Μάστορες τα φώτα σας!!

Και με τα κανονικα γυαλοχαρτα κανεις μια χαρα δουλεια, το grit ειναι το ιδιο και αυτο εχει σημασια. Απλα δεν διαρκουν οσο τα αλλα καθως αποσυντιθενται πιο γρηγορα.

Και με τα κανονικα γυαλοχαρτα κανεις μια χαρα δουλεια, το grit ειναι το ιδιο και αυτο εχει σημασια. Απλα δεν διαρκουν οσο τα αλλα καθως αποσυντιθενται πιο γρηγορα.

Καταλαβα. Θυμασαι αν εχει το leroy (ή καπου αλλου εδω κοντα) γυαλοχαρτα νερου;
Αλλιως θα τα κανω με απλα.
Το βρεξιμο πως ακριβως γινεται; Βρεχω καθε τοσο τα γυαλοχαρτα; Ή την επιφανεια; Ή μονο μια φορα στην αρχη;

Την επιφανεια που γυαλιζεις βρεχεις με τα κοινα γυαλοχαρτα. Και την κρατας υγρη οσο τριβεις, να μην στεγνωνει δηλαδη. Ενα ψεκαστηρι βοηθαει, η να μουσκευεις την επιφανεια με βρεγμενα δακτυλα, δεν θελει πολυ νερο.

Παιδια αν θυμαμαι καλα η κοκκωση διαφερει σε νερου και σε ξηρας τριβης.
Ελα ρε συ σε ολα τα χρωματοπωλεια που σεβονται τον εαυτο τους θα τα βρεις σε φυλλα 30 επι 30.
Και ειδικα σε χρωματα αυτοκινητων.

http://forums.sailinganarchy.com/index.php?/topic/134489-wetsanding-vs-dry-sanding/

Θα ψαξω. Εξυπηρετει κυριως το ωραριο των leroy. Ο Τρακαδας π.χ. απο Τριτη τωρα.
Αλλα αφου εχει παντου θα βρω.
Thanks ολοι, μαστορες

Στο leroy μου ειπαν οτι αυτα με το σηματακι με τις σταγονες ειναι "νερου". Χμμμ, ειναι και φτηνοτερα...go figure.
Παντως, δεν ειχε πανω απο 1000. Απο εκει και πανω ή καποια απλα που εχω ή συρμα 0000.
d326d704d4c5b104cc8a772ce9b10d8c.jpg

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks ρε συ Μιχαλη. Δεν μου αρεσει η ιδεα να σου παρω τα τελευταια.
Θα δουμε, αν δεν βρω αλλου, ισως 1 1500 και 1 2000 wet.

Με 1,53 το ενα ειναι περιεργως πανακριβο το banggood.
Το αλλο πολυ πιο λογικο.
Δεν θα ελεγα οχι σε καμια 10-20αρια, απο διαφορα νουμερα, απο 1500 και πανω.
Ελπιζω του leroy τα πιο χοντρα που πηρα να ειναι οντως για wet.

Την τελευταια φορα που πηρα 3-4 φυλλα που μου ελειπαν, μου ερχοταν φτηνοτερα απο Κινα που δεν εχει μεταφορικα!! Βλεπω ομως οτι τα εχει ακριβυνει λιγο.

Έχω πρόβλημα με το ρούτερ όταν κάνω αυλάκια με το ίσιο μπιτ. Το μπιτ είναι μάρκα trend 1/2"διάμετρος και παρόλο ότι κάνω ρηχά περάσματα (~4χιλιοστά- μαλακό ξύλο) βγαίνουν μαυρίλες στο ξύλο και στο μπιτ. Επίσης ο πάτος του αυλακιού δεν μου βγαίνει καθόλου λείος.
- Βλέποντας το μπιτ στην φωτογραφία πιστεύετε ότι τα έχει φάει τα ψωμιά του ;
- Τα κονδύλια (spiral cutters) κάνουν καλύτερη δουλειά από τα ίσια μπιτ για αυλακώσεις;

20191229-140849-1.jpg

Εντάξει, πάμε για καινούργιο. Για spiral cutter που το ψάχνω για πρώτη αγορά και έχω χαθεί με την ποικιλία που υπάρχει, να ξεκινήσω λέτε από up-cut, 2flute; Οι δουλειά που το θέλω είναι κυρίως για να δοκιμάσω να κάνω εγκοπές τύπου γραμματόσημο (finger Joints?) σε λεπτό κόντρα πλακέ (4-6mm). Με τα ίσια μπιτς υποψιάζομαι ότι οι ακμές του κόντρα πλακέ θα κάνουν περισσότερα σπασίματα.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για κονδύλια. Έψαξα κάποτε, αλλά δεν βρήκα.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk