To κολετ το ξερω οτι ειναι 6μμ. Λεω μηπως μπερδευτικες και το κοπτικο το Ingo τελικα ηταν 1/4 . Το δοκιμασες πριν κανεις τις επεμβασεις με το αρχικο κοπτικο που ειχε το ρουτερ; Μετρα το με ενα παχυμετρο το Inco...
καλησπέρα Μαστόρια,
πριν χρόνια σε μια εκδρομή σε βουνό, βρήκα πεταμένο στην άκρη του δρόμου ένα τετοιο το οποίο μου φανηκε ενδιαφέρον και το τσιμπησα
δεν έχω ιδέα τι ειναι. Ειναι από καποιο κεραμικό βαρβάτο, μιας και είναι βράχος και πανβαρυ. Η διάμετρος ειναι γυρω στα 25 cm και το υψος λίγο μεγαλύτερο.
Σκέφτομαι να δοκιμασω να το χρησιμοποιήσω ως καλούπι στο οποίο θα ρίξω μέσα τσιμέντο, με στόχο αυτό που θα βγει να το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω φωτιστικό γραφείου.
Ομως θέλω 2 τέτοια και δεν θέλω να σπάσω το καλούπι για να βγει το τσιμέντο από μέσα.
Σκεφτόμου λοιπόν αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να ρίξω στα τοιχώματα αυτου του πράγματος ωστε να ξεκολλήσει εύκολα το τσιμέντο μετά.
Εχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι αυτο;
ΑΥτο λεω. Μου κανει εντυπωση η δυναμη που ασκήθηκε για να μπει και να βγει το κοπτικο. Ενα θεμα ειναι οτι μπορει να γινει ζημια στο collet αν το σφίξεις χωρις κοπτικο μεσα. Το λεει και στις οδηγιες οτι μπορει ακομη και να σπασει. Δεν ξερω αν ειχε προηγηθει κατι τετοιο.το κοπτικο με στελεχος 1/4 δεν μπαινει σε κανενα collet των 6mm, μονο εαν το κοπανησεις με βαριοπουλα!
Πιστευω πως οτι και να βαλεις στα τοιχωματα, απο οσα σου προτειναν οι προηγουμενοι, θα σε δυσκολεψει παρα πολυ να βγαλεις ατοφιο το τσιμεντο απο μεσα.
καλυτερα να φτιαξεις καλουπι με φαγητοδοχεια
επιπλεον, στο τσιμεντο να βαλεις revinex
...
Στα ξυλα βαζουν λαδι, γιατι το ξυλο εχει πορους, οχι για να τους βγει καθαρο το μπετο, αλλά επειδη δεν θα λερωθει το ξυλο που χρησιμοποιησαν ή για να τα καθαρισουν πιο ευκολα.
...
Πάνο για να βγάζει φλούδες πρέπει να τοποθετηθεί από την άλλη πλευρά....Εάν μπει από την μαύρη/λεία πλευρα δεν μένει τιποτε..Δυστυχώς έχω ξηλώσει εναπομείναντα από την ανάποδη και είναι δράμα....έχεις δίκιο ότι μένουν μέσα φλουδες...
Σε τέτοιο καλούπι δεν θα καταφέρεις να βάλεις μεμβράνη χωρίς να ζαρώσει και θα παιδευτείς τσάμπα. Μετά θα πρέπει να τρίβεις το κομμάτι και γενικά άστο.
... Τα φαγητοδοχεία το καλό που έχουν είναι πως εκτός από λεία είναι και λίγο εύκαμπτα όσο χρειάζεται για να ξεκινήσει να ξεκολλάει.
σιγουρα θα κρατησει καλυτερα η γωνια, εαν της βαλεις την διαγωνια ενισχυση.
μονο που θα πρεπει να κανεις, οπως μπορεις, την φαλτσογωνια ωστε να μην επιμεινεις πολυ με το ηλεκτροδιο στο σημειο της κολλησης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.