Ας κανω κι εγω το δικο μου "γκαλοπ":
Μαστορες, εχω ενα δυσκολο μερεμετακι και σκεφτομαι πως να το κανω.
Στο πατρικο μου, οταν πριν 30 χρονια αλλαξε ο νεροχυτης μαζι με τον παγκο, καποιος εκανε βλακεια και ο παγκος απεχει γυρω στους 2 ποντους απο τον τοιχο.
Ακομα χειροτερα, σε εκεινο το σημειο τελειωνει το πλακακι απο πισω και εχει τοιχο για 5-6 ποντους. Δηλαδη, μαλλον ο "νεος" παγκος ηταν πιο χαμηλος απο τον παλιο.
Τοτε, ο πατερας μου ειχε βαλει μια μεταλλικη (μαλλον αλουμινιο) γωνια, βιδωμενη σε τοιχο και παγκο, σε ολο το μηκος του παγκου, 1-2 μετρα, και πλατος στην μια πλευρα 2 ποντους και στην αλλη 5-6, ωστε να κλεισει το κενο, αλλα και να μην φαινεται ο τοιχος κατω απο το πλακακι. Στις ενωσεις ειχε βαλει καποιο σιλικονοειδες, που κρατησε αρκετα καλα.
Πλεον, εχουν σκουριασει οι βιδες, εχει βρωμισει η σιλικονη και δεν καθαριζει κτλ κτλ.
Θελω να βγαλω τη γωνια και σκεφτομαι εναλλακτικες:
1. Να βαλω νεα γωνια, με περιπου τον ιδιο τροπο. Ευκολο και γρηγορο, χωρις φασαρια. Αντε κανα στοκαρισμα, αν εχει "παρει" το σοκορο του παγκου απο πισω.
2. Να "χτισω" το κενο των 1-2 ποντων, με καποιο κονιαμα και μετα, ειτε να το αφησω ετσι, με μονωτικο στην ενωση, ειτε να δοκιμασω να βαλω το ιδιο πλακακι κομμενο (εχει κρατησει, το θηριο).
Ειδικα αν πρεπει να κοψω και να βαλω πλακακι, πολυ φασαρια και αμφιβολα αποτελεσματα, λογω μηδενικης εμπειριας.
3. Κατι ενδιαμεσο ή αλλο που θα προτεινετε.
Ευχαριστω εκ των προτερων.