Χρονου, που (εικαζω) εχουμε οι περισσοτεροι, ειναι αυτη του Γραμμικου Χρονου.
Δηλαδη, μια χρονικη ευθεια που ενωνει το Χθες, στο Τωρα και στο Αυριο. Ετσι το αντιλαμβανομαι και εγω.

Πως εννοεις τον Κυκλικο Χρονο ? Οτι τα γεγονοτα της ανθρωπινης ιστοριας εχουν επαναληψιμοτητα ?
Θα συμφωνησω ! Αν ομως θεωρεις οτι επαναλαμβανονται αυτουσια μεχρι την παραμικρη λεπτομερεια
ΔΕΝ θα συμφωνησω. Αυτονοητο γιατι ! Δεν βλεπω κανα Δια να πεταει κεραυνους απο τον Ολυμπο.
AΝ ποτε πεταγε ...

Πες μου τωρα τι εννοεις Σφαιρικο Χρονο ? Μηπως οτι υπαρχουν πολλοι Κυκλικοι Χρονοι που πατανε
στην ιδια σφαιρα αλλα ειτε παραλληλιζονται (δεν ακουμπουν) ειτε τεμνονται ? Πως να το εννοησω αυτο
σε γεγονοτα ? Οτι υπαρχει ενας κυκλικος χρονος οπου ΔΕΝ υπηρξε ποτε ο Χριστος (η ο Διας) και ενας
αλλος κυκλικος χρονος οπου υπηρξε ΜΟΝΟ ο Χριστος (η ο Διας) και ... ΔΕΝ συναντιονται πουθενα ?
Η συναντιονται καπου ? Και γιατι συναντιονται ? Και πως το γνωριζουμε αυτο ? Γιατι να το γνωριζουμε
αυτο ? ..... και ουκ εσται τελος ...

Η Ενεργεια ειναι αρρηκτα δεμενη του Χρονου. Δεν μπορει να εκδηλωθει (η μετατραπει) χωρις αυτον.
Συμφωνουμε εδω. Με σταματημενο τον Χρονο δεν υπαρχει διαδοχη γεγονοτων, αρα ροη ενεργειας.
Ομως, γραφεις καπου οτι ο Χρονος ισως να ειναι σταματημενος. Ως στασιμοτητα εξελιξης του
συλλογικου ασυνειδητου (που γραψε και ο Πετειναρακης) να το δεχθω (με μερικα ερωτηματικα).
Αλλα .... μηπως εννοεις κυριολεκτικα αυτο που γραφεις ? Το οποιο μου ειναι ακαταληπτο.
DO clarify ... please !

Μετα λες για επιταχυνομενο χρονο.
Επιταχυνομενο ως μια αλλυσιδα γεγονοτων που επιθυμει μια ραγδαια αλλαγη των ισορροπιων
στον πλανητη. Να το ξαναδεχθω. Ομως, μηπως εννοεις με την εννοια των τρελλαμενων ρολογιων ?
Οπως αυτη που βιωνει οποιος πλησιαζει καποια μεγαλη βαρυτικη ελξη (αν γνωριζεις Σχετικοτητα λιγο).
Δεν νομιζω να εννοεις αυτο. Μαλλον. Για επιταχυνομενο αρνητικα χρονο ... παλι δεν καταλαβαινω.

Yours trully -bye-

Έγραψα τις πιο απλοικές εικασίες που κάνει πρωταρχικά το μυαλό του ανθρώπου για τον χρόνο και εσύ κάθισες να το αναλύσεις (χίλια συγνώμη), ο άλλος θίχτηκε και αιαθάνθηκε μειωμένος περίμενε να γράψω πως θα παντρέψουμε τις θεωρίες του Αινστάιν με τις θεωρίες των κβάντα σε ένα νήμα και λύσω το θέμα πόσες διαστάσεις έχουμε, δεν ξέρω ειλικρινά και δεν μπορώ να γράφω σε πάρα πολλές ερωτήσεις που δεν έχω απαντήσεις εγώ ο ίδιος λες και είμαι εδώ για να φτιάξω καμιά νέα ενοποιημένη θεωρία.

Και ο φίλος Cidalic τι έγραψε;;;;;;

Γιατι 10 διαστάσεις Potter_1 ?

Γιατι δεκα και οχι δεκαεννιά για παράδειγμα...

Γιατι οχι άπειρες ;

Τι σε κάνει να "πιστευεις" σε περισσότερες διαστάσεις απο αυτες που γνωριζουμε και ελέγχουμε...και τι προσδιορίζει τον αριθμό τους ;

Δηλαδη εαν υπάρχουν περισσότερες απο 4 (εμπεριέχοντας τον χρόνο σαν 4η που ειναι άλλη ερωτηση) πιστευεις οτι αντιπροσοπευουν αλλη πραγματικότητα απο την πραγματικότητα ;

Ζητω συγνωμη εαν φαινεται να θετω ερωτησεις, , ειναι για να καταλάβω, οχι γιατι κάνω "ιερη εξέταση".
Προσπαθω να καταλάβω πως σκεφτεσαι την μαγεια...και όλο το θέμα απομακρύνεται.
Πραγματικά δεν εχω καμμια διάθεση trolling αν και το στυλ μου ειναι να κάνω πλάκα γενικά.

Ποιοι ειναι αυτοι οι μάγοι τελικά ;

Μα εγώ δεν εννόησα την διάσταση του χρόνου καλά καλά.

Status
Not open for further replies.