psilos85
Senior Member
Εγω θα ελεγα να παρεις το 16αρι και να παρεις και μια σωληνα φ16 και απο εκει μεσα να περασεις το καλωδιο.
Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρα πας για χρωματισμενο βερνικωμα και όχι πλήρες βάψιμο..!!!
Εάν θες να χρωματισεις ξύλο θα πρέπει να το κάνεις με ένα συντηρητικό πρωτα αι εποιτα να βάλεις βερνίκι...το βερνικι απο μόνο του δεν χρωματίζει. .
Μαλιστα..
Είναι εμποτισμου για αυτό λέει κατευθείαν...Αλλά εγώ θα έβαζα και συντηρητικό και για προστασία.
Καλημέρα, ψάχνω για βίδες (ή αντίστοιχο setup) που από την μια να βιδώνει σε ξύλο και απο την άλλη να μου δίνει ντιζα να βάζω παξιμάδι. Υπαρχει κάτι τέτοιο, πχ στο praktiker;
Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, ψάχνω για βίδες (ή αντίστοιχο setup) που από την μια να βιδώνει σε ξύλο και απο την άλλη να μου δίνει ντιζα να βάζω παξιμάδι. Υπαρχει κάτι τέτοιο, πχ στο praktiker;
Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι οντως υπαρχουν.
https://www.leroymerlin.gr/gr/kigal...ostrifono-standers-akefalo-o4xm50mm-82239354/
Βλεπω ομως οτι τα 8 τεμαχια στο παραπανω νουμερο εχουν 1.19 ευρω, ενω στον αλλον σεπαρομοια διασταση, τα 50 εχουν 1.80 ευρω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.