Μάστορες τα φώτα σας!!

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Χαμηλές στροφές και κόβουν και χωρίς νερό!
Αγάπη διαμαντοτρυπανο??????

Ναι Κυριακο διαμαντοτρύπανο. Γιατί απορείς;

Μια και εχουμε αρκετους κομπιουτεραδες εδω .λοιπον παταω στο λαπτοπ το κουμπι να αναψει,αναβει,γραφει εκκινηση των windows και μετα μια μαυρη οθονη .τι να φταιει ;

Πολλά και διάφορα μπορεί να φταινε Βασίλη. Απο κάποιο update Που περάσανε τα win και δε μπηκε καλά και τα έκανε όλα μπάχαλο μέχρι και να ειναι θέμα hardware. Με τόσο γενική περιγραφή δυστυχώς θα σου δώσω και γενική απάντηση :)

Ευχαριστω αγαπη . Δυστυχως οι γνωσεις μου ειναι μηδαμινες ωστε να περιγραψω αλλα συμπτωματα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εβγαλε ενα μνμ που λεει: c/windows/system/systemprofile/desktop παραπεμπει σε μια θεση που δεν ειναι διαθεσημη.θα μπορουσε να βρισκεται σε ενα σκληρο δισκο του υπολογιστη η σε ενα δικτυο.εαν δεν ειναι δυνατος ο εντοπισμος ισως οι πληροφοριες να εχουν μετακινηθει σε διαφορετικη θεση.

Παιδιά σας ευχαριστώ! Θα βγω στα μαγαζιά να δω τι θα βρω από τρυπάνια. Είχα πει να το έκανα με το παγκοδραπανο, αλλά θα δοκιμάσω με το επαναφορτιζόμενο κάτω από βρύση πρώτα και βλέπουμε. Θα ποσταρω τα αποτελέσματα.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ευχαριστω αγαπη . Δυστυχως οι γνωσεις μου ειναι μηδαμινες ωστε να περιγραψω αλλα συμπτωματα

Εβγαλε ενα μνμ που λεει: c/windows/system/systemprofile/desktop παραπεμπει σε μια θεση που δεν ειναι διαθεσημη.θα μπορουσε να βρισκεται σε ενα σκληρο δισκο του υπολογιστη η σε ενα δικτυο.εαν δεν ειναι δυνατος ο εντοπισμος ισως οι πληροφοριες να εχουν μετακινηθει σε διαφορετικη θεση.

Αρα απλά δε βλέπεις τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας δεν έχεις μία μαύρη οθόνη χωρίς να μπορείς να κάνεις απολυτως τίποτα σωστά;

Δοκίμασε αυτα :)

http://answers.microsoft.com/en-us/...d/cb135bf1-b991-4612-b498-396ebd15e94e?auth=1

Ευχαριστω !παναγιωτη windows 7 laptop acer aspire 5541G

Αγαπη ευχαριστω αλλα δυστυχως αυτα τα βλεπω πυρηνικη φυσικη χα χα μαλλον σε μαστορα με βλεπω

Βασίλη εάν βλέπεις το bios να φορτώνει έμπα σε safe mode να δεις τι γίνεται στο μηχάνημα σου. (νομίζω γίνεται πατώντας το F8 ή το DEL)
εάν ετσι προχωρήσει και μπει, σώσε σε άλλο δίσκο τα προσωπικά σου αρχεία.
τα laptop πρέπει να έχουν ένα recovery cd που δίνεται κατά την αγορά, το έχεις?
εάν δεν προχωρήσει κάτι από αυτά, και το πρόβλημα είναι σε κάτι που έκανε update αλλά όχι σωστά και κάπου η όλη διαδικασία στράβωσε, μπορείς με ένα cd του λειτουργικού να κάνεις boot από cd και να δοκιμάσεις επαναφορά σε προγενέστερη ομαλή λειτυργία, μερικές φορές λειτουργεί σωστά
τέλος μπορείς πάντα με ένα live cd λειτουργικού να μπεις σε άλλο περιβάλλον από το cd, για παράδειγμα σε γραφικό linux και να δεις το σύστημά σου από κει, να πάρεις κάπου ένα back up τουλάχιστον.

εάν δεν καταλαβαίνεις τίποτα από τα παραπάνω, τράβα στο panava να σου το φτιάξει. (που είναι και linuxas):award:

Παιδιά σας ευχαριστώ! Θα βγω στα μαγαζιά να δω τι θα βρω από τρυπάνια. Είχα πει να το έκανα με το παγκοδραπανο, αλλά θα δοκιμάσω με το επαναφορτιζόμενο κάτω από βρύση πρώτα και βλέπουμε. Θα ποσταρω τα αποτελέσματα.
Με χειρος θα ταλαιπωρηθεις πολυ και θα σου γλυστραει συνεχεια το τρυπανι πανω στο γυαλι, με πιθανοτητα να το γεμισεις γραντζουνιες.
Αν εχεις κατακορυφο δραπανο η εστω βαση, προτιμησε το. Της bosch τα τρυπανια σιγουρα δουλευουν στεγνα, εχω τρυπησει ετσι τουλαχιστον 20 μπουκαλια. Κανε μια πατεντα για να στερεωσεις το μπουκαλι και δουλευε με μικρη πιεση και χαμηλες στροφες. Θα σου παρει χρονο αλλα θα εχεις καλο αποτελεσμα χωρις να χαλασεις το τρυπανι η το γυαλι.

Σωτηρη δεν καταλαβα τιποτα οχι οτι δεν τα λες καλα απκα εγω δεεεν.....κυριακο ευχαριστω θα δω τι θα κανω .
υγ φωτο απο κινητο πως ανεβαζουμε;

Μα εννοειται!!
Εχω πει στην πυροσβεστικη του Κουκακιου να ειναι σε επιφυλακη τις ωρες που μαστορευεις!!!
Χαχαχαχα

Βασιλη ανεβασε την σε ενα σαιτ φιλοξενιας πχ postimage.org και ανεβασε το λινκ.

Φιιλε μου δες ΕΔΩ

δειχνει

captur56.jpg

και λεει

Sauf pour ce qui concerne le branchement moteur (car là ,c'est un asynchrone et non un universel )
Sauf si tu as un modèle a moteur Asynchrone de dernière version
Pour mémoire ,la delta T de cet appareil devais se situer aux alentours de 45°

"(ισχυει το σχεδια για ολα) πλην της συνδεσης κινητηρα (διοτι ειναι ασυνχρονης συνδεσης (σχεδιο) και οχι γενικου τυπου (παντως χρησης))
εκτος εαν εχεις εσυ ενα μοντελο με ασυχρονο κινητηρα τελευταιας εκδοσης
Υπ οψιν οτι η ΔΕΛΤΑ Τ αυτου του μηχανηματος θα επρεπε να ηταν περιπου 45"
επισης

http://www.karcher.de/document/BTA-5181420-000-01.pdf
http://www.ultimatewasher.com/karcher/diagrams/5955-5160.pdf

Ευχομαι να σε βοηθησα

Εαν ναι, κερνας τσιπουρο!

:flipout:

:worshippy::worshippy::worshippy::SFGSFGSF::tee:

YES, YES, YES.........
Αυτο ηθελα.. Καπου το ειχε παρει το ματι μου σε ενα ψαξιμο που εκανα, αλλα επειδη τα γαλλικα μου περιοριζονται στα...οι λαιμοι τω μπουκαλιων, βουλεβου κουσε αβεκ μουα, κες κε σε, δεν το καταλαβα.
Το σχεδιο σου επισης με βοηθησε να βρω και το παρακατω που ειναι απο το 855HS plus, αλλα θεωρω οτι το δικο σου ειναι πιο σωστο καθως εχει και τον ρελε, που στο αλλο σχεδιο δεν υπαρχει. Βεβαια θα ελενξω κοντα - κοντα το σχεδιο με την καλωδιωση και με τις σημειωσεις μου θα προσπαθησω να κανω ενα πληρες σχεδιο με χρωματα καλωδιων, ακριβες για το πλυστικο. (με τι προγραμμα αραγε; Μην πεις autocad, δεν το παλευω...).

stromlaufplan.JPG

Οποτε το "κατεστημα" διαθετει τσιπουρο με γλυκανισο και χωρις απο Εβρο, τσιπουρο ειδικη παραγγελια αρωματισμενο με μηλο και κανελα απο Αχαια, ρακι και ρακομελο απο Ηρακλειο.

YES, YES, YES.........
Αυτο ηθελα.. Καπου το ειχε παρει το ματι μου σε ενα ψαξιμο που εκανα, αλλα επειδη τα γαλλικα μου περιοριζονται στα...οι λαιμοι τω μπουκαλιων, βουλεβου κουσε αβεκ μουα, κες κε σε, δεν το καταλαβα.
Το σχεδιο σου επισης με βοηθησε να βρω και το παρακατω που ειναι απο το 855HS plus, αλλα θεωρω οτι το δικο σου ειναι πιο σωστο καθως εχει και τον ρελε, που στο αλλο σχεδιο δεν υπαρχει. Βεβαια θα ελενξω κοντα - κοντα το σχεδιο με την καλωδιωση και με τις σημειωσεις μου θα προσπαθησω να κανω ενα πληρες σχεδιο με χρωματα καλωδιων, ακριβες για το πλυστικο. (με τι προγραμμα αραγε; Μην πεις autocad, δεν το παλευω...).

View attachment 125907

Οποτε το "κατεστημα" διαθετει τσιπουρο με γλυκανισο και χωρις απο Εβρο, τσιπουρο ειδικη παραγγελια αρωματισμενο με μηλο και κανελα απο Αχαια, ρακι και ρακομελο απο Ηρακλειο.

Θέλω και εγώ με μήλο και κανέλα!!!!

YES, YES, YES.........

View attachment 125907

Φιλε μου χαιρομαι που φανηκα χρησιμος, εαν χρειαστεις κατι για μεταφραση απο γαλλικα πεστο, ειναι ευκολο (κανω μαθηματα σε παιδακια ευκαιριακα).

αυτο το τσιπουρο επισης με ενδιαφερει :award::grinning-smiley-043...που βρισκεσαι ειπαμε; :antlers:...να οργανωθει εξορμησις :flipout:....