Για κάποιο λόγο ανεβάζει θερμοκρασία ο διακόπτης. Εγώ προτείνω να τον αλλάξεις, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.(Δεν προκειται, βεβαια, να "παιξω" με το συγκεκριμενο θεμα,. Ρωταω αφενος απο περιεργεια και αφετερου για να εχω μια ιδεα και να μην μου λεει διαφορα ο καθε μαστορας).
Τις τελευταιες μερες εχω ενα θεματακι με τον διακοπτη του θερμοσιφωνα. Ειναι αυτος στη φωτογραφια και ο θερμοσιφωνας ειναι ηλιακος.
Οταν ειναι κλειστος και πας να τον ανοιξεις, δουλευει κανονικα.
Αλλα οταν εχει μεινει αρκετη ωρα ανοιχτος, οταν πας να τον κλεισεις...κανει σαν να "πεφτει" μονος του. Και αμεσως μετα δεν ξαναανοιγει, για λιγη ωρα. Τον ανεβαζεις, δεν αναβει και δεν εχει αντισταση στο ανεβασμα.
Μετα απο καποια ωρα, δουλευει παλι κανονικα.
Μια φορα, πριν 2-3 μερες επεσε και μονος του.
Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;![]()
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για κάποιο λόγο ανεβάζει θερμοκρασία ο διακόπτης. Εγώ προτείνω να τον αλλάξεις, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα κομματια απο το συμπιεστη του κλιματιστικου που σας εδειξα, ειναι πασαλειμμένα με λαδι. Καμια ιδεα πως να τα καθαρισω? Σκεφτηκα να τα ψεκασω πετρελαιο και μετα καθαριστικο.
Παιδιά μιά παράξενη ερώτηση:Φίλος θέλει να φτιάξει για το εγγόνι του ένα τηλεκατευθυνόμενο αμάξι, είναι δυνατός μάστορας, πιάνουν τα χέρια του. Μου ζήτησε λοιπόν να του βρώ από το internet 12v μοτεράκι! Καμιά ιδέα;
Μπάμπη η μπαταρία του ποσο θα κοστισει? Και με τι χαρακτηριστικα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.