Μάστορες τα φώτα σας!!

Ευχαριστώ παιδιά !

Είναι νέου τύπου και μπορώ να κλείσω διακόπτη για να το βγάλω.

Θα το παλέψω με εποξικό στόκο και θα σας αναφέρω για την εμπειρία.

Ο εποξικος στοκος, ομως, μηπως δεν κολλησει τοσο καλα; Λιγο που τους εχω δοκιμασει αυτους, μου εχουν δωσει την αισθηση οτι ως κολλες δεν ειναι και πολυ καλες. Περισσοτερο για να γεμισουνε καποιο κενο/τρυπα κανουν.
Οποτε, μηπως θα ηταν καλυτερα καποια εποξικη ΚΟΛΛΑ; Ρευστη δηλαδη.

"φώναξα κάποιον υδραυλικό, ο οποίος απεφάνθη ότι το σώμα τρύπησε, κάτι που είναι συνηθισμένο, και θέλει αλλαγή."

Δεν είπε "σάπισε" ο ειδικός ...είπε "τρύπησε" ...οπότε πρέπει να ζητήσουμε πιο συγκεκριμένη γνωμάτευση. :flipout:-bye-

"φώναξα κάποιον υδραυλικό, ο οποίος απεφάνθη ότι το σώμα τρύπησε, κάτι που είναι συνηθισμένο, και θέλει αλλαγή."

Δεν είπε "σάπισε" ο ειδικός ...είπε "τρύπησε" ...οπότε πρέπει να ζητήσουμε πιο συγκεκριμένη γνωμάτευση. :flipout:-bye-
Όπως και να έχει και αν αποφασιστεί η επισκευή του θα πρέπει να γίνει αφού βγει το νερό που περιέχει το σώμα. Αν και η επισκευή έχει τα ρίσκα της.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω δει επισκευή σε μαντεμένιο σώμα αλλά και θερμοσίφωνο με σιδηρόστοκο που κράτησε για χρόοοοοονια. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω πολλά.

Δυστυχως οι παμφθηνες ραβδοι σιλικονης του lidl ειναι μαπα..

Ξαναγυρισα πισω στις ραβδους Bison για τα 11μμ και στα dremel για τις μικρες των 7μμ. Στεγνωνουν αρκετα γρηγορα και βαστανε καλα.

Θέλω να κολλήσω βέργες ανοξείδωτες
6 Χιλ σε σιδηρογωνία μαύρη,για να φτιάξω μια σχάρα βαρέως τύπου για την ψησταριά. Θα κολλήσει το ανοξείδωτο με κοινό ηλεκτρόδιο; έχω τα ερλικον τα κίτρινα.

Ρε σεις, απο που παίρνετε στικς θερμοκολλησης? Προτιματε καποια μαρκα ?
Εχω παρει καμια 10αρια μαρκες, χωρις ομως να τις εχω δοκιμασει ολες, και μαλιστα συγκριτικα, στις ιδιες κολλησεις κτλ κτλ.
Εκεινο που μπορω να πω ειναι οτι γενικα οι πιο φτηνες τεινουν να ειναι πιο μαλακες και ευκαμπτες και οι πιο ακριβες πιο σκληρες και δυσκαμπτες. Ο,τι και να λεει αυτο.
Απο τις πιο φτηνες, εκτος Parkside, ειναι και του jumbo, αλλα και καποιες που πουλαει χυμα το e-shop. Και οι δυο, για κολλησεις χωρις απαιτησεις, μια χαρα δουλεια κανουνε. Εφτιαξα τελευταια ενα μεγαλο κουτι της μικρης, με καμια 200αρια κολλησεις σε ξυλαρακια και κρατανε κανονικοτατα.

Θέλω να κολλήσω βέργες ανοξείδωτες
6 Χιλ σε σιδηρογωνία μαύρη,για να φτιάξω μια σχάρα βαρέως τύπου για την ψησταριά. Θα κολλήσει το ανοξείδωτο με κοινό ηλεκτρόδιο; έχω τα ερλικον τα κίτρινα.

Μπορεί να κάνουν δουλειά μπορεί και όχι. Στη θέση σου θα επικοινωνούσα με την Oerlikon για σίγουρη και εμπεριστατωμένη απάντηση ή να μπεις στη σελίδα τους να δεις πια ηλεκτρόδια κάνουν για ανοξείδωτα. Θα κολλήσεις όμως δύο διαφορετικά υλικά οπότε πιστεύω ότι η τηλεφ. επικοινωνία είναι απαραίτητη για να κάνεις κόλληση με σιγουριά. Θα είναι και βαριά κατασκευή όπως λες, οπότε μην ρισκάρεις.. καλή επιτυχία όπως και να χει Βασίλη.