Έχω ήδη 2 ίδια Γιωργο και θέλω και 3ο.
Το praktiker το έχει 29 ευρώ αν θυμάμαι καλά σε βαλιτσάκι μαζί με 6 σιλικόνες και 2 διαφορετικές μύτες.
Πιστεύω αξιζει να το δεις.
https://goo.gl/images/MWX2Ps
Last edited:
Έχω ήδη 2 ίδια Γιωργο και θέλω και 3ο.
Aυτo το μοντελο ειναι copy/paste του αντιστοιχου ερασιτεχνικου της bosch. Εξω κανουν σχεδον την ιδια τιμη. Εδω τα διπλα...
Βγαζει επισης η Steinel και πιστολι κολλας μπαταριας, παλι σχεδον ομοιο με το glue gun της bosch.
Κυριακο, αφου εχεις ηδη δυο, παρε ενα μπαταριας. Το boschaki ζεσταινει σε 15 δευτερολεπτα)
Μιχάλη σε ποιό μοντέλο αναφέρεσαι; Στο PKP 18 E;Aυτo το μοντελο ειναι copy/paste του αντιστοιχου ερασιτεχνικου της bosch.
Μιχάλη σε ποιό μοντέλο αναφέρεσαι; Στο PKP 18 E;
Επειδή αυτό έχω...παρόλο που λέει οτι έχει προστασία σταξίματος, με ότι θερμόκολλα και να το δοκίμασα, στάζει, όχι πολύ, αλλά στάζει.
Πήρα κι αυτές απο τα Lidl μην τυχόν και δώ διαφορά, αλλά πάλι τα ίδια...
Μάστορες καλησπέρα
Πως θα ψάξω για λάδι μηχανής (όχι moto/car), για "γρασάρισμα";
πχ σαν αυτά που βάζουν στις ξυριστικές μηχανές.
Το θέλω για να "λαδώσω" ένα ανεμιστηράκι.
Ευχαριστώ
Είναι φορητού υπολογιστή, δε ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό...θες να αλλαξεις χρωμα στικ? αλλιως δεν το βγαζεις καθολου. το σπρωχνεις/ξαανγεμιζεις με το παλιο (αλλα μαλλον το κανεις ηδη ετσι)
και εγω απορουσα μεχρι που ρωτησα το χρωματοπωλειο της γωνιας. ειχαν noname συσκευασια στα 100-150ml.
Σπρευ/λαδι/γρασσο σιλικονης παει στο ανεμιστηρακι?
θες να αλλαξεις χρωμα στικ? αλλιως δεν το βγαζεις καθολου. το σπρωχνεις/ξαανγεμιζεις με το παλιο (αλλα μαλλον το κανεις ηδη ετσι)?
Σιδηροσωληνα πρεπει να ειναι οπως βλεπω απο τη σκουρια. Σπειρωμα εκει δεν γινετε.
Το σκαψιμο μαλλον δεν το γλυτωνεις μεχρι να βρεθει σωστη συνδεση ωστε να γινει εκει η συνδεση.
Καλησπερα για πειτε παιδια πεταχτο σοβα πως τριβουμε? προφανως το τριβειο δεν εκανε δουλεια...οποτε γωνιακος τροχος με τι δισκο ομως?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.