Στοκαρισμενο ειναι μονο εκει που υπηρχαν κενα μετα περασα ενα χερι ασταρι και την επομενη το χρωμα.Μηπως δεν ειχες στοκαρη και απλα το χρωμα εκανε απλα μια κρουστα η οποια μετα εσπασε πανω απ το μη στοκαρισμενα κομματια;
οταν λες ξυσιμο εννοεις ολο :bigcry:Ξυσιμο και βαψιμο παλι!
Εχω ενα κουτσουρο που θελω να το κανω βαση για ρεσο.
Αναρωτιεμαι λοιπον, να κρατησω τη τελικη επιφανεια του οπως εχει, τραχια και αναγλυφη με ενα απλομπερασμα βερνικιου/λαδιου κλπ ή να κρατησω μονο το σχημα λιαινοντας τις επιφανειες και μετεπειτα βερνικι/λαδι κλπ?
Ναι ειχε και εχει ζεστη αυτες της μερες εδω αλλα δεν γινεται να βαψω μεσα στην αποθηκη η στο σπιτι στην αυλη το εκανα υπο σκια αλλα στο τελος μου εμφανισε αυτο που βλεπεις στης φωτο.
Το θεμα ειναι πως διορθωνεται τωρα;
Νεκτάριε σου ετοίμασα ένα φωτο κολάζ για να διαλέξεις.
Εμένα μου αρέσει πολύ η τελευταία κατασκευήView attachment 129475 που συνδυάζει & τα δύο !
Ωραία όλα αυτά που λες αλλα το δικό μου δεν έχει φλούδα και ειναι οξιά...
πρέπει να είναι βιδωτά μου φαίνεται .. δεν νομίζω να ειναι πιρτσινια απλα μοιαζουν με πιρτσινια...προσπάθησε να τα ξεβιδωσεισ
Δεν ξεβιδωνουν δυστηχως...ειναι πρεσαριστα σιγουρα οποτε φανταζομαι η οτι πρεπει να τρυπηθουν για να αφαιρεθουν...
Αλλα δεν ξερω και πως λεγονται για να βρω αντιστοιχου μεγέθους για να τα αντικαταστησω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.