Προσωπικό μου γούστο το διάφανο βερνίκι νερού. Αφού πρώτα το τρίψεις πολύ καλά και το λευκάνεις όσο μπορείς.Αν το περάσω χρώμα κιμωλίας όμως δεν θα φαίνονται τα νερά του (υποθέτω γιατί δεν έχω δουλέψει χρώματα κιμωλίας)
Η ομορφιά του ξύλου δεν συγκρίνεται με τπτ και δεν το βαριέσαι ποτέ νομίζω.Γιάννη εκεί με βλέπω να πηγαίνω γιατί βγαίνει ττο παλιό χρώμα απο πάνω και το ξύλο έχει μια πολύ ωραία απόχρωση!!
Προσωπικό μου γούστο το διάφανο βερνίκι νερού. Αφού πρώτα το τρίψεις πολύ καλά και το λευκάνεις όσο μπορείς.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το βασικότερο είναι να κάνεις την αρχή. Πρώτα σημαδεύεις μα προσοχή με ένα κοπιδακι να σπάσει το σμάλτο και μετά με διαμανροτρύπανο. Για μεγάλες τρύπες υπάρχουν ειδικά ποτηροτρυπανα. Υπάρχουν πλακάκια με μεγάλη σκληρότητα εκεί χρειάζεται καλής ποιότητας τρυπάνι ειδικό για πλακάκια. Το ηλεκτροπνευματικό δράπανο σε σκληρά πλακάκια είναι μονόδρομος. Δεν χρειάζονται πολλές στροφές είναι χειρότερα.μαστορια θελω να με πει καποιος πως θα κανω τρυπα σε πλακακι
θα περασω πλακακια στην κουζινα μου και εχει 2 μπριζες πως θα ανοιξω τις τρυπες χωρις να κανω καμια ζημια?
Ψάξε στην cluberΓνωρίζει κάποιος τι προγραματιστη ποτίσματος χρειάζομαι για να ελέγχει μια ηλεκτροβάνα αλλά και ταυτόχρονα να εκκινει/σταματαει την αντλία;
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν αδειάζει η μπανιέρα βγαίνουν νερά από το πατωσιφωνο. Ειδικά με γεμάτη μπανιέρα η πλυμηρα είναι δυνατή. Το καθαριζω αλλά δεν φταίει αυτό.
Τι μπορώ να κάνω, αν υπάρχει για να μειώσω το φαινόμενο και δεύτερον τι πρέπει να προσεχθεί, αν υπάρχει, σε μελλοντική ανακατασκευη ?
Έχω πετύχει υδραυλικό που καταργεί αυτά τα σιφώνια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.