Νίκο, βάλε μπροστά να την φτιάξεις μόνος σου, εύκολο είναι σαν σχέδιο.Παιδιά έχει κάποιος αυτήν την ραφιέρα-βιβλιοθήκη από το ΙΚΕΑ να μου πει εντυπώσεις;
https://www.ikea.gr/proioda/epipla-...ivar/suntheseis/ivar-3-monades-rafia/29248374
Την έχω εδώ και καμιά 15αρια χρόνια με προσθαφαιρέσεις ανοιγμάτων. Βιβλία γεμάτα τα 80άρια σε άνοιγμα δεν έπαθαν τίποτα.Kάποια πρόταση Αντώνη;
Ευχαριστώ φίλε.. Θα δω..Μιας που το ειπε ο Χρηστος τσεκαρα τιμες στο leroy, καδρονια 44mm πλανισμενα 4αδα στα 19.90 ευρο..
![]()
Καδρόνι Μ2m x Π44mm και πάχους 44mm
Καδρόνι πλανισμένο από έλατο σε φυσική απόχρωση. Το σετ αποτελείται από 4 τεμάχιαwww.leroymerlin.gr
Παιρνεις δυο η τρεις τετραδες, αντε τρεις, 60 ευρα+ ραφια οτι γουσταρεις σε ειδος και χρωμα και βουαλα...
Και παλι πιο φθηνη θα βγει και θα το χαρεις κιολας
Επισης δοκαρακια ισια εχει το leroy, εγω απο εκει τα παιρνω
αρχικά ρίξε μία ματιά αν έχει πατήσει σωστά ο δίσκος στη βίδα του μοτέρ
Παιδιά νέα ερώτηση. Ψάχνω έναν οικονομικό ψηφιακό wifi θερμοστάτη για την κεντρική θέρμανση, να ανάβω τον καυστήρα εξ' αποστάσεως.. Κάποια δικομασμένη πρόταση; Έχω βρει αρκετούς διαδικτυακά αλλά θα προτιμούσα κάτι που έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.