Μάστορες τα φώτα σας!!

Ήρεμα Στέλιο!!!
Δεν θα ανακαλύψω εγώ τον τροχό κ την πυρίτιδα ξανά.
Εμένα αν μου κόψει η ηχοπαγιδα αυτή που θα φτιάξουμε το 50% με 60% από τον θόρυβο που κάνει θα είμαι μια χαρά κ θα σε κερνάω 3 μέρες μπύρες :ernaehrung004:

Step by step που λένε κ στο χωριό μου.
Δεν πάμε για πρωτάθλημα αφού ο Ολυμπιακός θα το ξαναπαρει κ φέτος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όλο το απόγευμα έψαχνα σε όλη την Πάτρα ηχομονωτικό κ δεν βρήκα πουθενά. Τα ξύλα τα έχω ήδη (άκοπα).

Φάε την γλώσσα σου....

Χαχαχαχα

Νικο διαβολικ υπαρχει καμμια προταση για σκουπα με ατμο στα 350 ευρω περιπου που θελει ενα φιλαρακι που εχει γυμναστηριο στην σαμο;;

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Νικο διαβολικ υπαρχει καμμια προταση για σκουπα με ατμο στα 350 ευρω περιπου που θελει ενα φιλαρακι που εχει γυμναστηριο στην σαμο;;

Σου στέλνω pm Βασίλη.

Ο ταινειολειαντήρας του Lidl δεν με καλύπτει πια. Είναι το εργαλείο που δουλεύω περισσότερο και επειδή υπάρχει μέλλον στις παλετοκατασκευές, θέλω κάτι -πολύ- καλύτερο. Στοχεύω ψηλά, στον Bosch GBS 75AE. Τα 279 είναι πολλά (αν και θα επιχειρήσω μια καλύτερη τιμή από τον Ποιμενίδη - etools.gr), αλλά πιστεύω θα μπορέσω να του πιω το αίμα, έτσι;

Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτήν ή χαμηλότερη τιμή, το ίδιο αξιόλογο για να το εξετάσω; Κάποιο σχόλιο από τους έχοντες (νομίζω το έχει ο "παππούς" Κώστας);

........Στοχεύω ψηλά, στον Bosch GBS 75AE........Κάποιο σχόλιο από τους έχοντες (νομίζω το έχει ο "παππούς" Κώστας);

Εγώ είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Τα αξίζει τα χρήματα του 100%.

Στοιβαρή κατασκευή, δεν κολώνει πουθενά, κανένα πρόβλημα με την ευθυγράμμιση της ταινίας του ότι & να του κάνεις, ικανοποιητική & η σακούλα αναρρόφησης της σκόνης.

Αν τελικά καταλήξεις σε αυτόν, να προσέξεις το set να έχει τις μεγγενούλες & την βάση του για την ανάποδη χρήση του.

Τσα!!!!
https://www.skroutz.gr/s/9025408/Dewalt-DWP352CVS.html
20160516113211_dewalt_dwp352cvs.jpeg

Ελα βρε, 5.5 κιλα πραμα...:))
Eγω θα ελεγα στον φιλο να κοιταξει και τα αντιστοιχα Μακιτα που ειναι πολυ ελαφρια για την κατηγορια τους, και ειναι και μακιτα.

Επισης νομιζω οτι ο Δημητρης (weatherman) εχει παρει το μεγαλο black and Decker και μπορει να μας διαφωτισει σχετικα.

Εγώ είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Τα αξίζει τα χρήματα του 100%.

Στοιβαρή κατασκευή, δεν κολώνει πουθενά, κανένα πρόβλημα με την ευθυγράμμιση της ταινίας του ότι & να του κάνεις, ικανοποιητική & η σακούλα αναρρόφησης της σκόνης.

Αν τελικά καταλήξεις σε αυτόν, να προσέξεις το set να έχει τις μεγγενούλες & την βάση του για την ανάποδη χρήση του.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Σε όσα βρίσκω πάντως ως τώρα που αναφέρουν "set" στην ονομασία τους δε το δίνουν το εξάρτημα (κοστίζει βλέπω 28ε στο κέντρο βίδας). Μήπως πέτυχες κάποιο πακέτο δώρου;

Δεν ξέρω μήπως με κάποιο απ´ευθείας τηλέφωνο σε κάποιο κατάστημα ή μέσω κάποιου Αθηναίου συμ-forum-ίτη πετύχεις καλύτερη τιμή.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω από Πάτρα σε αυτό.

GBS 75 AE Set Professional
Ο στιβαρός και εύχρηστος

Εξαιρετικά εύχρηστος για την αφαίρεση υλικού, λείανση, εξομάλυνση και καθαρισμό σε ξύλο, πλαστικό και μέταλλο
Στιβαρός οδοντωτός ιμάντας και μεταλλικοί τροχοί οδοντωτού ιμάντα για μεγάλη διάρκεια ζωής
Αλουμινένια ρολά οδήγησης για μεγάλη καταπόνηση
Βελτιστοποιημένα αποτελέσματα λείανσης χάρη στην επιστρωμένη με γραφίτη πλάκα λείανσης
Σταθερός μοχλός ταχυσύσφιξης για απλή αλλαγή ταινίας
Ακριβής ρύθμιση των ρολών οδήγησης για ακριβή κίνηση της ταινίας
Ηλεκτρονική διάταξη ελέγχου με προεπιλογή του αριθμού των στροφών για εργασία ανάλογα με το υλικό
Αφαιρούμενη πρόσθετη χειρολαβή για λείανση κοντά στο περιθώριο
Σύνδεση για αναρρόφηση με σάκο σκόνης και απορροφητήρα σκόνης

Τεχνικά στοιχεία: GBS 75 AE Set Professional
Ταχύτητα ταινίας 200 – 330 m/min
Επιφάνεια λείανσης, πλάτος 75 mm
Ταινία, μήκος 533 mm
Ταινία, πλάτος 75 mm
Ονομαστική ισχύς 750 W
Αποδιδόμενη ισχύς 410 W
Βάρος 3,4 kg

Λειτουργίες
Ηλεκτρονικό σύστημα
Αναρρόφηση σκόνης

Πληροφορίες θορύβου/κραδασμών

Τιμές μέτρησης υπολογισμένες κατά EN 60745.
Συνολικές τιμές ταλαντώσεων (διανυσματικό άθροισμα τριών κατευθύνσεων)
Τιμή εκπομπής ταλαντώσεων ah 2.5 m/s²
Ανασφάλεια K 1.5 m/s²

Η τιμή A της στάθμης θορύβου του εργαλείου ανέρχεται κανονικά στη: Στάθμη ηχητικής πίεσης 84 dB(A), στάθμη ηχητικής ισχύος 95 dB(A). Ανασφάλεια K= 3 dB.
Ηλεκτρονικό σύστημα

Προεπιλογή αριθμού στροφών για τη ρύθμιση σε κάθε περίπτωση εργασίας.
Αναρρόφηση σκόνης

Aπ’ ευθείας στο εργαλείο στο σάκο σκόνης και/ή με τον απορροφητήρα γενικής χρήσης.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ο ταινειολειαντήρας του Lidl δεν με καλύπτει πια. Είναι το εργαλείο που δουλεύω περισσότερο και επειδή υπάρχει μέλλον στις παλετοκατασκευές, θέλω κάτι -πολύ- καλύτερο. Στοχεύω ψηλά, στον Bosch GBS 75AE. Τα 279 είναι πολλά (αν και θα επιχειρήσω μια καλύτερη τιμή από τον Ποιμενίδη - etools.gr), αλλά πιστεύω θα μπορέσω να του πιω το αίμα, έτσι;

Τωρα ειδα οτι το χρειαζεσαι για παλετοκατασκευες.
Μηπως ειναι καλη ιδεα να παρεις μια απλη πλανη και ενα αξιοπιστο φτηνο λειαντηρα (πχ. skil) και να κανεις τη δουλεια σου πιο ευκολα και φτηνοτερα?

Σε δοκιμες που εχω κανει με μικρη πλανη (και μαλιστα μπαταριας) ρυθμισμενη στο ελαχιστο σε παλετες εδω στο εργοστασιο, το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο και φυσικα ταχυτατο.