Μάστορες τα φώτα σας!!

εχει πέσει τσιμεντοκονια?

Το μπαλκόνι έχει κάτι σαν μωσαικό... Το μωσαικό γενικά δεν είναι ίσιο, αλλά ακουμπώντας αλφάδι 60cm (μέγιστο πλάτος μπαλκονιού 80cm) δεν έβλεπα μεγάλες "υψομετρικές" διαφορές. Ρήσεις όπως είναι τώρα, έχει σωστές. Το σχέδιο είναι να ασταρώσω πρώτα και μετά να κολλήσω τα πλακάκια με AK20.
Δεν το κάνω για λόγους οικονομίας αλλά για την εμπειρία και ρωτάω γιατί καλή η εμπειρία αλλά μη κάνουμε και ζημιές... χαχαχαχα!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Το μπαλκόνι έχει κάτι σαν μωσαικό... Το μωσαικό γενικά δεν είναι ίσιο, αλλά ακουμπώντας αλφάδι 60cm (μέγιστο πλάτος μπαλκονιού 80cm) δεν έβλεπα μεγάλες "υψομετρικές" διαφορές. Ρήσεις όπως είναι τώρα, έχει σωστές. Το σχέδιο είναι να ασταρώσω πρώτα και μετά να κολλήσω τα πλακάκια με AK20.
Δεν το κάνω για λόγους οικονομίας αλλά για την εμπειρία και ρωτάω γιατί καλή η εμπειρία αλλά μη κάνουμε και ζημιές... χαχαχαχα!
Δεν εχεις ξανατοποθετησει...
Εχεις δει τουλαχιστον?

αν τώρα δεν σου κρατάει νερά ..κα έχεις περιθώριο ώστε να μην καβαλήσεις τισ μαρμαροποδιες ,καν το όπως λες , ομοιόμορφη κόλλα παντού και πήγαινε ακριβός με την κλίση που υπάρχει .. μπορείς να κάνεις και κανένα χάραγμα με τον τροχό στο μωσαϊκό αλλά και να σπάσεις τα σοβατεπί πριν αρχίσεις

αν τώρα δεν σου κρατάει νερά ..κα έχεις περιθώριο ώστε να μην καβαλήσεις τισ μαρμαροποδιες ,καν το όπως λες , ομοιόμορφη κόλλα παντού και πήγαινε ακριβός με την κλίση που υπάρχει .. μπορείς να κάνεις και κανένα χάραγμα με τον τροχό στο μωσαϊκό αλλά και να σπάσεις τα σοβατεπί πριν αρχίσεις

Στις μαρμαροποδίες έχω μετρήσει με το παχύμετρο 1.8-2.6cm ύψος διαφορά από το μωσαικό. Σοβατεπί τώρα δεν έχει.

Στις μαρμαροποδίες έχω μετρήσει με το παχύμετρο 1.8-2.6cm ύψος διαφορά από το μωσαικό. Σοβατεπί τώρα δεν έχει.

είσαι οριακά..είναι σκεπασμένο?

είσαι οριακά..είναι σκεπασμένο?

Ναι, έχω τέντα μόνιμα δεν βρέχεται σχεδόν καθόλου μόνο σε ένα σημείο στο πλάι του μπαλκονιού όπου δεν έχει τέντα όταν φυσάει και βρέχει. Νερά στο μπαλκόνι δεν έχω δει ποτέ. Μόνο στο πλύσιμο του μπαλκονιού ίσως έχω θέμα.

Θα ήθελα την γνώμη όσων έχουν ιδίαν εμπειρία για μέγγενη πάγκου σταθερή για απαιτητικό ερασιτέχνη με μέγεθος σιαγόνων 100-150 mm.

παιδια εχω προβληαμ με την συναρμολογηση του σιφωνιου του νεροχυτη της κουζινας.
ειναι ενα U, με το ενα ακρο μακρυτερο.
Το προβημα ειναι οτι δεν εχω τελεια στεγανοποιηση στο κοντο ακρο, ακομα και με νεα τσιμουχα.
Τα δυο ακρα (θηκυκο και αρσενικο) στην ενωση αυτη δεν εχουν υποδοχη για τσιμουχα, απλα εχουν ενα γεισο.
υπαρχει ακποιος συγκεκριμενος τροπος τοποθετησης/συναρμολογησης?

ευχαριστω...

παιδια εχω προβληαμ με την συναρμολογηση του σιφωνιου του νεροχυτη της κουζινας.
ειναι ενα U, με το ενα ακρο μακρυτερο.
Το προβημα ειναι οτι δεν εχω τελεια στεγανοποιηση στο κοντο ακρο, ακομα και με νεα τσιμουχα.
Τα δυο ακρα (θηκυκο και αρσενικο) στην ενωση αυτη δεν εχουν υποδοχη για τσιμουχα, απλα εχουν ενα γεισο.
υπαρχει ακποιος συγκεκριμενος τροπος τοποθετησης/συναρμολογησης?

ευχαριστω...

Καλημέρα, ανέβασε μια φωτογραφία καλύτερα να δούμε τι εννοείς....

ξέρει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ανταλλακτικό αυτό το εξάρτημα; είναι από παγκοπρίονο παλιό του λιντλ, το σέρβις του οποίου είχε η einhell, και η δουλειά που κάνει είναι να πλαγιάζει τον δίσκο ώστε να κόβει μέχρι 45 μοίρες.

η υποδοχή που έχει είναι φτοιαγμένη για να μπαίνει το αξονάκι της φωτο το οποίο έχει φάγωμα προς το τέλος του. δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ.

Attachments

• IMG_20170527_205126.jpg
    IMG_20170527_205126.jpg
    65.5 KB · Views: 164
  • IMG_20170527_205336_1.jpg
    IMG_20170527_205336_1.jpg
    81.9 KB · Views: 166
  • IMG_20170527_205256_1.jpg
    IMG_20170527_205256_1.jpg
    99.5 KB · Views: 166
Αν καταλαβαίνω καλά είναι απλά ένα χερούλι... Μπορείς το πλαστικό κομμάτι να το αντικαταστήσεις με ξύλινο κομμάτι πολύ εύκολα...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Αν καταλαβαίνω καλά είναι απλά ένα χερούλι... Μπορείς το πλαστικό κομμάτι να το αντικαταστήσεις με ξύλινο κομμάτι πολύ εύκολα...

Sent from my A0001 using Tapatalk

δεν έχει άδικο Ευγένιε αλλά πως θα φτοιάξω την υποδοχή ώστε να μπορεί να γυρίζει αυτό το μισοκομένο μπουλονάκι;

Δοκίμασε να το κολλησεις και με καμία εποξικη

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

αυτό ελπίζω ότι θα είναι η τελευταία λύση. απλά σκέφτηκα μήπως μπορέσω και βρω ανταλλακτικό.

αυτό ελπίζω ότι θα είναι η τελευταία λύση. απλά σκέφτηκα μήπως μπορέσω και βρω ανταλλακτικό.

Ισως Παύλο θα μπορούσες να "εκτυπώσεις" κάπου ενα ανταλλακτικό ;
Εννοώ το πλαστικό μαύρο κομματι βέβαια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ισως Παύλο θα μπορούσες να "εκτυπώσεις" κάπου ενα ανταλλακτικό ;
Εννοώ το πλαστικό μαύρο κομματι βέβαια.

Sent from my iPad using Tapatalk

Χρήστο στην υποδοχή του το πλαστικό έχει ένα μεταλλικό δαχτυλίδι, αυτό είναι που μαγκωνει την βίδα και την γυρίζει. Αν ήταν σκέτο πλαστικό δεν θα άντεχε.

αφου η βιδα θα ειναι μετρικη, δεν ψαχνεις ετοιμα χερουλια/πεταλουδες. Και μετα κοβεις στο μηκος που θες