Why not 100%?![]()
Σε αυτο εχεις δικιο, απλα επειδη (και εγώ) είμαι υποχρονδριος, ξερω πως το ματι μου θα πηγαινει συνεχεια στην γκρι λωρίδα...
Μα, ειπαμε, εσυ δεν θα το παρεις με case αλλα γυμνο.Φοβαμαι για το "πάχος" του casing. Τι διαστασεις εχει το δικο σου, μπας και μετρήσω;
Ωραία.
Το μεταλλικό κατωκάσι της μάσκας είναι δικό σου λάθος που δεν το έκανες σαφές από την αρχή να μην υπάρχει. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό από την αντανάκλαση του προσπίπτοντος φωτός.
Στη δική μου περίπτωση το μαύρο ύφασμα τυλίγει το κατωκάσι σαν θηλιά σε όλο το μήκος.
.Αυτό όμως μπορείς εύκολα να το κάνεις μόνος σου αν κολλήσεις πάνω στο μεταλλικό πλαίσιο μία λουρίδα από το ίδιο ύφασμα..
Με δυό κλιπάκια (για σχέδιο) μπορείς να πιάνεις και την μάσκα πάνω στην οθόνη στην πάνω πλευρά σε δευτερόλεπτα για να διώξεις και το κενό με τις σκιές του. Δοκίμασε ίσως και (2 ζεύγη) ισχυρά μαγνητάκια.
Το 80% γίνεται εύκολα 100%.
...
Το ''πιασιμο'' στην πανω πλευρα (αν καταλαβα καλα εννοεις κοντα στην κάσα) θα ειναι αποτελεσματικότερη όσον αφορά την επιβαρυνση της οθονης αλλα προφανως πρακτικα αδυνατο (να ανεβαινεις καθε φορα τοσο ψηλά).
Γενικα οταν πας να 'πιασεις' τις 2 οθονες μεταξύ τους αρχίζει να ''τσακιζει'' η ''κανονική'' και εκεί αρχίζεις να το σκεφτεσαι....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.