Μάστορες τα φώτα σας!!

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Και κατω απο τις εστιες να τον ειχες παλι ο απορροφητήρας δε θα τραβουσε τιποτα, οι φούρνοι εχουν αλλο σύστημα εξαερισμού που "πεταει" με δυναμη τους ατμους απο τη γριλια πανω απο την πορτα. Ο απορροφητήρας ειναι καθαρα για τις εστιες

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι απαραίτητα . Η μάνα μου έχει μια aeg που έχει γρίλιες πάνω στο πίσω μέρος . Βλέπεις το ατμό να βγαίνει την ώρα που μαγειρεύει . Και έχω δει και κάτι zanussi παρόμοιες . Άνετα τα τραβάει ο απορροφητήρας . Μιλάμε για αυτόνομες και όχι εντοιχιζόμενες βέβαια .

Re: Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Όχι απαραίτητα . Η μάνα μου έχει μια aeg που έχει γρίλιες πάνω στο πίσω μέρος . Βλέπεις το ατμό να βγαίνει την ώρα που μαγειρεύει . Και έχω δει και κάτι zanussi παρόμοιες . Άνετα τα τραβάει ο απορροφητήρας . Μιλάμε για αυτόνομες και όχι εντοιχιζόμενες βέβαια .
Στις αυτονομες μπορει να ειναι ετσι, δεν το γνωρίζω, οι εντοιχιζόμενες ομως (που θελει και ο φιλος παραπάνω) τα βγαζουν απο μπροστά, πανω απο την πορτα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε πολλές αυτόνομες είναι έτσι, δεν γνωρίζω αν είναι σε όλες. Στις εντοιχιζόμενες από την άλλη, όσες έχω δει από τις κατασκευές που κάνουμε, έχουν όντως έξοδο μπροστά και η κίνηση του αέρα είναι είτε από κάτω-ανάμεσα από τα τζάμια της πόρτας-έξοδο πάνω από την πόρτα είτε με κάποιο άλλο λίγο διαφορετικό τρόπο πάλι όμως από μπροστά πάνω.

Χθες φορτίζα μια μπαταρία tronic κόκκινη με αναγραφόμενη χωρητικότητα 4500 mah. Σε κάποια φάση είχε φτάσει 7050 mah και διέκοψα την φόρτιση. Είναι νορμάλ να φορτίζει τόσο πάνω απ την αναγραφόμενη χωρητικότητα?

Aν κανει το ιδιο και σε αλλη ιδια μπαταρια (μεγεθους C) πρεπει να εχει θεμα ο φορτιστης. Αλλιως εχει προβλημα η μπαταρια.
Για να εχει παρει διπλη χωρητικοτητα αποκλειεται. Η μπαταρια ζεσταθηκε?

Ο φορτιστης ειναι καλη μαρκα.
Μαλλον η μπαταρια εχει προβλημα. Δεν ζουν πολλα χρονια οι tronic.

Απο πολλες που ειχα παρει πριν καμμια πενταετια, ζουν μονο 1-2 σημερα. Καποιες πεθαναν και μετα απο ενα χρονο. Ειναι φτηνες αλλα νομιζω οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους.

Σε αντιθεση, απο τις πολλες eneloop που ειχα παρει την ιδια περιοδο με τις τρονικ, μονο 3-4 εχουν πεθανει.

Τελικά μάλλον ο φορτιστής έχει θέμα και δεν κόβει. Έβαλα άλλη μια μπαταρία και την έφτασε στα 6000 mah όπου διεκοψα εγώ την φόρτιση . Μάλλον πάω για φορτιστή.

Για δοκιμασε γιατι εμενα μου φενεται περιεργο..εχω τον ιδιο φορτιστη και δεν εχω τετοιο θεμα..οταν φτανει κοντα στα ονομαστικο mah της μπαταριας λεει full..

Μπαταρια κατσαβιδιου

Γεια σας,εχω ενα προβλημα με ενα κατσαβιδι μπαταριας 20v,H μπαταρια(ενος ετους)δεν φορτιζει,πιθανον λογω μεγαλης εκφορτισης και αχρησια, τα δε λαμπακια του φορτιστη αναβοσβηνουν
Καθοτι ασχετος,αγορασα ενα πολυμετρο,και ειδα οτι η μπαταρια περιεχει γυρω στα 15v (στο dc v η μετρηση),ειναι αυτο δυνατον,η τα εχω κανει θαλασσα?
ευχαριστω

Καλως τον!

Τι μαρκα ειναι το κατσαβιδι?
Το ρωτω γιατι θα ηταν εξαιρετικα περιεργο μια επωνυμη μαρκα να εχει προβλημα με μια αφορτιστη μπαταρια ενος ετους. Συνηθως δεν υπαρχει κανενα προβλημα και παραπανω να μεινει αφορτιστη.

Ο φορτιστης μπορει να αναβοσβηνει για διαφορους λογους, πρεπει να δεις το μανουαλ τι σημαινει το συγκεκριμενο αναβοσβημα το οποιο θα μπορουσε να μας διαφωτιζει για το προβλημα της μπαταριας.
H μπαταρια στα 15 βολτ ειναι αφορτιστη αλλα δεν ειναι επικινδυνα αδεια. Μπορει το εργαλειο να εχει κυκλωμα με cut off voltage τα 15 βολτ.

Επισης ειναι πιθανον να εχει θεμα ο φορτιστης το οποιο δυσκολα θα ξερεις αν ισχυει εαν δεν εχεις δευτερo battery pack να δοκιμασεις.

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Καλως τον!

Τι μαρκα ειναι το κατσαβιδι?
Το ρωτω γιατι θα ηταν εξαιρετικα περιεργο μια επωνυμη μαρκα να εχει προβλημα με μια αφορτιστη μπαταρια ενος ετους. Συνηθως δεν υπαρχει κανενα προβλημα και παραπανω να μεινει αφορτιστη.

Ο φορτιστης μπορει να αναβοσβηνει για διαφορους λογους, πρεπει να δεις το μανουαλ τι σημαινει το συγκεκριμενο αναβοσβημα το οποιο θα μπορουσε να μας διαφωτιζει για το προβλημα της μπαταριας.
H μπαταρια στα 15 βολτ ειναι αφορτιστη αλλα δεν ειναι επικινδυνα αδεια. Μπορει το εργαλειο να εχει κυκλωμα με cut off voltage τα 15 βολτ.

Επισης ειναι πιθανον να εχει θεμα ο φορτιστης το οποιο δυσκολα θα ξερεις αν ισχυει εαν δεν εχεις δευτερo battery pack να δοκιμασεις.

ευχαριστω για την απαντηση,το κατσαβιδι ειναι το παλμικο της parkside,το αναβοσβησμα του φορτιστη υποτιθεται πως εχει προβλημα η μπαταρια,ομως στο καρτελακι του φορτιστη γραφει οτι το output ειναι 20v και ενω ειναι στο ρευμα εγω μετραω 3-4v
Δυστυχως δεν εχω δευτερο pack,(και οπως φαινεται δν θα αποκτησω)
ευχαριστω

Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να πας με την μπαταρια και τον φορτιστη στο service της Lidl και να σου πουν τι απο τα δυο εχει προβλημα.
Θα βαλουν την μπαταρια πανω σε αλλον φορτιστη που σιγουρα θα εχουν τριγυρω και θα δουν τι ισχυει.

Ξερω οτι ειναι λιγο κοπος, αλλα το παλμικο κατασβιδι της parkside ακουω οτι αξιζει σαν εργαλειο, οποτε ειναι κριμα να το αφησεις ετσι το θεμα.