Είχα δει στο Praktiker Κώστα
Ήρεμα Στέλιο!!!
Δεν θα ανακαλύψω εγώ τον τροχό κ την πυρίτιδα ξανά.
Εμένα αν μου κόψει η ηχοπαγιδα αυτή που θα φτιάξουμε το 50% με 60% από τον θόρυβο που κάνει θα είμαι μια χαρά κ θα σε κερνάω 3 μέρες μπύρες :ernaehrung004:
Step by step που λένε κ στο χωριό μου.
Δεν πάμε για πρωτάθλημα αφού ο Ολυμπιακός θα το ξαναπαρει κ φέτος.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Όλο το απόγευμα έψαχνα σε όλη την Πάτρα ηχομονωτικό κ δεν βρήκα πουθενά. Τα ξύλα τα έχω ήδη (άκοπα).
Νικο διαβολικ υπαρχει καμμια προταση για σκουπα με ατμο στα 350 ευρω περιπου που θελει ενα φιλαρακι που εχει γυμναστηριο στην σαμο;;
........Στοχεύω ψηλά, στον Bosch GBS 75AE........Κάποιο σχόλιο από τους έχοντες (νομίζω το έχει ο "παππούς" Κώστας);
Εγώ είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Τα αξίζει τα χρήματα του 100%.
Στοιβαρή κατασκευή, δεν κολώνει πουθενά, κανένα πρόβλημα με την ευθυγράμμιση της ταινίας του ότι & να του κάνεις, ικανοποιητική & η σακούλα αναρρόφησης της σκόνης.
Αν τελικά καταλήξεις σε αυτόν, να προσέξεις το set να έχει τις μεγγενούλες & την βάση του για την ανάποδη χρήση του.
Σε αυτα τα εργαλεια το ιδιο βαρος κανει την δουλεια.
Οποτε ειναι καλο να υπαρχει.
Ο ταινειολειαντήρας του Lidl δεν με καλύπτει πια. Είναι το εργαλείο που δουλεύω περισσότερο και επειδή υπάρχει μέλλον στις παλετοκατασκευές, θέλω κάτι -πολύ- καλύτερο. Στοχεύω ψηλά, στον Bosch GBS 75AE. Τα 279 είναι πολλά (αν και θα επιχειρήσω μια καλύτερη τιμή από τον Ποιμενίδη - etools.gr), αλλά πιστεύω θα μπορέσω να του πιω το αίμα, έτσι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.