εάν τα τρυπάνια είναι του (_Χ_) και δεν κόβουν καλά ή η ταχύτητα περιστροφής είναι μεγάλη ή το ξύλο είναι παράξενο και ξεφτίζει....μία λύση είναι να τρυπάς μέχρι να βγει η ακίδα από κάτω και μετά να το γυρίσεις ανάποδα και να τρυπήσεις το υπόλοιπο.Να ρωτήσω κάτι. Με τα τρυπανακια του ξύλου που έχω (με την ακιδα) όταν τρύπα δεν κάνει καθαρή τρύπα, ούτε στην είσοδο, ούτε στην έξοδο. Από κάτω έχω πάντα ένα άλλο ξύλο για να μην ξεφτισει αλλά..δεν.
Τι κάνω λαθος;
Mπαμπη, ο λαιμος των δαχτυλιδιων Bosch ειναι στο μικροτερο 13mm και το jig εχει χτενια με κενο ~12.5mm.
Μπάμπη το δαχτυλίδι αυτό δεν πάει στο Bosch γιατί έχει ένα σύστημα (sds νομίζω το λέει ) που παίρνει μόνο δικά της. Το πουλάω και παίρνω gks??Συνήθως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία στο δικό μου, η συσκευασιλα του jig περιλαμβάνει δικό της δαχτυλίδι και κοπτικό.
Μπάμπη το δαχτυλίδι αυτό δεν πάει στο Bosch γιατί έχει ένα σύστημα (sds νομίζω το λέει ) που παίρνει μόνο δικά της. Το πουλάω και παίρνω gks??
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν ποιο; πάντως το πρόβλημα δεν το κατάλαβες μάλλον αφού δεν έχω θέμα με το bit, αλλά με το δαχτυλίδι. Εδώ Κ μερικές φώτο για να καταλάβετε.Πάρε ένα b&D με 1.2 ίντσα μπιτ να βρεις την υγειά σου.
Εγώ όταν θα χρειαστώ ρούτερ αυτό θα πάρω.
Μέχρι στιγμής την έχω καταβρεί με το περιθωρίων.
Να το πουλήσω είπα ρε Νικόλα, και να πάρω το gmf αλλά έχει 500 ευρώ! Τι να κάνω;Νικ μια χαρά το κατάλαβα.
Είπες να το πετάξεις και να πάρεις άλλο έτσι δεν είναι?
Να το πουλήσω είπα ρε Νικόλα, και να πάρω το gmf αλλά έχει 500 ευρώ! Τι να κάνω;
Να το πουλήσω είπα ρε Νικόλα, και να πάρω το gmf αλλά έχει 500 ευρώ! Τι να κάνω;
Σχήμα λόγου ήταν ρε συ!
Πάρε το b&D λογικά θα ταιριάζει άψογα.
Ναι, αλλά στην πλακα αν δεν το βιδώσεις ίσως ταιριάζει ο αναπτήρας που έχω. Στο pof αυτό είναι ενσωματωμένο στη βάση οπότε δεν βγαίνει. Το dewalt ή το makita είναι διαφορετικά;Tο GMF ιδια δαχτυλιδια φοραει και αρα η μικροτερη διαμετρο θα ειναι παλι τα 13mm. Τα δαχτυλιδια αυτα της bosch στο GMF μπαινουν στον παρακατω ανταπτορα που βιδωνεται στην πλακα
View attachment 137022
Εχω την εντυπωση οτι κυκλοφορει και ανταπτορας για κοινα δακτυλιδια αντιγραφης που μπορει να κανει και για το POF.
Μπάμπη αν αυτό δουλεύει διαπιστωμένα το παίρνω και το βάζω Κ μόνιμα κάτω από το τραπέζι. Άραγε έχει διακόπτη ή Μπουτον; μένει αναμενο χωρίς να το κρατας; φυσικά καμιά σχέση με gmf. Άσε, στο λινό που έστειλες έπεσα πανω στον τόνο που θέλω και με έβαλες σε ακόμα περισσότερες σκέψεις!Σου κάνει αυτό;
Αυτα τα δαχτυλιδια που εχεις λογικα ΔΕΝ κανουν στο B&C. Αυτο το ρουτερ εχει ενα δαχτυλιδι αντιγραφης δικο του που οπως και στο parkside πιανει με δυο απλες βιδες. Αρκετα μεγαλο λογω κοπτικων 1/2. Και φυσικα ειναι οπως ολα τα ρουτερ αυτου του τυπου. Πρεπει να πιεσεις και να κρατας πατημενο ενα κουμπι για να πατηθει για λογους ασφαλειας η σκανδαλη που το ενεργοποιει. Δεν μενει αναμμενο χωρις να το κρατας δηλαδη.Μπάμπη αν αυτό δουλεύει διαπιστωμένα το παίρνω και το βάζω Κ μόνιμα κάτω από το τραπέζι. Άραγε έχει διακόπτη ή Μπουτον; μένει αναμενο χωρίς να το κρατας; φυσικά καμιά σχέση με gmf. Άσε, στο λινό που έστειλες έπεσα πανω στον τόνο που θέλω και με έβαλες σε ακόμα περισσότερες σκέψεις!
Το φοβόμουν. Άσε που δε με ψήνει να αλλάξω και κοπτικα και να πάω από την αρχή πάλι λόγω μισής ιντσας. Τελικά μάλλον για μπλε θα πάω. Κρίμα γιατί φτιάχνω ένα κουτί οπότε μάλλον θα το κάνω με το πριόνι.Αυτα τα δαχτυλιδια που εχεις λογικα ΔΕΝ κανουν στο B&C. Αυτο το ρουτερ εχει ενα δαχτυλιδι αντιγραφης δικο του που οπως και στο parkside πιανει με δυο απλες βιδες. Αρκετα μεγαλο λογω κοπτικων 1/2. Και φυσικα ειναι οπως ολα τα ρουτερ αυτου του τυπου. Πρεπει να πιεσεις και να κρατας πατημενο ενα κουμπι για να πατηθει για λογους ασφαλειας η σκανδαλη που το ενεργοποιει. Δεν μενει αναμμενο χωρις να το κρατας δηλαδη.
Το φοβόμουν. Άσε που δε με ψήνει να αλλάξω και κοπτικα και να πάω από την αρχή πάλι λόγω μισής ιντσας. Τελικά μάλλον για μπλε θα πάω. Κρίμα γιατί φτιάχνω ένα κουτί οπότε μάλλον θα το κάνω με το πριόνι.
Κοπτικό με ρουλεμάν δεν βγάζει χελιδονοουρες.Γιατι ασχολεισαι με δαχτυλιδια αντιγραφης που χρειαζεται να εχεις και οφσετ για να αντιγραψεις και δεν χρησιμοποιεις απευθειας κοπτικα αντιγραφης?
Νίκο σε ευχαριστώ. Το ρούτερ πάει ανάποδα αλλά θα φάω τόσο χρόνο σε δοκιμές που καλύτερα να το κάνω με το χέρι.Πέρνα να σου δώσω το Parkside να του πιεις το αίμα που θα κάτσεις με το πριόνι. Η πετάξου από τον Κώστα που έχει πάρει μια ψευτοκορδελίτσα να στα κάνει...
Απορία ... το ρούτερ δεν μπαίνει ανάποδα στον πάγκο να κάνεις χελιδονοουρές μούρλια !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.