Εμένα Νεκτάριε για δρυς μου φαίνεται..
Σε πιο επώνυμο κινητήρα κοίταξες;Η συνέχεια για το σκαπτικό....
Τελικά μετά το δέσιμο πάλι έκανε σκασίματα και υποψιάζονται τα ρεύματα.
Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για +200 ευρώ οπότε συζητάμε για καινούργιο κινητήρα...
Αυτόν τον κινητήρα έχω τώρα (δεν είμαι σίγουρος για τα κυβικά)
http://www.minotavros.gr/component/...acturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,26/
Αυτά όλα χωρίς να το έχω ψάξει αλλά υποτίθεται υπάρχει εμπιστοσύνη.
Σε πιο επώνυμο κινητήρα κοίταξες;
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με αυτα και με εκεινα ξεχασα γιατι μηχανημα μιλαμε...σκαλιστηκο?Πήγα και το είδα και μιλήσαμε.
Τα ρεύματα απο ότι είδα δεν είναι τίποτα.
Μία ηλεκτρονική/πηνίο και κάτι μαγνήτες στο βολάν.
Τα κόστη...
80 το αρχικό κουστούμι (φλάτζες, ρουλεμάν, τσιμούχα)
Σπασμένο βολάν = 36 ευρώ μεταχειρισμένο που δε ξέρω αν πρέπει να ψάξω για κάποιο συγκεκριμένο κωδικό
Σκέφτηκε να τρίψει τους μαγνήτες γιατί το είχα έξω. Μήπως με τις υγρασίες έπαθε κάτι.
Αν δε φτιάξει θα χρειαστώ μάλλον και ηλεκτρονική/πηνίο άλλα 70
Και πάλι χωρίς εγγύηση ότι δε θα έχει θέμα.
Σύνολο 190
Προτείνει αλλαγή κινητήρα με Campeon 150 που δε μου γεμίζει το μάτι στα 350 τελική
Ή Τετράχρονο που εκτός απο την αυξημένη τιμή αγοράς του κινητήρα χρειάζεται και + 80 για κάποιες μετατροπές (βάση και μετάδοση)
δηλαδή θα ανέβω πάνω απο 450 και λόγο ελάχιστης χρήσης που κάνω δε νομίζω να αξίζει.
Για ρίξτε ψήφους παρακαλώ![]()
Με αυτα και με εκεινα ξεχασα γιατι μηχανημα μιλαμε...σκαλιστηκο?
Μηπως να δεις να παρεις καινουργιο?
Α ναι συγγνώμη για την παράλειψη. Η κόλληση έγινε με θερμοκόλλα με πιστόλι κόλλας. Τα sticks τα είχα πάρει από leroy merlin συγκεκριμένα αυτά εδώ
Εγώ έχω το μικρόβιο της επιδιόρθωσης και θα έψαχνα την επισκευή εφόσον εμπιστεύομουν το μάστορα....
Οι δίχρονοι κινητήρες είναι απλές διατάξεις και αν δεν έχουν ραγίσει/διαβρωθεί, κατά κανόνα μπορούν να επισκευαστούν χωρίς πρόβλημα. Αρκεί να βρεις τι φταίει...
Αλλιώς ή ψάχνεις για πιο δυνατό δίχρονο μοτερ από αυτό που σου πρότεινε, αφού εκείνο δε σε πείθει, ή βάζεις τον τετράχρονο και τελειώνεις.
Καλησπέρα στην παρέα. Πριν από δέκα και κάτι μήνες είχε κολλήσει ένα καλώδιο utp σε ένα λούκι γύψινο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. αλλά μετά το καλοκαίρι ξεκόλλησε και "έπεσε" το καλώδιο. Ξέρετε μήπως γιατί; Επίσης τι μπορώ να κάνω για να μην συμβεί και να αποφύγω αυτό το φαινόμενο ξανά στο μέλλον; Ρόκα θα προτιμούσα να την αποφύγω γιατί δεν μ αρέσει οπτικά και αφήνει τρύπες στον τοίχο. Ευχαριστώ!
edit: επειδή μου φαίνεται ότι είναι υπερβολικές οι φωτογραφίες και πιάνουν χώρο τι πρέπει να αλλάξω; ή αν γίνεται κάποιος mod να το φτιάξει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.