παιδια βοηθεια....
θελω να επσικευασω το σμαλτο σε μια μπανιερα που την εχω ηδη περασει κεραμικο διμερες σμαλτο.
δυστυχως απο το υλικο που με περσσειψε και το κρατησα για αυτη την δουελια ο σκληρυντης εχει πετρωσει.
εμ τι μπρω να τον υοκαταστησω?
σκληρυντη για σιδεροστοκο?
ή να κανω ενα μιγμα με σμαλτο και εποξειδικη δυο συστατικων?
Η κατοικία είναι σε υψόμετρο...;
Παίζει ρόλο τη σειρά θα ακολουθηθεί σε υλικά..και θα σου απαντήσω...
Τα χρώματα που προσφέρουν θερμική ανακλαστικοτητα έχουν αποδεικτει ότι δεν κάνουν πολλά πράγματα..
Αυτό με τα τούβλα το βλέπω πρώτη φορά..Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι..Για υγρασία/μούχλα φενεται...(το βλέπω από κινητό τώρα και δεν έχω πλήρη αποψη)...
Μια συμβουλή γενικότερη.
Μετά το Πάσχα ότι κάνεις...
Λεπτη στρωση σοβα ειναι η αιτια του φαινομενου αυτου οπου επιτρεπει την εισχωρηση της υγρασιας και σε συναρτηση με την ελλειπη προστασια απο χρωμα δημιουργει αυτες τις αντιθεσεις.μαστορια του avclub
επειτα απο πολλα χρονια, μια εξοχικη κατοικια που δεν βαφτηκε ποτε, θα πρεπει να βαφτει εξωτερικα.
Η τωρινη του κατασταση ειναι αυτη που φαινεται στη φωτο. Αυτο που βλεπετε ειναι ο σοβας και φαινονται αναγλυφα τα τουβλα στο σημειο οπου επικοινωνουν με καποιο δωματιο.Εχει δημιουργηθει απο την υγρασια υποθετω για να εχουμε αυτο το εντυπωσιακο οπτικο αποτελεσμα?
Το κατω κομματι που εχει μεινει ασοβάτιστο σκεφτομαι να το σοβατισω συντομα. Το αρχικο πλανο ηταν να εμπαινα καποια μετρα αλλα no money.
οι αποριες ειναι οι εξης:
Τα συνολικα τμ εξωτερικου τοιχου ποτ θα πρεπει να βαφτουν ειναι περιπου 140τμ. Για τι κοστος λετε να υπολογιζω; Μιλαμε για επαρχιακη πολη, εαν παιζει καποιο ρολο.
Επισης απο χρωμα/ασταρι προτεινετε κατι; Σκεφτομαι να παρω σε κατι καλο και ηδη κοιταζω στο VIVECRYL THERMOELASTIC ECO
Οτι προτασεις ευπροσδεκτες.View attachment 168664
μαστορια του avclub
επειτα απο πολλα χρονια, μια εξοχικη κατοικια που δεν βαφτηκε ποτε, θα πρεπει να βαφτει εξωτερικα.
Η τωρινη του κατασταση ειναι αυτη που φαινεται στη φωτο. Αυτο που βλεπετε ειναι ο σοβας και φαινονται αναγλυφα τα τουβλα στο σημειο οπου επικοινωνουν με καποιο δωματιο.Εχει δημιουργηθει απο την υγρασια υποθετω για να εχουμε αυτο το εντυπωσιακο οπτικο αποτελεσμα?
Το κατω κομματι που εχει μεινει ασοβάτιστο σκεφτομαι να το σοβατισω συντομα. Το αρχικο πλανο ηταν να εμπαινα καποια μετρα αλλα no money.
οι αποριες ειναι οι εξης:
Τα συνολικα τμ εξωτερικου τοιχου ποτ θα πρεπει να βαφτουν ειναι περιπου 140τμ. Για τι κοστος λετε να υπολογιζω; Μιλαμε για επαρχιακη πολη, εαν παιζει καποιο ρολο.
Επισης απο χρωμα/ασταρι προτεινετε κατι; Σκεφτομαι να παρω σε κατι καλο και ηδη κοιταζω στο VIVECRYL THERMOELASTIC ECO
Οτι προτασεις ευπροσδεκτες.View attachment 168664
Τώρα που το είδα από τον υπολογιστή δείχνει σαν να μην έχει γεμίσει σωστά στα τούβλα ο σοβας...φενεται νωπη η επιφάνεια άρα τραβάει το τοιχιο νερό...προποδες πηλιου, περιπου 100μ υψομετρο.
Κοιτα, και εγω σκεφτηκα για μουχλα αλλα ειναι ομοιομορφο το pattern και εμφανιζεται μονο οπου υπαρχει δωματιο πχ.
Στο φανοποιειο χρησιμοποιουμε οξυγονο ασετιλινη παντως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.