Μάστορες τα φώτα σας!!

Ναι ειχε και εχει ζεστη αυτες της μερες εδω αλλα δεν γινεται να βαψω μεσα στην αποθηκη η στο σπιτι στην αυλη το εκανα υπο σκια αλλα στο τελος μου εμφανισε αυτο που βλεπεις στης φωτο.
Το θεμα ειναι πως διορθωνεται τωρα;

Μηπως δεν ειχες στοκαρη και απλα το χρωμα εκανε απλα μια κρουστα η οποια μετα εσπασε πανω απ το μη στοκαρισμενα κομματια;
Ξυσιμο και βαψιμο παλι!

Εχω ενα κουτσουρο που θελω να το κανω βαση για ρεσο.
Αναρωτιεμαι λοιπον, να κρατησω τη τελικη επιφανεια του οπως εχει, τραχια και αναγλυφη με ενα απλομπερασμα βερνικιου/λαδιου κλπ ή να κρατησω μονο το σχημα λιαινοντας τις επιφανειες και μετεπειτα βερνικι/λαδι κλπ?

Μηπως δεν ειχες στοκαρη και απλα το χρωμα εκανε απλα μια κρουστα η οποια μετα εσπασε πανω απ το μη στοκαρισμενα κομματια;
Στοκαρισμενο ειναι μονο εκει που υπηρχαν κενα μετα περασα ενα χερι ασταρι και την επομενη το χρωμα.

Ξυσιμο και βαψιμο παλι!
οταν λες ξυσιμο εννοεις ολο :bigcry:

Εχω ενα κουτσουρο που θελω να το κανω βαση για ρεσο.
Αναρωτιεμαι λοιπον, να κρατησω τη τελικη επιφανεια του οπως εχει, τραχια και αναγλυφη με ενα απλομπερασμα βερνικιου/λαδιου κλπ ή να κρατησω μονο το σχημα λιαινοντας τις επιφανειες και μετεπειτα βερνικι/λαδι κλπ?

Νεκτάριε σου ετοίμασα ένα φωτο κολάζ για να διαλέξεις.

Εμένα μου αρέσει πολύ η τελευταία κατασκευήView attachment 129475 που συνδυάζει & τα δύο !

Ναι ειχε και εχει ζεστη αυτες της μερες εδω αλλα δεν γινεται να βαψω μεσα στην αποθηκη η στο σπιτι στην αυλη το εκανα υπο σκια αλλα στο τελος μου εμφανισε αυτο που βλεπεις στης φωτο.
Το θεμα ειναι πως διορθωνεται τωρα;

Τρίψιμο όλο από την αρχή & ξανά βάψιμο.
Δοκιμή σε μια μικρή - κρυφή επιφάνεια & να το περιμένεις να στεγνώσει πριν το περάσεις όλο.

"Παίζει" επίσης να έχει χαλάσει το χρώμα ή να μην είναι συμβατό το χρώμα με τον διαλύτη.

Μηπως εκει που εχει φουσκωσει, πριν περασεις χρωμα ειχε σταξει ιδρωτας; Συν αυτο που λεει ο Κωστας πιο πανω, ή σου "σηκωσε" το δυαλυτικο του χρωματος το ασταρι.
Αυτο το εχω παθει αλλα με μεταλλικη πορτα και ενα συγκεκριμενο χρωμα. Αλλα δεν σηκωσε αμεσως. Οφειλοταν στο χρωμα και στην πολλη μεγαλη ζεστη.

Μαστόρια καλημέρα σας

Ξέρετε τι υλικό είναι αυτό που έχει τα εργαλεία του ο τύπος στο παρακάτω βίντεο;
Στο 6:50 μιλάει γι'αυτό...
Ας το πούμε αφρολέξ μαύρο,γκρι...πως λέγεται όμως; Μπορούμε να το βρούμε αυτό κάπου;
https://youtu.be/aAt0mqN-S2w?t=411

Ευχαριστώ

Kaizen foam στην ουσία ενα πολυστρωματικο σαν μονοτικο ειναι...
Το εχω χρησιμοποιήσει πολυ...
όντως κόβετε αρκετα καλα για να κανεις περίγραμμα...αλλα δεν ξεφλουδίζει τοσο καλα ωςτε να δώσεις ακριβές βάθος...
Γενικά πολλα σε μεταφορικά...μιας και εχει όγκο...και σε συνδυασμό με τα μεταφορικά δεν νομίζω οτι ειναι καλη αγορα...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Παλικαρια καλησπερα...
Εχω μια αντιστοιχη ζελατινα με την παρακατω...
biltwell-bubble-visor-biltwell.jpg

θελω να αλλαξω αυτα τα πριτσινια, που βρισκω τοσο χοντρα και πως αλλαζονται τα παλια με τα καινουργια...
Δλδ για να βγαλω τα παλια τα τρυπαω οπως ολα τα πριτσινια και βγαινουν...???
και τα νεα με τι εργαλειο τα περναω και παλι πανω?
Ξερετε που θα μπορουσα να κανω την δουλεια μου γρηγορα και φθηνά?
Ευχαριστω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΑΑΑΑΑ και πως τα λενε γιατι πιστευω οτι δεν λεγονται πριτσινια...αλλα αλλιως...!!!
Ευχαριστω...!!!

πρέπει να είναι βιδωτά μου φαίνεται .. δεν νομίζω να ειναι πιρτσινια απλα μοιαζουν με πιρτσινια...προσπάθησε να τα ξεβιδωσεισ

εκτοσ και αν ειναι τπτ κλιπσ σαν τα κουμπια..

πρέπει να είναι βιδωτά μου φαίνεται .. δεν νομίζω να ειναι πιρτσινια απλα μοιαζουν με πιρτσινια...προσπάθησε να τα ξεβιδωσεισ

Δεν ξεβιδωνουν δυστηχως...ειναι πρεσαριστα σιγουρα οποτε φανταζομαι η οτι πρεπει να τρυπηθουν για να αφαιρεθουν...
Αλλα δεν ξερω και πως λεγονται για να βρω αντιστοιχου μεγέθους για να τα αντικαταστησω...

Δεν ξεβιδωνουν δυστηχως...ειναι πρεσαριστα σιγουρα οποτε φανταζομαι η οτι πρεπει να τρυπηθουν για να αφαιρεθουν...
Αλλα δεν ξερω και πως λεγονται για να βρω αντιστοιχου μεγέθους για να τα αντικαταστησω...

snaps?

ΤΟ ΒΡΗΚΑ...
ΤΡΟΥΚΣ λεγονται...τα εψαχνα τοσο καιρο σαν Τουρξ οποτε και δεν εβγαζε τιποτα...

Αντε τωρα να βρεις που τα πουλάνε/τοποθετούνε...!!!

το αρσενικό ειναι τοποθετημένο στο κράνος...

Last edited: