Μάστορες τα φώτα σας!!

Και με αυτα τα 90 και αλλα τοσα μαλλον καταληγω σε ρευματος και οχι μπαταριας.
Και μαλλον εδω http://www.axminster.co.uk/bosch-gst-150-ce-jigsaw-body-grip-952306?sel=Bosch GST 150 CE γιατι εχει και το συστημα της σκονης.

Αυτή κοιταγα και εγώ αλλά δεν έχει την πατέντα που κρατάει την λαμα κάθετη και μειώνει τον τζόγο την έχει η παλιά 135 και η πολύ ακριβή 160 (για την οποία βέβαια παίζουν και κάποια αρνητικά review)

Αυτή κοιταγα και εγώ αλλά δεν έχει την πατέντα που κρατάει την λαμα κάθετη και μειώνει τον τζόγο την έχει η παλιά 135 και η πολύ ακριβή 160 (για την οποία βέβαια παίζουν και κάποια αρνητικά review)

εννοεις τα διπλα ρουλεμαν. παει 100 ευρω ακομα και δεν θεωρω οτι τα αξιζει η 160. Αν επαιζα με παχη ξυλων πανω απο 100mm ισως να την επαιρνα. Αλλα στα 6-50mm που ειναι οι δικες μου εργασιες η 150 δεν πιστευω οτι θα εχει προβλημα. Και την 18V που βγαινει στα ιδια λέφτα αλλα χωρις την αναρροφηση μπορει να επαιρνα, αλλα μεχρι τωρα δενχρειστηκα ποτε μπαταριας σεγα/δισκοπριονο. Αρα η 150 ειναι καλυτερη επιλογη (με αναροφηση και δυνατοτερη) και δεν θα εχω και εξαρτηση απο μπαταρια.

Συνάδελφοι γνωρίζεται στό λεκανοπέδιο Αθηνών μαγαζί πού νά έχει υλικά κοπής τζαμιών/υαλοπινάκων. Δηλαδή κοφτάκια, Ταύ, παραλληλοκόφτες, πένσες ξακρίσματος, διαβήτες κτλ.

Συνάδελφοι γνωρίζεται στό λεκανοπέδιο Αθηνών μαγαζί πού νά έχει υλικά κοπής τζαμιών/υαλοπινάκων. Δηλαδή κοφτάκια, Ταύ, παραλληλοκόφτες, πένσες ξακρίσματος, διαβήτες κτλ.

Ριξε μια ματια στο κεντρο βιδας, αν σε βγαλει καποτε ο δρομος σου :)

:flipout:Καλά Μιχάλη μήν μού πείς ότι έχει τό κέντρο βίδας καί τόσο καιρό δέν ρώταγα γιατί νόμιζα ότι δέν έχει τέτοια πράγματα,:a0210:
καί ότι τά έχουν εξειδικευμένα καταστήματα

Ιστορία από τον Ρέππα , πριν δύο χρόνια περίπου .Έψαχνα πολύ καιρό για το 54αρι της Μetabo το Δισκοπρίονο χειρός , παλιό μοντέλο από την εποχή που τα έφτιαχνε στη Γερμανία. Μου το είχε συστήσει ένας γνωστός μου μάστορας αφού ήταν το ελαφρύτερο της αγοράς με 2,4 κιλά. Amazon κλπ πουθενά , είχε καταργηθεί . Λέω αν δεν το βρω , θα πάω για το 160 της Bosch , που επίσης έχει πια καταργηθεί , αλλά ήταν και κάπως πιο ακριβό και κυρίως κατά 200 γραμμάρια βαρύτερο . Τελικά μπαίνω στον Ρέππα , και το βρίσκω μπροστά μου , προφανώς του είχε ξεμείνει . Ρωτάω τιμή , 220 η απάντηση . Του λέω ¨πλάκα κάνεις?" .Όχι μου λέει ,και αρχίζει το πιο μικρό της αγοράς , Γερμανία κλπ κλπ . Άστο του λέω θα πάρω το Bosch 160 στα 150 euros . Καλά εντάξει να σου κάνω μια έκπτωση βρε παιδί , ανοίγει και καλά κάτι κιτάπια , άντε να στο αφήσω ......140 . Είμαι σίγουρος ότι και με τα 140 πάλι έβγαλε κέρδος . Ενώ είναι πολύ καλό μαγαζί , αυτή η συμπεριφορά δεν μου άρεσε καθόλου . Για την Ιστορία , το θυμήθηκα που τον ανέφερε ο Κυριάκος .

Ρεππας στην Κακουργιοδικιου καθετος στην Αθηνάς πριν το Μοναστηράκι.

Μετά απο τό σχετικό τηλέφωνο ο Ρέππας δέν έχει τέτοια πράγματα μού είπε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης τό κέντρο βίδας τό μόνο πού έχει είναι κόφτες τζαμιού

Δημήτρη ψάχνωντας το νετ βρήκα αυτόν, δεν ξέρω αν σε βοηθάει.

Δες και αυτό για τη κοπή τζαμιών, πρέπει να σου είναι χρήσιμο.

Δημήτρη ψάχνωντας το νετ βρήκα αυτόν, δεν ξέρω αν σε βοηθάει.

Δες και αυτό για τη κοπή τζαμιών, πρέπει να σου είναι χρήσιμο.

Ανοίγει λινκ και ζητάει να κατεβάσει. Μην φοβηθείς, είναι αρχείο pdf με 10 συμβουλες να κόβεις τζάμια. Πιστεύω να ενδιαφέρει πολλούς.

Παντως παιδες η κοπη γυαλιου ειναι μια εργασια η οποια παντα με δυσκολευει, παρολο που χρησιμοποιω καλα κοφτακια που εχει φερει ο πατερας μου απο τα ταξιδια του.
Ακομα και προσφατα που εκοψα ενα τζαμακι ~10χ10 εκατοστα για ενα επιπλακι, την κοπη σε μια πλευρα την τελειωσα με το dremel..

Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Ανοίγει λινκ και ζητάει να κατεβάσει. Μην φοβηθείς, είναι αρχείο pdf με 10 συμβουλες να κόβεις τζάμια. Πιστεύω να ενδιαφέρει πολλούς.

Ευχαριστώ Παναγιώτη,δέν τά φοβάμαι μήν ανησυχείς τά γνωρίζω,καί από ότι διάβασα εχει πολύ χρήσιμες συμβουλές,από κοφτάκια μέ διαμάντι βρίσκω έχει τό κέντρο βίδας,καί άλλοι αλλά θέλω και άλλα εργαλεία γιά γυαλί,πού θέλει εξειδικευμένα καταστήματα.

Ψάχνοντας βρήκα αυτό καί κοντά μου

http://gioulisglass.gr/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παντως παιδες η κοπη γυαλιου ειναι μια εργασια η οποια παντα με δυσκολευει, παρολο που χρησιμοποιω καλα κοφτακια που εχει φερει ο πατερας μου απο τα ταξιδια του.
Ακομα και προσφατα που εκοψα ενα τζαμακι ~10χ10 εκατοστα για ενα επιπλακι, την κοπη σε μια πλευρα την τελειωσα με το dremel..

Τέχνη θέλει Μιχάλη τό κόψιμο,καί μάλιστα τό χτύπημα μετά τόν κόφτη μέ διαμάντι,εκεί είναι όλη η τέχνη πού - πώς - θά τό χτυπήσεις γιά νά ανοίξει στήν τομή.

Θα ηθελα την γνωμη σας, λεω να κανω κινηση για την πλανη βασης http://www.e-shop.gr/plani-basis-ilektriki-einhell-1280watt-th-sp-204-4419950-p-TLS.051009

Ποια η αποψη σας; για μενα θα μου λυσει τα χερια ειδικα στης παλετες.

Επισης για πριονοκορδελα ποια προτεινεται; Ποιο πολυ δουλευω με παλετες αλλα αργοτερα θα αγοσασω mdf οποτε θελω κατι για γενικη χρηση.

Για τα παλετόξυλα είναι must. Τα κάνει αγνώριστα. Αν δεις προηγούμενα ποστ μου, το 98% των κατασκευών μου είναι με παέτόξυλα.

Δεν θα σου χρειαστεί καθόλου σε MDF

Για τα παλετόξυλα είναι must. Τα κάνει αγνώριστα. Αν δεις προηγούμενα ποστ μου, το 98% των κατασκευών μου είναι με παέτόξυλα.

Δεν θα σου χρειαστεί καθόλου σε MDF

Δεν εχω δει τα ποστ σου, αλλα με οσα λες προχωραω χωρις φοβο, οσο για τα mdf ειναι μια αλλη κατηγορια για μενα γιατι τοσο καιρο οτι εκανα το εκανα με παλετοξυλα.