Ιστορία από τον Ρέππα , πριν δύο χρόνια περίπου .Έψαχνα πολύ καιρό για το 54αρι της Μetabo το Δισκοπρίονο χειρός , παλιό μοντέλο από την εποχή που τα έφτιαχνε στη Γερμανία. Μου το είχε συστήσει ένας γνωστός μου μάστορας αφού ήταν το ελαφρύτερο της αγοράς με 2,4 κιλά. Amazon κλπ πουθενά , είχε καταργηθεί . Λέω αν δεν το βρω , θα πάω για το 160 της Bosch , που επίσης έχει πια καταργηθεί , αλλά ήταν και κάπως πιο ακριβό και κυρίως κατά 200 γραμμάρια βαρύτερο . Τελικά μπαίνω στον Ρέππα , και το βρίσκω μπροστά μου , προφανώς του είχε ξεμείνει . Ρωτάω τιμή , 220 η απάντηση . Του λέω ¨πλάκα κάνεις?" .Όχι μου λέει ,και αρχίζει το πιο μικρό της αγοράς , Γερμανία κλπ κλπ . Άστο του λέω θα πάρω το Bosch 160 στα 150 euros . Καλά εντάξει να σου κάνω μια έκπτωση βρε παιδί , ανοίγει και καλά κάτι κιτάπια , άντε να στο αφήσω ......140 . Είμαι σίγουρος ότι και με τα 140 πάλι έβγαλε κέρδος . Ενώ είναι πολύ καλό μαγαζί , αυτή η συμπεριφορά δεν μου άρεσε καθόλου . Για την Ιστορία , το θυμήθηκα που τον ανέφερε ο Κυριάκος .