Μάστορες τα φώτα σας!!

Αν ειναι ετσα μπρε συντεκνε να το ξανοιξουμε !! lol Πως παει το lol με τα κρητικα !!!
Ευχαριστω Κυριακο!!

Μηπως εχει καποιος - και θελει να μου το δωσει φυσικα - ή μπορει να βρει διαγραμμα καλωδιωσης για το πιεστικο μου Karcher 855 HS ( και οχι "Η" σκετο);
Θα με διευκολυνε να βρω ποιο/α εξαρτημα/τα "κοβει" την αντλια πετρελαιου και δεν δουλευει ο καυστηρας. Επισης θα με γλυτωνε απο να φαω αρκετη ωρα να το σχεδιασω μονος μου, και να ψαξω να βρω σε τι κατασταση πρεπει να ειναι το καθε εξαρτημα (open / closed), κατι που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα να κανω με 220 V, γιατι εχω "φαει" αρκετες στο παρελθον, και πιστευω οτι η "τυχη" μου καποτε θα τελειωσει.
Νικο (Diabolic) μηπως εκεινος ο γνωστος σου με τα Karcher μπορει να βρει κατι;

Φιιλε μου δες ΕΔΩ

δειχνει

captur56.jpg

και λεει

Sauf pour ce qui concerne le branchement moteur (car là ,c'est un asynchrone et non un universel )
Sauf si tu as un modèle a moteur Asynchrone de dernière version
Pour mémoire ,la delta T de cet appareil devais se situer aux alentours de 45°

"(ισχυει το σχεδια για ολα) πλην της συνδεσης κινητηρα (διοτι ειναι ασυνχρονης συνδεσης (σχεδιο) και οχι γενικου τυπου (παντως χρησης))
εκτος εαν εχεις εσυ ενα μοντελο με ασυχρονο κινητηρα τελευταιας εκδοσης
Υπ οψιν οτι η ΔΕΛΤΑ Τ αυτου του μηχανηματος θα επρεπε να ηταν περιπου 45"

επισης

http://www.karcher.de/document/BTA-5181420-000-01.pdf
http://www.ultimatewasher.com/karcher/diagrams/5955-5160.pdf

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχομαι να σε βοηθησα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εαν ναι, κερνας τσιπουρο!

:flipout:

Η εταιρεία που αναλαμβάνει την επισκευή Bosch/Skil άλλαξε πρόσφατα, ίσως δυσκολευτείτε λίγο όσο διαρκεί η προσαρμογή τους. Εγώ πέτυχα διάνα (τις πρώτες μέρες που ανέλαβαν) αλλά τελικά μετά από μια μικρή ταλαιπωρία βρέθηκε λύση.

Επίσης να ξέρετε ότι το service μετακόμισε από τα κεντρικά γραφεία της Bosch στο Κορωπί όπου συστεγάζονταν, στην έδρα της εταιρείας που ανέλαβε στη Μεταμόρφωση.

Παρουσιάστηκε η ανάγκη να τρυπήσω γυαλί για μια κατασκευή...Χρειάζομαι ειδικό τρυπάνι για γυαλί ή μπορεί να κάνει δουλειά και κανένα άλλο; (σκεφτόμουν τα ποτυροτρύπανα του lidl μήπως κάνουν δουλειά..). Το έχει κάνει κανείς;

Θες ειδικό τρυπάνι και νερό. Δες καλύτερα στο youtube, υπάρχουν πολλά βοντεάκια.

Το γυαλί θα είναι ένα κοινό βάζο ή μπουκάλι. ( ανάλογα με τα γούστα της κόρης μου, για αυτήν είναι η κατασκευή). Διάμετρος περίπου 10mm.
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντησεις

Αφού θες 10mm απλά πας σε διαμαντοτρύπανο κάτω απο μία βρύση με γυαλιά και αργά και σταθερά το τρυπάς. Υπάρχουν και τρυπάνια για dremel που κάνουν δουλεια επίσης
Ετσι όπως είπες ποτηροτρύπανο κατάλαβα ότι ήθελες να κάνεις μεγάλη τρύπα όπως είχα κάνει εδώ.

http://www.thelab.gr/forums/topic/104733-true-violet-project/?page=2#comment-1505847

Που γίνεται και όπως έκανα εγώ αλλά και με ειδικα ποτηροτρύπανα

Το γυαλί θα είναι ένα κοινό βάζο ή μπουκάλι. ( ανάλογα με τα γούστα της κόρης μου, για αυτήν είναι η κατασκευή). Διάμετρος περίπου 10mm.
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντησεις

Για κοίτα εδώ . Έχω από αυτά και είμαι ευχαριστημένος. Δυστυχώς δεν έχω το 10αρι για να σε εξυπηρετήσω.

Κι εγω που τρυπαω συχνα μπουκαλια, προτιμω τα τρυπανια πλακιδιων-γυαλιου, οπως το παραπανω της wolfcraft. Βγαζει η bosch πιο καλης ποιοτητας και σε τιμη υποπολλαπλασια απο τα πανακριβα διαμαντιου. Το μειονεκτημα τους ειναι οτι θελουν δραπανο με λιγες στροφες και απαιτουν πολυ χρονο για το τρυπημα γυαλιου. Δε χρειαζονται καθολου νερο, ουτε καποιου ειδους λιπαντικο, αρκει να μην τα πιεζεις υπερβολικα και να τα δουλευεις στα ορια στροφων που οριζει ο κατασκευαστης.
Αν ειναι να κανεις 3-4 τρυπες το μηνα, παρε τετοιο. Αν πας για μεγαλυτερο αριθμο, δες για διαμαντοτρυπανο. Υπαρχουν και για ξηρο τρυπημα, αλλα κανουν οσο ενα σχετικα οικονομικο δραπανο...

Κι εγω που τρυπαω συχνα μπουκαλια, προτιμω τα τρυπανια πλακιδιων-γυαλιου, οπως το παραπανω της wolfcraft. Βγαζει η bosch πιο καλης ποιοτητας και σε τιμη υποπολλαπλασια απο τα πανακριβα διαμαντιου. Το μειονεκτημα τους ειναι οτι θελουν δραπανο με λιγες στροφες και απαιτουν πολυ χρονο για το τρυπημα γυαλιου. Δε χρειαζονται καθολου νερο, ουτε καποιου ειδους λιπαντικο, αρκει να μην τα πιεζεις υπερβολικα και να τα δουλευεις στα ορια στροφων που οριζει ο κατασκευαστης.
Αν ειναι να κανεις 3-4 τρυπες το μηνα, παρε τετοιο. Αν πας για μεγαλυτερο αριθμο, δες για διαμαντοτρυπανο. Υπαρχουν και για ξηρο τρυπημα, αλλα κανουν οσο ενα σχετικα οικονομικο δραπανο...

Τα wolfcraft αλλά και τα makita που έχω ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ νερό. Για τα Bosch δεν ξέρω. Και σαφώς, χαμηλές στροφές και υπομονή.

Μια και εχουμε αρκετους κομπιουτεραδες εδω .λοιπον παταω στο λαπτοπ το κουμπι να αναψει,αναβει,γραφει εκκινηση των windows και μετα μια μαυρη οθονη .τι να φταιει ;