Άρχοντα τον κόβω τον σκύλο.η γνώμη μου είναι ένα πλαίσιο με δοκαράκια 5χ5 και πάνω σε αυτά να βιδώσεις το κόντρα πλακέ και όχι το osb.
η οροφή ανοιγόμενη προς τα πάνω και η κλίση προς το πίσω μέρος, για ευκολία στο πλύσιμο εσωτερικά και τα βρόχινα να κυλάνε προς το πίσω μέρος, επίσης να προεξέχει από μπροστά.
απόσταση από το έδαφος καμιά 10ρια πόντους, για μόνωση και προστασία.
εάν θες κάτι έξτρα μπορείς να βάλεις από μέσα, ανάμεσα στα καδρονάκια του πλαισίου dow για μόνωση και να το κλείσεις με σανίδες εσωτερικά.
το άνοιγμα για να μπαίνει ο σκύλος μέσα να μην είναι στο κέντρο αλλά στην άκρη, ώστε να δημιουργείται εσωτερικά ένα ζεστός χώρος να κουλουριάζεται. όχι πλαινά παράθυρα κλπ που θα χαλάνε την εσωτερική ζέστη του σπιτιού.
τέλος στο μπροστινό μέρος να έχει μια "βεραντούλα" διότι τα σκυλιά τους αρέσει να είναι μέσα στο σπίτι και να ακουμπάνε το κεφάλι και τα μπροστινά πόδια έξω από αυτό.
αυτά από μένα.
Ωραίος Μιχάλη ...έχει και WC με καζανάκι ??![]()
Τώρα Μιχάλη .... καρφώθηκε η ιδέα .... στον επόμενο λύκο τέτοιο lux θα φτιάξω.
Θα κατουράει την γλάστρα στο πλάι αλλά θα δω τι θα κάνω.
Η γλαστρα στο πλαι ειναι ντεκορ, μπορεις να την αφαιρεσεις Nικο.
Το προβλημα ειναι οτι μπορει να κατουραει στις γλαστρες της σοφιτας. Εκει θελει προσοχη με σε παρουν τα σκαγια αν εισαι απο κατω. Πρεπει να τον μαθεις να πηγαινει στο εσωτερικο WC.
Ευχαριστω μαστορια σωστα τα λετε!
Τα λενε τοσο καλα και σωστα που εγω δεν εχω σκυλο, σκεφτομαι να παρω εναν για να φτιαξω αυτο το μελετημενο σπιτακι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.