karmen1983
AVClub Addicted Member
Στην Ερμού είναι το μαγαζί από όσο θυμάμαι. Εχω κάνει 2-3 παραγγελίες απο αυτούς χωρίς πρόβλημα
Στην Ερμού είναι το μαγαζί από όσο θυμάμαι. Εχω κάνει 2-3 παραγγελίες απο αυτούς χωρίς πρόβλημα
Τι έγινε πάλι ...τόσπασες κι αυτό ???
εάν είναι απλές βίδες αυτές Νεκτάριε, έχω κόψει πολλές με μία απλή πένσα facom (20ετίας) χωρίς να αποκτήσει πρόβλημα η πένσα (ακόμη κόβει μια χαρά λεπτοπολύκνωνα καλώδια όλα τα τριχάκια με την μία), τώρα εσένα είναι κοτζάμ κόφτης, άμα δεν μπορεί να κόψει μία βίδα τι κάνει? δεν ξέρω μήπως λέω βλακείες...και σε πάρω στο λαιμό μου.....
Σε περιμενα Γιαννη :firstprize:
Προκειται για αυτοδιατρητες βιδες 3,5-4mm που προσπαθησα να τις κοψω με τη ταναλια του lidl και δεν... Πενσες εχω καλες οπως και κοφτες αλλα φοβαμαι να δοκιμασω. Δεν ξερω τι υλικο ειναι αυτες οι βιδες. Οποτε μου ειναι εμφανης η ελλειψη ενος σοβαρου κοφτη του τυπου.
Θα μου χρειαστει και αλλου για κοπη συρματων.
Αυτοι οι cobolt, νομιζω ειναι ιδανικοι, καλα δεν τα λεω?
Απλες, δεν ξερω. Αλλα πενσα δεν βαζω σε τετοια δοκιμασια!
Νεκτάριε έχω αυτόν τόν κόφτη
Τον είχα αγοράσει πέρισσυ 6 ευρώ από τοπικό χρωματοπωλείο,βίδες γαλβανισμένες καί ανοξείδωτες (πιό σκληρές) ,καρφιά ,κόβει μέχρι 4 mm.
Φυσικά στά άμεσα σχέδια είναι ένας Cobolt knipex,αλλά είναι end of stock από εκεί που ψωνίζω καί αναμένω χαχα.
![]()
Όσο μεγαλύτερος είναι ο κόφτης ...τόσο πιο χρήσιμος, κάποια στιγμή χρειάζεται να κόψεις και καμιά μπετόβεργα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εγώ Γιάννη τα σκουπίζω στο σημείο με πανί όσο είναι φρέσκα ...και ξανα περνάω τοπικά.
Άμα είναι μέσα στις δυνατότητες της πένσας δεν έχεις πρόβλημα αλλά ποιες είναι οι δυνατότητες είναι το πρόβλημα.
Για λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις έχω πάρει και το παρακάτω σε 460mm.
View attachment 125189
Τα 4 mm τα κόβει μιά χαρά. Το έχω το εργαλείο κι έχω κόψει γι' αυτό το λέω.
Ευχαριστω,βορεια είμαι.Αν εννοεις κεντρο αθηνα δε ξερω. αν θες πιο βορεια παρε τον παναγιωτη στο 2102468375 και θα σου βρει οτι χρειαζεσαι και σε καλη τιμη
Ελα ρε συ...:2thumb22sup:μη ξεχνάτε και το απλό σιδηροπρίονο που κόβει μπετόβεργες κλπ πολύ εύκολα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.