Metallikas
AVClub Enthusiast
- 14 July 2015
- 952
Και τις βολιωτισες αχιλλεα!!Βασίλη όσοι υπηρετησαμε στον Γεωργουλα έχουμε αγαπήσει Βόλο
Καλημέρα, ψάχνω ένα οικονομικό σετ για άνοιγμα σπειρωματων. Έχετε να μου προτείνετε κάτι.
Εργασία ερασιτεχνική, καλό είναι να ξεκινάει από Μ3, για μέταλλο.
Με αφορμή αυτό που πήρε ο Νεκτάριος ρώτησα.Με ενα εικοσαρικι παιρνεις ενα σετ κολαουζα/φιλιερες topex πληρες απο 3μμ.
Aν ψαχνεις καλυτερο απο κινεζικο, αρχιζεις και ψαχνεις απο τουλαχιστον διπλη τιμη και πανω.
Κατι πηρε ο Νεκταριες σημερα, για να μας πει τι ειναι.
Καλημέρα, ψάχνω ένα οικονομικό σετ για άνοιγμα σπειρωματων. Έχετε να μου προτείνετε κάτι.
Εργασία ερασιτεχνική, καλό είναι να ξεκινάει από Μ3, για μέταλλο.
ναι 2η Μ.ΑΛ και μετα εκπαιδευτης ΣΧ.ΑΛ... εσυ...???Ασωτε και συ κομμαντο;ΖΡ μελισσας θα λες ο βολος δεν εχει ZΡ.
Εγω 32 ΤΑΞΠΝ ΣΒΕΑ ημουν 308 σχολειο .
Ασωτε γιατι να μην ειναι οι πεζοναυτες πουλαδεροι;Πουλαδερος Πεζοναυτης...μπραβο...!!!
Ασωτε γιατι να μην ειναι οι πεζοναυτες πουλαδεροι;
2007-2008...μετα απο εσενα λογικά...318 εως 321 σχολειο συν ενα σχολειο επστρατων εκει να δεις γελια..(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ημουν και μεγαλος ανθρωπος ηδη 30αρης τοτε...)Α σωστα τα λες !αρχιλοχιας ειμαι γιαυτο περασα τα σχολεια!ποτε ησουν σχαλ;
Αφηστε τα τσιπουρα και δωστε καμια ιδεα.
Κουζιναδες και μή, εκτος απο το κλασικο καδο σκουπιδιων που ανοιγει το καπακι με το ανοιγμα του ντουλαπιου τι αλλο υπαρχει για καδο ντουλαπιου κουζινας?
Υπαρχει καποιος περισσοτερο ανθεκτικος μηχανισμος/τροπος?
Άμα τον βρεις Νεκτάριε πες μου κι εμένα. Εχω βαρεθεί να αντικαθιστώ σπασμένους καδους. Σκέφτομαι να φτιαξω έναν για να ξεμπερδεύω.
Sent from my iPad using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.