Μάστορες τα φώτα σας!!

Για να σας την σπάσω.... έχω μεγαλώσει στον Βόλο και όταν έπινα, γινόμουν νταουλι από τα τσιπουρα

Καλημέρα, ψάχνω ένα οικονομικό σετ για άνοιγμα σπειρωματων. Έχετε να μου προτείνετε κάτι.
Εργασία ερασιτεχνική, καλό είναι να ξεκινάει από Μ3, για μέταλλο.

Καλημέρα, ψάχνω ένα οικονομικό σετ για άνοιγμα σπειρωματων. Έχετε να μου προτείνετε κάτι.
Εργασία ερασιτεχνική, καλό είναι να ξεκινάει από Μ3, για μέταλλο.

Με ενα εικοσαρικι παιρνεις ενα σετ κολαουζα/φιλιερες topex πληρες απο 3μμ.

Aν ψαχνεις καλυτερο απο κινεζικο, αρχιζεις και ψαχνεις απο τουλαχιστον διπλη τιμη και πανω.

Κατι πηρε ο Νεκταριες σημερα, για να μας πει τι ειναι.

Με ενα εικοσαρικι παιρνεις ενα σετ κολαουζα/φιλιερες topex πληρες απο 3μμ.

Aν ψαχνεις καλυτερο απο κινεζικο, αρχιζεις και ψαχνεις απο τουλαχιστον διπλη τιμη και πανω.

Κατι πηρε ο Νεκταριες σημερα, για να μας πει τι ειναι.
Με αφορμή αυτό που πήρε ο Νεκτάριος ρώτησα.
Έμαθα και πως λέγεται, όμορφα. Θενξ

Στον βολο δεν υπηρετησα, αν και επεσα πολλακις στην ζωνη ριψης του βολου, αλλα εμαθα απο ντοπιους οτι τα αυθεντικα ειναι στην Νεα Ιωανια...
Εχω δοκιμασει παπαδη κτλ πολυ καλο για Αθηναικα Στανταρ (αν μπορεις να πεις οτι εχουμε στην Αθηνα Στανταρ στον τσιπουρομεζε τρομαρα μας) αλλα σαν Δεμιρη και Μαρινα δεν...

Για Βόλο να πάτε στον "Μπόκο" στη Νέα Ιωνία. Για Λάρισα στον "Τάσο" στην πλατεία Αγ. Βελισαρίου.

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ασωτε και συ κομμαντο;ΖΡ μελισσας θα λες ο βολος δεν εχει ZΡ.
ναι 2η Μ.ΑΛ και μετα εκπαιδευτης ΣΧ.ΑΛ... εσυ...???
Μελισσας...ακριβως...λαρισα πιανετε...???
Παντως τσιπουρα δεν προλαβαμε ποτε να πιουμε χαχαχααχαχαχα

Ασωτε γιατι να μην ειναι οι πεζοναυτες πουλαδεροι;

Αφου δεν περνανε ολοι οι πεζοναυτες απο ΣΧ.ΑΛ (αρα δεν περνουν πουλαδα) ...τουλαχιστον στα σχολεια που περασα ή εκπαιδευσα περναγαν μονο οι αερομεταφερομενοι (επιλεγμενοι 3-4 ανα σειρα) και πεζοναυτες (επιλεγμενοι 3-4 ανα σειρα στα τελευταιο σχολειο δεν ειχα πχ πεζοναυτες)

Α σωστα τα λες !αρχιλοχιας ειμαι γιαυτο περασα τα σχολεια!ποτε ησουν σχαλ;

Α σωστα τα λες !αρχιλοχιας ειμαι γιαυτο περασα τα σχολεια!ποτε ησουν σχαλ;
2007-2008...μετα απο εσενα λογικά...318 εως 321 σχολειο συν ενα σχολειο επστρατων εκει να δεις γελια..(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ημουν και μεγαλος ανθρωπος ηδη 30αρης τοτε...)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΚΥΡ ή Μιχαληηηηη...συγνωμη...!!!
Το σκισαμε στο οφφ...πεταξτε μας αν δεν σας κανει κοπο μεχρι το καφενειο... :)

Αφηστε τα τσιπουρα και δωστε καμια ιδεα.
Κουζιναδες και μή, εκτος απο το κλασικο καδο σκουπιδιων που ανοιγει το καπακι με το ανοιγμα του ντουλαπιου τι αλλο υπαρχει για καδο ντουλαπιου κουζινας?
Υπαρχει καποιος περισσοτερο ανθεκτικος μηχανισμος/τροπος?

Άμα τον βρεις Νεκτάριε πες μου κι εμένα. Εχω βαρεθεί να αντικαθιστώ σπασμένους καδους. Σκέφτομαι να φτιαξω έναν για να ξεμπερδεύω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κύριοι, μάλλον εδώ είναι η λύση που ψάχνετε.
http://www.koudounasonline.gr/ueikk-p-1880.html

Τον έχω εδώ κι ενάμισι χρόνο, είναι πολύ απλή κατασκευή, τον τραβάς με το χέρι και ανοίγει, τον ξαναΖμπρώχνεις μέσα και κλείνει.
Είναι ανεξάρτητος από την πόρτα του ντουλαπιού. Το εσωτερικό πλαστικό δοχείο του έχει τέτοια διάσταση ώστε να του φορέσεις μια σακούλα σουπερ μαρκετ.
Ολη η κατασκευή είναι πολύ εύκολα αποσπώμενη από τη βάση ώστε να βγαίνει και να πλένεται. Εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.