Masking Οθονης 16:9 -> 2,35:1

Απάντηση: Re: Masking Οθονης 16:9 -> 2,35:1

Ειστε γελοιοι.

Εκανα report τα post σας.

Ελπιζω ο διαχειριστης της κατηγοριας να πραξει τα δεοντα.

Να σε δω να κανεις ρολερ με πιστολάκι και ας φαω ban!

:p

Ειστε γελοιοι.

Εκανα report τα post σας.

μπα δεν καταλαβαίνει τι λέτε έχει αλλεργία με τις ίριδες :Banane0:

Βασικα δεν ειχα παρει ο χαμπαρι οτι ο Γιαννη δεν ειναι πλεον mod....:p

Τακη, να πας να δεις τον Spidy στον προβολεα του Γιαννη! :p

Όχι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ μου φιλε, ανακαλώ! Δεν με νοιαζει που βαζεις ρόλερ στα μαλλια, σε αγαπω και έτσι!

Τακη, να πας να δεις τον Spidy στον προβολεα του Γιαννη! :p

Είσαι γελοίος, έκανα report το ποστ σου. Ελπίζω ο διαχειριστής της κατηγορίας να σου δώσει κανά περισσευούμενο λουμιέν...:p

ΥΓ

Αρκετά κατέστρεψα το θέμα και είναι και καλό!!! Το βουλώνω και δεν επανέρχομαι..

Re: Απάντηση: Re: Masking Οθονης 16:9 -> 2,35:1

Όχι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ μου φιλε, ανακαλώ! Δεν με νοιαζει που βαζεις ρόλερ στα μαλλια, σε αγαπω και έτσι!
Οι παρενέργειες του λευκου iPhone...:p

Αντε, ελπιζω να ειναι ολα καλα με το ρολερ και να απολαυσουμε το spidy :)

Ωχ, ωχ...μάλλον το φάγαμε το μπανάκι!! Τζειβισάδες είναι οι από πάνω, οπότε ίριδα αυτόματη γιοκ...-bye-

Ε για εκεί τον ψήνουμε που θα πέσει στα δικό μου το χρέπι του 24000:1 ή στο λίγο καλύτερο του δικού σου 24001:1 ? SM και να μην έχει 300000:1 απαράδεκτον - απαράδεκτον

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Masking Οθονης 16:9 -> 2,35:1

Ε για εκεί τον ψήνουμε που θα πέσει στα δικό μου το χρέπι του 24000:1 ή στο λίγο καλύτερο του δικού σου 24001:1 ? SM και να μην έχει 300000:1 απαράδεκτον - απαράδεκτον

Ξέρεις Μπιλ...ο S.M. μπορεί να μπανάρει συντονιστή...το ανάποδο δεν γίνεται!!:laugh::laugh:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Masking Οθονης 16:9 -> 2,35:1

Ξέρεις Μπιλ...ο S.M. μπορεί να μπανάρει συντονιστή...το ανάποδο δεν γίνεται!!:laugh::laugh:

πριτς νομίζεις

Αμα του πώ έχω μια 65st50 στα 2.30 και κάτι δεν μου πάει καλά έλα να την πειράξεις με τα κλιπάκια σου και δείς εσύ ποστ του για τρείς ημέρες να με χ@σεις

Παω κι εγω χαρουμενος να εγκαταστησω το δικο μου (και να δω το Spidy 3D με σουπα ντουπα contrast :p)...

Φευ...στο Ελλαντα ζουμε...

Αφηνουμε τις 4 ημερες καθυστερηση στην παραδοση και παμε στα ομορφα:

1. Λαθος πλατος πανιου (μονο 30 cm - ψιλα πραγματα)

2. Κατοκατσι απο πλαστικο με αποτελεσμα να κανει τρελη κουρμπα

3. Υφασμα στραβοπιασμενο με αποτελεσμα ζαρες (μαζι με 2 φονικος συνδυασμος)

4. Βασεις για τοιχο και οχι για ταβανι

Τηλ στον Ελληνη ''επιχειρηματια'':

Απαντηση ''Τοσο (μηκος) ειχαπε πει''

Μα εχω το fax του λεω

''Α, ναι, λαθος''

Ακολουθησε παρατηρηση απο πλευρας του γιατι αν και παραδεχτηκε το λαθος του, ημουν λεει εριστικος.

Μετα ζητησε αλλα 30 Ευρω για να βαλει αλουμινενιο κατοκασι (τα οποια φυσικα δεν θα παρει).

Επεμενε οτι ειμαι τυφλος και οι βασεις κανουν και για το ταβανι.

Και αντε περιμενε τωρα αλλη μια εβδομαδα (και 2 μεταφορες του θηριου - δεν χωρα σε ΙΧ και φυσικα δεν κανει τον κοπο να ερθει να το παρει) με την ελπιζα να εχε διορθωσει τα παραπανω (χλωμο).

Ελλαντα το μεγαλειο σου....

Οταν τελειωσει (δεν ξερω με ποιο τροπο) η ιστορια, θα ενημερωσω και για το καταστημα (μην πα να πεσει κανας αμοιρος πανω του κατα λαθος).

Last edited:
Ελλάντα. Για να δώσεις τα ωραία σου λεφτά σε κάποιον πρέπει ΠΡΙΝ να έχεις φροντίσει να κάνεις μια ενδελεχή έρευνα για αυτόν, μέχρι και για το που πάει για καφέ...Αν δεν το κάνεις δυστυχώς οι πιθανότητες του να μην είσαι ικανοποιημένος απο την αγορά είναι >=80%. Βαρέθηκα με αυτή την κατάσταση. Ποιός σέβεται τον πελάτη; Ελάχιστοι.

Οπως τα λες.

Παντα αυτο εκανα αλλα εχω βαρεθει πλεον.

Και επιτελους, για ενα **μωρολό μιλάμε, ελεος δλδ! Ποσα πραγματα ταυτοχρονα μπορεις να κανεις λαθος;

Και ομως...

Οσες αφορες θες να δινεις ευκαιριες να αποδειξει καποιος οτι ειναι στοιχειωδως σωστος επαγγελματιας σε αυτη τη χωρα, τοσες το μετανιωνεις.

παραλαβη, take 2

για να δουμε, θα πλακώσουμε κανεναν σήμερα;

Συνηθως ολοι καιγονται στην 3η φορα , η εκκλησια μας επιτρέπει να παντρευτουμε 3 φορές κτλ ...
Πιστεύω οτι ο προμηθευτής σου εχει ακομα μια ευκαιρία :p

παραλαβη, take 2

για να δουμε, θα πλακώσουμε κανεναν σήμερα;

Φανταζομαι πως αν τολμησει να σου κανει δακτυλιες στο πανί, θα φαει πολυ ξύλο... απο τον Δανικα

Φανταζομαι πως αν τολμησει να σου κανει δακτυλιες στο πανί, θα φαει πολυ ξύλο... απο τον Δανικα

Ναι, κανει και βαρη τελευταία, ειναι Αρνι :P

2η φορά που μπαίνω στο νήμα να δώ φωτό. Αν δεν (φτου φτου) και πάμε για 3η χώστα σε μένα να ξεσπάσεις.