Θελω σε ενα κοντρα πλακε 20mm παχος που εχω κανει ηδη 6mm τρυπα, να δημιουργησω "πατουρα" μεγαλυτερης διαμετρου περιμετρικα της ηδη υπαρχουσας τρυπας, η οποια να ειναι ομοκεντρη.
Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο και ευκολοτερο απο το να βαλω μεσα στην τρυπα 6mm καβιλια και να κεντραρω ενα Forstner με το κεντρο της καβιλιας μεχρι να αρχισει να "κοβει" την περιμετρο που θα το οδηγησει στην συνεχεια;
Λοιπον.... Σε 2-3 μηνες ερχεται ο μπεμπης. Οποτε πρεπει να τελειωσω 1 μηνα νωριτερα για να εχει αεριστει σωστα ο χωρος.
Θελω να ζωγραφισω τους τοιχους! Το χρωμα στους τοιχους ειναι πλαστικο. Με τι χρωμα μπορω να ζωγραφισω; Παλι πλαστικο πρεπει να παρω ή και αλλα μπορουν; Πχ για τις μεγαλες ποσοτητες πλαστικο και για λεπτομεριες τεμπερες. Να δοκιμασω με πιστολι ή κλασικα με πινελο;
στη συγκεκριμένη σύνδεση το σπείρωμα ειχε υγρο τεφλον απο το εργοστασιο. χωρις αυτο δακριζει οσο καλα και να ειναι σφιγμένο.
σκεφτηκα να βαλω ταινία τεφλον αλλα, φοβάμαι μην γινει ζημια στο σπείρωμα γιατι το αρσενικο ειναι μεταλικο και το θηλυκό πλαστικό, και επιπλεων στο αρσενικο σπείρωμα παταει το ελατηριο της βαλβίδας που ρυθμίζει την πιεση του νερου, αν δεν βιδωθεί τέρμα καθως θα συσπειρώνεται με την πιεση του νερου δεν θα ανοίγει την βαλβίδα στην επιθυμητή πιεση.
Μαγκες θελω δισκους βελκρο με τρυπες στα 125mm.
Αυτοι ειναι καλοι, ποιοτητα και τιμη?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
http://www.e-shop.gr/diskoi-velcro-...trypes-gia-xylo-leykoi-60-kokkon-p-TLS.140490
Γιατί δεν δοκιμάζεις με κανονικό τεφλόν;
Εγώ αυτό θα έκανα, θα δοκίμαζα κανονικό τεφλόν, ταινία ή κορδονάκι, ακόμα και κανάβι. Με το υγρό τεφλόν θα βιδώςει εύκολα μέχρι τέρμα που θες αλλά το φοβάμαι λίγο, αν δεν το πετύχεις με την πρώτη και στεγνώσει δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βγαίνει μετά.
Μαγκες θελω δισκους βελκρο με τρυπες στα 125mm.
Αυτοι ειναι καλοι, ποιοτητα και τιμη?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
http://www.e-shop.gr/diskoi-velcro-...trypes-gia-xylo-leykoi-60-kokkon-p-TLS.140490
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.