Μηπως εχει καποιος - και θελει να μου το δωσει φυσικα - ή μπορει να βρει διαγραμμα καλωδιωσης για το πιεστικο μου Karcher 855 HS ( και οχι "Η" σκετο);
Θα με διευκολυνε να βρω ποιο/α εξαρτημα/τα "κοβει" την αντλια πετρελαιου και δεν δουλευει ο καυστηρας. Επισης θα με γλυτωνε απο να φαω αρκετη ωρα να το σχεδιασω μονος μου, και να ψαξω να βρω σε τι κατασταση πρεπει να ειναι το καθε εξαρτημα (open / closed), κατι που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα να κανω με 220 V, γιατι εχω "φαει" αρκετες στο παρελθον, και πιστευω οτι η "τυχη" μου καποτε θα τελειωσει.
Νικο (Diabolic) μηπως εκεινος ο γνωστος σου με τα Karcher μπορει να βρει κατι;
Dewalt και ξερο ψωμι πατριωτακια!
Χεχεχεχε
Πλακα πλακα για αυτο που ειναι ειναι σε εξαιρετικη τιμη.
Εγω δεν το αλλαζω και ας εχω 8 τριβεια.
Αμεσως εσυ να με μαρτυρησεις.
Στην Αθηνα ειναι 8, σε εξοχικο και Χιο δε θυμαμαι....
Το γυαλί θα είναι ένα κοινό βάζο ή μπουκάλι. ( ανάλογα με τα γούστα της κόρης μου, για αυτήν είναι η κατασκευή). Διάμετρος περίπου 10mm.
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντησεις
Κι εγω που τρυπαω συχνα μπουκαλια, προτιμω τα τρυπανια πλακιδιων-γυαλιου, οπως το παραπανω της wolfcraft. Βγαζει η bosch πιο καλης ποιοτητας και σε τιμη υποπολλαπλασια απο τα πανακριβα διαμαντιου. Το μειονεκτημα τους ειναι οτι θελουν δραπανο με λιγες στροφες και απαιτουν πολυ χρονο για το τρυπημα γυαλιου. Δε χρειαζονται καθολου νερο, ουτε καποιου ειδους λιπαντικο, αρκει να μην τα πιεζεις υπερβολικα και να τα δουλευεις στα ορια στροφων που οριζει ο κατασκευαστης.
Αν ειναι να κανεις 3-4 τρυπες το μηνα, παρε τετοιο. Αν πας για μεγαλυτερο αριθμο, δες για διαμαντοτρυπανο. Υπαρχουν και για ξηρο τρυπημα, αλλα κανουν οσο ενα σχετικα οικονομικο δραπανο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.