Μάλιστα .... δεν είναι ακριβή η τιμή του..
Μαζί με τον Άγγελο βάλε και εμένα για τα μοιραστούμε..
Μπαμπη ειχα δοκιμαση στο παρελθον με σφικτηρες και ηθελε τοσο δυναμη που δεν ειχα. Η τακτικη που λες αυτη κανω και με προκες ξαπλα απλα με ματσολα κανω τα χτυπηματα θελει ομως μεγαλη υπομονη για να εχεις το αποτελεσμα. Σε σπανιες περιπτοσεις την κανω με σφυρι αφου πρωτα ομως βαλω αλλο μικρο ξυλο πανω στην παλετα για να μην αφησω σημαδια με το σφυρι.
Χιωτης, οταν απλα τα κολλησεις χωρις να τα εχεις πιασει με βιδες τα πλαινα και σου φυγει καταλαθος η πλατη απο το τραπεζι τοτε λες καλυτερα να τα ειχα πιασει με προκες εκτος απο ξυλοκολλα.Oπως επιθυμεις μπορεις να την φτιαξεις, δεν το συζηταμε αλιμονο. Αποψεις λεμε.
Αναρωτιεμαι ομως πως μπορει η πλατη να σπασει σε δυο σημεια την στιγμη που ειναι βιδωμενα και κολλημενα πανω της τα δυο πλαινα που πιανουν ολες τις οριζοντιες σανιδες.
Ο παλιος ειναι αλλιως που λενε.Παντως αυτος ο τροπος συνδεσης με τα καρφια μου θυμίζει τον παππου μου και πως συνεδεαν τις ταβλες μεταξυ τους!
Πολυ χαρηκα που το ακουσα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.