teodor_ch
AVClub Addicted Member
αφού με το καρμπυρατέρ δεν άλλαξε κάτι το κατάλαβα ότι "την πάτησα" και θα πρέπει να πάει μηχανικό
Εδωσες μονο βαρυτητα στην τροφοδοσια και δεν κοιταξες καθολου τα ρευματα, αν ειναι σωστα "χρονισμενα".
Γι' αυτο και σε ρωτησα ποιο μοτερ ειναι να δω αν και πως μεταβαλει την προπορεια σπινθηρα, αναλογα με τις στροφες ή το φορτιο.
Παντα ταυτοποιουμε τον τυπο του κινητηρα, ωστε να δουμε τι τεχνολογια χρησιμοποιει.
Ελπιζω να μην καθαριζες τα ζιγκλερ με συρματα και βελονια.
Σε ευχαριστώ
Έχω άλλη επιλογή στο ίδιο οικονομικό επίπεδο που δεν έχω σκεφτεί?
Σε ευχαριστώ
Όταν μιλήσω με το μηχανικό (μάλλον αύριο) θα μάθω τί είχε και θα τον ρωτήσω για τα του ρεύματος να τα έχω στο νού μου την επόμενη φορά.
Αν και πιστεύω ότι απο κάπου έχανε γιατί είδα πολλές μαυρίλες έξω απο τον κινητήρα.
Τώρα να χάνει στις πολλές στροφές και όχι στις λίγες δε ξέρω αν γίνεται.
Πάμε στο επόμενο θέμα που με "βασανίζει" αυτή τη περίοδο.
Θέλω να φτιάξω μία αποθήκη κήπου γιατί στο μηχανοστάσιο πλέον με το ζόρι ανοίγει η πόρτα και δεν είναι να βάζω μέσα στο σπίτι βενζίνες, λιπάσματα και φυτοφάρμακα.
Έχω ρίξει ήδη τη βάση (μπετό) και παίρνω προσφορές για το υλικό των τοίχων.
Οροφή θα μπεί πανελ πολυουρεθανης.
Μία λύση είναι στραντζαριστός γαλβανιζέ σκελετός και κόντρα πλακέ 18χιλιοστά κινέζικο. (+βάψιμο απο εμένα)
Άλλη είναι ίδιος σκελετός και πάνελ τοίχου.
Το τούβλο το έχω απορρίψει.
Τη σκέτη λαμαρίνα επίσης επειδή είναι άσχημη και θα κάνει υγροποιήσεις (βάση αυτά που μου είπε ο σιδεράς).
Έχω άλλη επιλογή στο ίδιο οικονομικό επίπεδο που δεν έχω σκεφτεί?
Έχω ρωτήσει το περγκολά μου και περιμένω να ρωτήσει τιμές μήπως βρεί κάτι.
...
Έχω ρίξει ήδη τη βάση (μπετό) και παίρνω προσφορές για το υλικό των τοίχων.
Οροφή θα μπεί πανελ πολυουρεθανης.
Μία λύση είναι στραντζαριστός γαλβανιζέ σκελετός και κόντρα πλακέ 18χιλιοστά κινέζικο. (+βάψιμο απο εμένα)
Άλλη είναι ίδιος σκελετός και πάνελ τοίχου.
Το τούβλο το έχω απορρίψει.
Τη σκέτη λαμαρίνα επίσης επειδή είναι άσχημη και θα κάνει υγροποιήσεις (βάση αυτά που μου είπε ο σιδεράς).
...
Η άλλη σου επιλογή είναι σκελετός από ξύλο τετραγωνικής διατομής αλλά δε νομίζω να βγαίνει φθηνότερο + ότι θα θέλει πολύ περισσότερη συντήρηση.
Μπορείς να χτίσεις γύρω-γύρω και με τσιμεντόλιθους, πιο οικονομικά από τούβλο.
Ή πορμπετον ytong που ειναινευκολο στο χτισιμο. Απλα το σοβατισμα ειναι επιβεβλημενο!
Τι διαστάσεις περίπου έχεις στο μυαλό σου;
AlphaBlock ή Ytong που είπε και ο φίλος πιο πάνω. Φθηνή λύση που τη κάνεις μόνος σου. Του ρίχνεις και ένα σοφάντισμα και ξεχνάς ότι υπάρχει. Μέχρι 15τ.μ. δε χρειάζεται κολώνες αρκεί στις γωνίες να το κάνεις "πλεκτό" ή "σταυρωτά" όπως λένε και οι μάστορες.
Πριν κάνεις οτιδήποτε ρώτα μηχανικό μήπως χρειάζεσαι άδεια.
Σιδηρογωνιες και τσίγκο.
Εαν δεν σε απασχολει το οπτικο αποτελεσμα, δηλαδη μπορει να μην ταιριαζει με τον υπολοιπο χωρο – κατασκευες, βαλε πανελ πολυουρεθανης, γρηγορη και ευκολη τοποθετηση, αντοχη, μονωση, χωρις συντηρηση για παρα πολλα χρονια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.