25,4 χιλιοστά Γιώργο όχι 30.Μάστορες καλημέρα, το παρακάτω που έχω κυκλωσει είναι τυπογραφικό λάθος; Η 1 ίντσα απ όσο ξέρω είναι Φ32, εννοεί κάτι αλλο;View attachment 178605
Στον κήπο χρησιμοποιώ λάστιχο με συνδέσμους και τα λοιπά αξεσουάρ να είναι Φ32.25,4 χιλιοστά Γιώργο όχι 30.
Μαστόρια καλημέρα.
Έχω γκαραζόπορτα σαν την παρακάτω. Το πρόβλημα είναι ότι σκουριάζει το κάτω μέρος της, η οριζόντια κοιλοδοκός που δείχνω με το βελάκι.
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την κοιλοδοκό αυτή με νέα.
Λέτε στην καινούρια να κάνω τρύπες (στην κάτω μεριά) για να φεύγει η υγρασία και να μη σκουριάζει όπως αυτή που έχω τώρα (η οποία μάλλον δεν έχει τρ'υπες);
Ή να μην κάνω;
Ερώτηση Βου: για να ξεβάψω τελείως κάγκελα (αλλά και την άνωθι πόρτα), να χρησιμοποιήσω paint remover ή όχι;
Έχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία;
Είναι από παντού κλεισμένη, δηλαδή, για την ακρίβεια, μοιάζει να είναι από παντού κλεισμένη.Το προβλημα σε αυτες τις γκαζοπορτες ειναι οτι απο καπου παιρνει αερα και γινεται οτι γινεται....ειδαλως δεν θα αναπτυσσοταν σκουρια...
Εαν κανεις τρυπες το νερο η ανερχομενη υγρασια θα παει μεσα....σιγουρα ειναι απο παντου κλεισμενη...;

Θεωρητικα θα ηταν ετσι...ομως εαν απο τα κενα σταζουν και κατασταλαζουν στην κατασκευη εσωτεριξα ειναι πρακτικα αδυνατον να στεγνωσει κατα τους χειμερινους μηνες...Παντως, θυμαμαι καποιον να λεει οτι, επειδη ρεαλιστικα ειναι σχεδον αδυνατο να κλεισεις τα σιδερα εντελως αεροστεγως για παντα, καλυτερα να ΕΧΕΙ κενα, και μεγαλα, για να στεγνωνει ευκολα. Εφοσον, παντα, μιλαμε για κατι καταρχην ανοξειδωτο-γαλβανιζε κτλ.
Οσο για το ποτε θα στεγνωνε...νομιζω ποτε....αφου το νερο ηταν εγκλωβισμενο μεσα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.