Η δουλειά των παλετών είνα να αντέχουν σε σκληρές συνθήκες (βάρος, καιρικές συνθήκες, άτσαλοι χειρισμοί) γι αυτό φτιάχνονται έτσι και σου βγάζουν την πίστη.
Γι αυτό επίσης έχουν χημικά. Συν την βρώμα που κουβαλάνε... εγώ δεν θα τα έκαιγα με τίποτα. Κι αν το έκανα θα απομακρυνόμουν αρκετά μέτρα.
Καλα, δεν εχω ξαναχαλασει παλετα.
Κι αν κρινω απο αυτην...δεν θα ξαναχαλασω.![]()
Περισσοτερο ηθελα να δω ποσο δυσκολο ειναι. Φανταζομαι οτι δεν εχουν ολες τετοιες παλιοβιδες.
Με την σπαθοσεγα ειναι σχετικα ευκολο. Αλλα μενουν μεσα οι προκες και τα ξυλα χρειαζονται οπωσδηποτε πλανη, αρα παλι δε γινεται τιποτε.
Δεν βλεπω να ολοκληρωνω τη δουλεια.
Ετσι κι αλλιως, τους τακους ηθελα κυριως, οι σανιδες δε λενε τιποτε.
Έτσι ακριβώς. Έφτιαξα κάτι γλάστρες από παλέτες για την γυναίκα μου και μου λέει είδες γλυτώσαμε λεφτά. Λέω τις 2 ώρες που έφαγα να τις διαλυσω και να βγάλω όλα τα καρφιά , τις άλλες 2 να ισιαξω τα παλιοξυλα και τις άλλες 2 να τα τρίψω, εγώ τα κοστολογω πιο ακριβά από να αγόραζα έτοιμα πλανισμενα καθαρά ξύλα .Τι παιδεύεστε με τιε βρωμο-παλέτες... Κάψε τα παλιόξυλα να σου μείνουν οι πρόκες κέρδος...![]()
Κι εσύ ρε άνθρωπε, τόσες ευκαιρίες για "εμπόριο" είχε η Ρουμανία, παλέτες πήγες και... κάρφωνες.Δεν ειναι απαραιτητο να εχουν χημικα.
Στο εργοστασιο στη Ρουμανια φτιαχναμε δικες μας παλετες βαρεως τυπου για προιοντα σιδηρου με φρεσκο ξυλο/σανιδες που προμηθευομασταν. Δεν βαζαμε χημικα οπως πολλα αλλα εργοστασια.
Αυτη πρεπει να ηταν περιπτωση...!!!
Τέτοιες πρόκες σε πακέτα,και έχω χαλάσει πολλές.ουτε και εγώ ξαναδεί...
Μην αποθαρρύνεσαι όμως μπορεί η επόμενη να μην ειναι ετσι...
Υ.γ..Αλήθεια ποιον προκοβγαλτης πήρες...;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.