Μάστορες τα φώτα σας!!

Εγω θα ελεγα να παρεις το 16αρι και να παρεις και μια σωληνα φ16 και απο εκει μεσα να περασεις το καλωδιο.

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

14αρι θα παρεις καθως με sds η τρυπα που θα κανει θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερη κατα 1-2 χιλιοστα οποτε το 14 θα περασει ανετα.
Η πιο σωστη λυση ειναι να μπει και να κλεισει η τρυπα με ακρυλικο στοκο οταν οριστικοποιηθει η θεση του καλωδιου.

Ακρυλικη σιλικόνη βαφωμενη όχι ακρυλικος στοκος,ειναι 2 διαφορετικα πραγματα,γιατί σκάει...

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Αρα πας για χρωματισμενο βερνικωμα και όχι πλήρες βάψιμο..!!!

Εάν θες να χρωματισεις ξύλο θα πρέπει να το κάνεις με ένα συντηρητικό πρωτα αι εποιτα να βάλεις βερνίκι...το βερνικι απο μόνο του δεν χρωματίζει. .

Τελικά κλείσαμε σε δρυς για γραφείο και πεύκο για τη ντουλάπα.
Μάλλον άχρωμο βερνίκι προς το παρόν.

Αυτό που έβαλα παραπάνω γράφει ότι σε νέο ξύλο μπαίνει κατευθείαν σε δύο χέρια και τέλος. Χωρίς κάποιο άλλο υλικό εφόσον είναι για εσωτερικό χώρο.

Μαλιστα..
Είναι εμποτισμου για αυτό λέει κατευθείαν...Αλλά εγώ θα έβαζα και συντηρητικό και για προστασία.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Μαλιστα..
Είναι εμποτισμου για αυτό λέει κατευθείαν...Αλλά εγώ θα έβαζα και συντηρητικό και για προστασία.

Και για υπνοδωμάτιο με μηδέν υγρασία? Ούτε στα κουφώματα υγροποίηση δεν βγάζει το χειμώνα.
Είναι το πιο ζεστό δωμάτιο του σπιτιού και με άριστο αερισμό.

Επειδή το λές, σκέφτομαι να του πώ να περάσει την πλάτη της ντουλάπας μόνο ένα χέρι συντηρητικό ότι του έχει περισσέψει και ένα χέρι το δικό μου βερνίκι.

Το συντηρητικό δεν έχει να κάνει μόνο με τον περιβάλλοντα χώρο,τον αερισμο και το ποσοστό υγρασία αυτου...αλλά με την υγρασια του ίδιου του ξυλου...Για αυτό το κάνεις...
Το συντηρητικό δημιουργεί καλύτερη επιφάνεια πρόσφυσης στο ξύλο για να δεκτει το βερνικι...κατά πόσο δεν όταν κάποια είναι εντελώς φρέσκα και τα επίπεδα υγρασίας μεγάλα..

Καλημέρα, ψάχνω για βίδες (ή αντίστοιχο setup) που από την μια να βιδώνει σε ξύλο και απο την άλλη να μου δίνει ντιζα να βάζω παξιμάδι. Υπαρχει κάτι τέτοιο, πχ στο praktiker;

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, ψάχνω για βίδες (ή αντίστοιχο setup) που από την μια να βιδώνει σε ξύλο και απο την άλλη να μου δίνει ντιζα να βάζω παξιμάδι. Υπαρχει κάτι τέτοιο, πχ στο praktiker;

υπάρχουν και αυτά που μπορείς να βιδώσεις ντίζα αν δεν υπάρχει κάτι ποιο έτοιμο
https://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=index&cPath=6_195_752

Αυτα που ζητας λεγονται hanger bolts αν θες να ψαξεις τι ειδη υπαρχουν.
https://www.kantarzoglou.gr/screws-nails-wall-plugs/hanger-bolts32292.html

Η Ελληνικη ονομασια ειδα οτι ειναι "μπουζονοστρίφωνα".
524-OMADA-bouzonostrifona-zinc.png

Πριν λίγες μέρες χρησιμοποίησα για πρώτη φορά αυτά τα μπουζονοστρίφωνα όπως τα λέτε για στερέωση νιπτήρα. Τα είχε μέσα η συσκευασία και χωρίς βέβαια να γνωρίζω την ονομασία τους.
Μόλις βρω ευκαιρία θα πάρω διάφορα μεγέθη έτσι για να υπάρχουν. που ξέρεις καμιά φορά..

Ναι οντως υπαρχουν.
https://www.leroymerlin.gr/gr/kigal...ostrifono-standers-akefalo-o4xm50mm-82239354/
Βλεπω ομως οτι τα 8 τεμαχια στο παραπανω νουμερο εχουν 1.19 ευρω, ενω στον αλλον σεπαρομοια διασταση, τα 50 εχουν 1.80 ευρω!

Γενικα αυτα τα σακουλακι του leroy ειναι φωτια.
Ok αν θες λιγα και δεν τα βρισκεις αλλου, αλλα δεν ειναι να παιρνεις τετοια αν χρησιμοποιεις πολλα.