Μάστορες τα φώτα σας!!

Ετσι σου λεει η εταιρεια.
Πολύ καλο ξυσιμο,τριψιμο,πλυσιμο,δυο χερια το δικο του ασταρι,δυο χερι το πρωτο υλικο που είναι το πορτοκαλι αυτό και δυο χερια το τελικο ασπρο.
Αφησα και ένα χιλιαρικο στο μαγαζι για υλικα...

Η μια πλακα να φανταστείς,εμπαζε νερα...

Απ το 2013 και είναι μια χαρα.Θα του ριξω ένα ασπρο εφετος,αν προλάβω.

δυο μέρες βλέπω το post σου γιατί και εγώ πρέπει να κάνω κάτι παρόμοιο, ιδικά με τα νερά που έριξε φέτος και τώρα το πήρα χαμπάρι.

Πίσω από το δημαρχείο είσαι ή πάνω από την "θύμηση"; Δεν μπορώ να καταλάβω.

αν μπορείς να πεις πόσα τετραγωνικά έκανες και από ποιο μαγαζί το πήρες. Βασικά αν το έφερες από Αθηνά ή υπάρχει εκεί.

Last edited by a moderator:
Αν παρατηρήσεις είναι κούφιο μέσα ....άρα αποκλείεται κεφάλι από βίδα και η πινέζα είναι πολύ μικρή μάλλον κάτι άλλο εξάρτημα είναι.... ροζέτα οροφής από φωτιστικό ???
θα μπορούσε να είναι και από κουτάλα κουζίνας ...αλλά δείχνει πιο χονδρό.

Last edited:
δυο μέρες βλέπω το post σου γιατί και εγώ πρέπει να κάνω κάτι παρόμοιο, ιδικά με τα νερά που έριξε φέτος και τώρα το πήρα χαμπάρι.

Πίσω από το δημαρχείο είσαι ή πάνω από την "θύμηση"; Δεν μπορώ να καταλάβω.

αν μπορείς να πεις πόσα τετραγωνικά έκανες και από ποιο μαγαζί το πήρες. Βασικά αν το έφερες από Αθηνά ή υπάρχει εκεί.
Πριν το Δημαρχειο!:ernaehrung004:
Εκανα περιπου 100 τμ.,το εφερα από Αθηνα (Δομομαρκετ,Ασπροπυργος)
Αν χρειστεις βοηθεια,ευχαριστως.

Εχεις σχεση με το ωραιο κατάστημα διπλα στον Αγιο Νικόλαο?

Πριν το Δημαρχειο!:ernaehrung004:
Εκανα περιπου 100 τμ.,το εφερα από Αθηνα (Δομομαρκετ,Ασπροπυργος)
Αν χρειστεις βοηθεια,ευχαριστως.

Εχεις σχεση με το ωραιο κατάστημα διπλα στον Αγιο Νικόλαο?

Όχι δεν έχω σχέση. Το nickname μου στην ουσία δεν έχει σχέση με μένα.... :)

Έχω σπίτι στον δρόμο προς την Αγια Βαρβάρα καμιά 100 μέτρα μετά την Θύμηση.
Σκοπεύω να το ξαναπεράσω μόνωση του χρόνου, θα σε έχω υπόψιν μου για τυχόν απορίες. Αν και τα σπίτια στα νησιά είναι συνέχεια υπό κατασκευή.

Όχι δεν έχω σχέση. Το nickname μου στην ουσία δεν έχει σχέση με μένα.... :)

Έχω σπίτι στον δρόμο προς την Αγια Βαρβάρα καμιά 100 μέτρα μετά την Θύμηση.
Σκοπεύω να το ξαναπεράσω μόνωση του χρόνου, θα σε έχω υπόψιν μου για τυχόν απορίες. Αν και τα σπίτια στα νησιά είναι συνέχεια υπό κατασκευή.
Ευχαρίστως.

Καλησπέρα κύριοι.

Επιτέλους ήρθαν τα εξαρτήματα από τον Κινέζο και λέω να ξεκινήσω το μικρό project που σκέφτομαι για έναν arcade controller.

Θα το φτιάξω με OSB ξύλο. Το OSB θέλει κανένα βερνίκι μετά ή το αφήνω έτσι. Γενικά είναι πολύ όμορφο ξύλο. Πιο πολύ για προστασία και συντήρηση ρωτάω.

Εδώ είναι τα ξύλα που έκοψα και είναι ένα preview πριν ξεκινήσω τη συναρμολόγηση.

FerDRYm.jpg

Τώρα προβληματίζομαι στο πως θα τοποθετήσω το καλώδιο που έχω κυκλώσει με κόκκινο, έτσι ώστε να είναι σταθερό στο κουτί και να μην μπαινοβγαίνει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα στις καλωδιώσεις με το τράβηγμα.

Τι προτείνετε?

Καλησπέρα κύριοι.

Επιτέλους ήρθαν τα εξαρτήματα από τον Κινέζο και λέω να ξεκινήσω το μικρό project που σκέφτομαι για έναν arcade controller.

Θα το φτιάξω με OSB ξύλο. Το OSB θέλει κανένα βερνίκι μετά ή το αφήνω έτσι. Γενικά είναι πολύ όμορφο ξύλο. Πιο πολύ για προστασία και συντήρηση ρωτάω.

Εδώ είναι τα ξύλα που έκοψα και είναι ένα preview πριν ξεκινήσω τη συναρμολόγηση.

FerDRYm.jpg

Τώρα προβληματίζομαι στο πως θα τοποθετήσω το καλώδιο που έχω κυκλώσει με κόκκινο, έτσι ώστε να είναι σταθερό στο κουτί και να μην μπαινοβγαίνει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα στις καλωδιώσεις με το τράβηγμα.

Τι προτείνετε?

Μπορείς να το τρίψεις απλά με ένα 120άρι γυαλόχαρτο στα σόκορα και στις ακμές και να περάσεις λίγο λάδι (λάδι teak π.χ).
Κάνε μία τρύπα για το καλώδιο και βάλε λίγη κόλλα έτσι ώστε να το κρατάει (και με κόλλα στιγμής μπορείς να κάνεις την δουλειά σου).

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Τι προτείνετε?

Αυτο που εχεις κυκλωσει λεγεται "ελαστικο διελευσης καλωδιου". Με την κολλα στιγμης θα το στερεωσεις για μια στιγμη ... τη δευτερη στιγμη θα φυγει και θα τραβηξεις και την πλακετα μαζι!
Λοιπον, ανοιγεις μια τρυπα 2 χιλιοστα μεγαλυτερη απο το ελαστικο διελευσης, μετα θα βαλεις ενα μεγαλο tie wrap απο την εσωτερικη πλευρα του κουτιου για να σταθεροποιησεις το καλωδιο, ωστε να μην τραβιεται προς τα εξω, στη συνεχεια βαζεις θερμοκολλα στην τρυπα και σπρωχνεις το ελαστικο διελευσης να τερματισει στο tie wrap.

Καλησπέρα κύριοι.

Τι προτείνετε?

Έχω "φυτέψει" πολλά και διάφορα φισάκια σε κουτιά (προϋπηρεσία στα τηλεκατευθυνόμενα). Όλα ήταν με εποξική κόλλα 2 συστατικών και ποτέ δεν μου ξεκόλλησε κάποιο από το βάλε-βγάλε. Για επιπλέον ενίσχυση, μπορείς να αγκαλιάσεις το φισάκι με ένα κομμάτι κόντρα πλακέ που θα κρύβεται στην πίσω μεριά του κουτιού.

Παιδιά καλησπέρα...έκοψα κάποια κομμάτια osb3 15αρι για κατασκευή ενός μινιμπαρ βιτρίνα....σκέφτομαι να τα ενώσω με pocket holes.Λετε να κρατήσει η να καταφύγω σε γωνίες;
d88befc4e1a3caac52836265ab7f32fd.jpg