Μεντεσεδες απο μεσα και κουμπωμα που το πατας και μαγκωνει, το ξαναπατας και στο πεταει να το ανοιξεις.
Χαχαχα!Ακόμα στα σχέδια είμαι Κυριάκο!
Αν καταφερεις να κανεις την επιφανεια να μην φαινεται, δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην σου κανουν αυτοι οι μηχανισμοι. Εγω εχω ντουλαπια ΙΚΕΑ ετσι με μεντεσεδες με στοπ κιολας.
Για κρυφα ντουλαπια ειχα δει μια κατασκευη που η πορτα του ντουλαπιου ηταν συρρωμενη. Εχεις δει ή εχεις κατα νου καποια κατασκευη;
Δεν χρειάζεται να πατάει στο πλαίσιο.
Μπορεί να είναι εσωτερικά του πλαισίου.
Nαι αλλα η πορτα δεν θα ανοιγει αν ειναι εφαρμοστη στο πλαισιο ωστε να μην φαινεται οτι ειναι πορτα. Ο Νεκ θελει να μην φαινεται με γυμνο ματι οτι υπαρχει πορτα απο οτι καταλαβα.
Δεν χρειάζεται να πατάει στο πλαίσιο.
Μπορεί να είναι εσωτερικά του πλαισίου.
Διπλό πλαίσιο εσωτερικό.
Το σκεφτηκα αλλα ογκος και βαρος.
Ειδα οτι οι μεντεσεδες γονατου κανουν αυτο που προειπα. Δηλαδη το καπακι να ειναι εσωτερικα του πλαισιου κανα το ανοιγουν χωρις να "βρισκει.
Αυτοι οι μεντεσεδες φαντασου οτι 2 κρατανε μια πορτα μελαμινη 60x60cm. Αν κανεις κουτι πλατος 30cm και υψος 60cm με βαθος 10 περιπου απο πλαισιο με πηχακια και το ντυσεις Κ.Π. 6χιλ θα εισαι πολυ κατω απο το βαρος που αντεχουν 2 μεντεσεδες αν βιδωσεις την πορτα στον τοιχο και ανοιγεις το πλαισιο οπως λες. Μπορεις να βαλεις και 3 μεντεσεδες και αρκει να μην βαλεις μεσα ραβδους χρυσου!!!
Τι βάρος ωρε κουζουλε!!!
Για 4 πηχακια ????
νεκ δεν ξέρω εάν κατάλαβα ακριβώς τι θες, αλλά γιατί δεν κάνεις ένα κουτί κλειστό εντελώς στις διαστάσεις που θες, και μετά με το παγκοπρίονο το κόβεις περιμετρικά στο σημείο που θες να είναι η πόρτα...μετά απλά χωνεύεις 2 μεντεσέδες για να ανοιγοκλείνει η πόρτα...έτσι η εφαρμογή πόρτας με υπόλοιπο θα είναι τέλεια.[/QUOTEτην εχω κάνει αυτή την εφαρμογή αλλα δεν είχε το τέλειο αποτέλεσμα. Βασικά ήταν και προ παγκοπριονου εποχή. Άλλο θέμα που έχει αυτή ή πρόταση ειναι οτι θα χαλάσουν τα νερά στις πλαγιές επιφάνειες αν είναι αβαφο οποτε θα κάνει μπαμ η κοπή.
Εγώ σαν αναγνώστης πάντως έχω μπερδευτεί!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.